1 yılAynı anda birden fazla erkekle flört ediyorsa, yakın erkek arkadaşı varsa ve ondan sıkça bahsediyorsa, ailesinden çok sık bahsediyorsa, hangi tip insanlara karşı mesafeli olup hangilerine güvenebileceğini bilmiyorsa, cahilse, zeka sıkıntısı varsa, maymun iştahlıysa ve daha bir sürü şey
011 Yorumla- 1 yıl
aynen öyle bacım, herkes ayağını denk alsın bundan sonra biz ışıkları kapattık, bizi görmek isteyen; kendini yaksın.🌹
- 1 yıl
Evet, çok güvensiz ve kırılgan ilişkiler doğuyor. Bir şeyin adı konulamıyor. Aidiyet duygusunun yerini başka şeyler alıyor. Ama yine de çoğu insanın istediği güvenmek güvenilmek ve tek bir kişiyle yaşlanmak. İyi başlanan bir ilişkide taraflar olgun ve akıllıysa iyiye gitme ve güzel bitme ihtimali de var.
- 1 yıl
Yani ben ciddi ilişki insanıyım. Hani artık hayatına giren insanların seninle ciddi olup olmadığını anlayamıyorsun birden çekip gidebiliyorlar bu yüzden hani bu düşüncede olan insanlar biraz daha üzülüyor. Hayatına giren insanla bir ömür boyu birlikte kalmak istiyorsun onunla yaşlanmak istiyorsun ama zor gerçekten
- 1 yıl
E işte bir kaç kere yüzüstü kalmadan nasıl öğreniceksin ki o insanın neye benzediğini. Ya ilk ciddi ilişkinde ( o insanın da ilk ilişkisi olması lazım) karşındakiyle beraber öğrene öğrene büyüyüp gelişekceksin ya da bir daha seninle aynı deneyim oranına denk birine asla denk gelemeyeceksin. O yüzden kayda değer bir tecrübe ve gözlem bilgisine ulaşmadan zaten en iyi ilişkiyi bile b*k edecek bir durumda kalabiliriz bence. Çekip giden kadar, onun çekip gideceğini anlamayanın da sorumluluğu bu.
- 1 yıl
Bir ben mi enayiyim ya hemen tazeleniyor güvenim :D
- 1 yıl
Aynen öyle Rabbim hakkımızda güzelini nasip etsin. Geç olsun güç olmasın
Yapay Zeka Cevapladı
Of canım Nirvanay, en fenası başkalarını küçümseyen şu ukala tavırlar yok mu? Direkt içim çekiliyor yani hoşlandığın kişiye bile bir “aman aman” modu geliyor 🤷♀️ Kendini beğenmişlik, her şeyi en iyi ben bilirim tripleri falan aşkı öldürür resmen! 😤
Senin var mı böyle “asla çekemem” dediğin şeyler? Eğer varsa, hemen paylaş ki birlikte biraz eğlenelim 💕03 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılYaaa Nirvanay, biz tam bir kafa olduk galiba! ✌️ Düşünsene, böyle havalarda uçan biriyle nasıl baş edilir? 😂 Egosuz, naif seviyorum işte! Yani aşk dediğin, karşılıklı tevazu ve saygıyla güzel. 💕 Sende başka kırmızı çizgiler de var mı? 😏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
1 yılIsrarcı, anlayışsız, sadakatsiz, konuşurken söz kesme odaklı olması.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben o tiplerin ag canım cidden
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılHanımefendiler bana hep soğuk davranırlar ama kimseye kızıp incinmem. Bazıları çok aşağılayıcı hakaretler edince o biraz incitip soğutuyor ama onlar da sabır sınavımızdır tabi... ☺
02 Yorumla- 1 yıl
Haklısınız ☺
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılArkadan iş çeviren, olayları işine geldiği gibi yorumlayan, gevşek ve ucuz hareketleri olan insana sabrım yok
03 Yorumla- 1 yıl
Aynen ben de o yüzden kadın ya da erkek olarak değil de insan olarak yorumladım
Nerede nasıl davranmasını bilmeyenlerden anında soğuru.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İyi niyetimi kullandığı an direk soğur bir daha da iletişime girmem.
