Bazı insanlar hoşlandığı kişiyi elde etmek için onun duygularıyla oynar. Yani bir nevi duygu sömürüsü yaparak. Acıdan dem vurarak strateji oyunları oynayabilirler.))
Karşı cins seni duygu sömürüsü yaparak elde edebilir mi?
Duygusal biri olduğum için büyük ihtimal elde edebilir bu da benim zaafımdır. Bundan kurtulmak isterim ama elinde sonunda yine de duygu sömürüsü yaparak beni manipüle edebilir ve doğal olarak beni kontrol altında tutabilir daha sonra ise elde edebilir maalesef biraz mümkündür.
Bu şekilde elde edilip başlanılan bir ilişkinin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Kişi karşıdakine karşı bir şey hissetmezken, mantığı veya duyguları ile karşıdakini bir kalıba sokup o düşünceyle karşıdakine farklı bir kapı açıyor ve bu kapı ileride sorun oalcak bir kapı kesinlikle.
İşte erkeklerin yaptığı bir hata bence bu gerçekten acısını anlatamaz oldu insanlar bu zamanda her şey çıkara döndüğü için bağlamaz hatta bundan faydalanmaya çalışıp alabildiği kadar şey almaya çalışan insanlar var