Güvensizlikten biten ilişkinin sonu nedir?

Sevgilim sevmiyordu erkeklerin bana tavrından bahsetmemi, ben de gizli olmasın diye söylerdim, bi gün gece 2.30 gibi arkadaşımla (erkek) konuşuyordum ve benle uğraşmaya çalışan bi erkeğe haddini bildiriyordum. Tam o sırada aradı ve ben de söyledim. Sonra 3-4 gün konuşmadı, sonra benim yazmamla gece dönüp bitsin olamıyorum güvenemiyorum dedi. Aramızdaki bu kadar güzel şeyi ve aşkı, sevgiyi hissediyor musun hâlâ dediğimde bi önemi var mı artık deyip sustu. Numaralarımız instagram hesaplarımız duruyor hâlâ. Ne dediysem de konuşurken anlatamadım karakterimn saldırıya tepki verdiğini, gizli saklı sevmediğimi. Aradan 1 gün geçti, çok saygı duyuyorum ve seviyorum onu ve güzel ayrıldık oturur konuşuruz bi problem olursa gibi geliyor. Ben seviyorum, aşığım, istiyorum onu; güvensizliği beni o kadar kırıp yıprattı ki okadar incitti ki. Onu bu kadar çok severken onu duygusal ya da fiziksel aldatabileceğimi bakabileceğimi düşünmesi o kadar kırdı ki kalbimi ama gelin görün ki seviyorum ben bu adamı ama onun sevgisne sahip çıkıp anlamasını istiyorum kendim ittirmek değil. Sizce ne yapmalıyım artık? 2 haftadır ölüm gibi olaylar yaşadığım için aktif değildim ve hiçbir sorumluluğumu yapmadım, dolayısıyla bi sorun olmadığına dair paylaşımlar yapmam gerekiyor ki insanlar sorgulamasın ama bunu ayrıldık ve kutluyor gibi düşünmesin diye açıklamayı düşünüyorum. Yar bana bi akıl çare arkadaşlar😂😂

Güncellemeler
+1 yıl
Erkolar çok acımasızsınız, direkt duyguları söyleyin, ölmüyorum füze atıyorsunuz😂😂
Güvensizlikten biten ilişkinin sonu nedir?