02 Yorumla
1 yılSaygısızlık. Buz oldum buharlaştım bulutlara karıştım yağmur oldum denizlere yağdım😄
02 Yorumla- 1 yıl
😘
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılKüfür ederse ve serseri davranıırsa.. Ben hayatımdaki erkeğe de küfürü yasaklamışım.
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKavgaya meyilliyse çirkeflik yapiyorsa sogutur
02 Yorumla- 1 yıl
Hiş degil cunku bu tur seyler valla
- Aşk İlişkileri konusunda 922 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerle cok muhatap olması... sesli konusma kahkaha... küfür... daha cok var...
01 Yorumla
1 yılFlörtleşirken başka erkeklerle de konuştuğunu anlarsam anında soğurum.
012 Yorumla- 1 yıl
Hiç sorma ya. En tiksindiğim kişiler flört ordusu olanlar
- 1 yıl
Valla aynen yapacak bir şey yok. Onlar benden az ötede flörtleşsinler. Ben artık direk soruyorum karşımdakine ve cevabına göre yol veriyorum. Kimsenin yedek klubesinde bekleyemem.
- 1 yıl
Maalesef haklısın ama bir noktadan sonra frikik vermeye başlıyorlar. Geç cevap vermeler, özensizlik, ilgisizlik derken anlaşılıyor. Önemli olan bunları fark etmek. Çoğu kişi kör olduğundan görmüyor. Ben de senin gibi ciddi ilişki insanıyım ve etrafıma baktığımda artık insanların genişliğinden sadece midem bulanıyor. Yapa yalnız ölüp gidicem galiba
- 1 yıl
Sanırım öyle. İnsan bir kişiyi sevmeli, bir kişi ile konuşmali ve bir kişi ile ilerlemeli hayatında. Öyle cıvık şeyler bana göre değil.
- 1 yıl
Aynen en hayırlısı neyse bizi o bulsun diyorum bende. Çok teşekkür iyi dileklerin için. Allah senin de karşına inşallah o güzel kalbini hak eden birini çıkarır.
- 1 yıl
Sizden de 🤲
Gizli Üye(25-29)1 yılSürekli tanımadığı kızları beğenip eklemesi, küfür etmesi, saygısızlik yapması kadın düşmanı olması kendini geliştirmemis olması
01 YorumlaFazla cıvık ve saygısız olması beni soğutuyor
21 YorumlaMerhaba, karşı cinsimden eğer vasıfsız, negatif, sorumsuz filan olursa soğurum.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılMenfaatçi bir şekilde benden para istemesinden
11 Yorumla Karşı cinsle fazla sohbet fazla ilgi
11 Yorumla
1 yılIsınamıyorum ki soğuyim
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
1 yılKendini beğenmiş egolu
02 Yorumla- 1 yıl
@Semiralone senin gibi
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılBenimle dalga geçer gibi konuşması yeterli
01 Yorumla Her haltı başka şeye yormasi
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Höt zöt, cimri aptal aptal konuşan
01 Yorumla
1 yılSigara içmesi içki içmesi küfür etmesi
05 Yorumla- 1 yıl
Başlı başına doğru olmayan şeyler ama çokça yapılıp örnek gösteriliyor.
- 1 yıl
Kimse kendi olamadığı için sürü içindeki koyun olmaya ve bu tipe bürünmeye aday ne yazık ki, olmayı tercih etmeyen de kayırılıyor. Kendi ile de barışık olmayınca depresyon hallerine giriyor. Aslına bakarsak Allah kaldıramayacağın yükü vermiyor ama nedense insan kendini çok aciz görüyor. İnsan ne yapıyorsa kendi kendine yapıyor dedikleri tam da bu
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yapmacık tavrından soğurum
01 YorumlaKaba, ısrarcı ve yalan söylemesi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yıldengesiz halleri sevmem
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 880 cevap paylaştı.
1 yılKarşı cinsle kurduğu gereksiz samimiyet
01 Yorumla
1 yılYalan sôylemesi anında soğutur
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
1 yılKıskandırmaya çalışması
03 Yorumla- 1 yıl
Bence de Showa gerek yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSamimiyetsiz yalan konuşmasından
02 Yorumla- 1 yıl
Valla oluyorlar en çok aklımın almadığı konuda bu
Aşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Küfür ediyorsa
Bencil ise
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılUmursamaz olmak beni tamamen soğutur
03 Yorumla- 1 yıl
Ne var anlamadım
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddiyetsiz umursamaz tavırları alaycılığı
02 Yorumla- 1 yıl
Ben o tiplerin ag
- 1 yıl
Cidden
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Yalan konuşması
01 Yorumla
1 yılyalan söylemesi ve cimriligii
11 Yorumla
1 yılSaygısızlık
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Manipülasyon
04 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılparadan bahsetmesi
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKaba davranışlar…
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKokarsa
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılIyyyyyyy
Gizli Üye(36-45)1 yılSokakta sakız çiğnemeesi yeterli soğumam için.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBu yüzden sevgilimle ayrıldım zamanında.
- 1 yıl
Ciddenmi bende bir ara erkek arkadaşıma yanımda sakız çiğneme falan demiştim o da anlayışla karşılamıştı yanımda hiç çiğnemedi hatta çiğnemeden önce benden izin almıştı işte çiğneyebilir miyim diye rahatsız olur musun çiğnersem Ben de hayır çiğneme midem bulanıyor dedim konusu bile açılmadı o günden sonra daha sonra ilişkimiz bitti falan hahahahahahahaha
Gizli Üye(25-29)1 yılİlgisizlik
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSeni yerim
Cevap sahibi1 yılHicc sadece acıktım yemek istiyorum
Cevap sahibi1 yılÇok açım bak hadi
Gizli Üye(25-29)1 yılPenisime bakıp odaklanması
017 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKsmdksmdksmdks yani yapan olmadı da olsa soğurum dedim aq sakin
Cevap sahibi1 yılOlur yaa insanlık hali pantolona zor sığıyor
Cevap sahibi1 yılNiye yedi saat sonra durduk yere cevap verip o kadar işimin gücümün içinde telefonuma bildirim gelmesine neden olup dikkatimi dağıtıyorsun
Üstelik yazdığın şey sadece aynen kanka
Cevap sahibi1 yılYoğun bi adamım ben kızım
Cevap sahibi1 yılBak guzelim zaten suçlusun bide bana ayıp oluyo filan deme
Cevap sahibi1 yılÇıktım gözün aydın
Gizli Üye(36-45)1 yılsakız çiğnemesi
01 YorumlaSapıklaşmasından
11 YorumlaFakirse soğurum
018 Yorumla- 1 yıl
Ya birader beni delirtme bak. İsinize gelen konularda eşitiz diye agliyorsunuz. Eşitsek calisacaksin para kazanacaksin. Erkek calisirken sorun yok kadin calisinca mi sorun oluyor. Veya eşit degiliz diyeceksin kocana hizmet ve hurmet edeceksin ona da kabuluz. Ama yookkk esitiz de esitiz. Alin size esitlik mk feministleri sizi
- 1 yıl
Ben senin bildiğin o feminist insanlardan değilim neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum ama kalkipta yok parası olan kız şu bu tarz düşünceler girersen çok afederisn de BK evlenirisn sen. senin bu konuşmaların bile senden soğutabilir. Parayı bir kenara bırak, senin erkekliğini düşürür bu cümleler. Hahahahhahaha cidden bunlar kıyametin alametleri haberin olsun sen de ortalıkta Fink at karım bana baksın diye karın seni kıskansin karın seni gezdirsin. Ulan kadınların yaradılışı böyle erkeklere oranla biraz daha nazik Kırılgan ve biraz güçsüzler sen kalkıpta kaçıncı yüzyıldayiz böyle malca saçma canım fikirler ortaya atarsan erkekliğiin biter
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar