Sevgilim sevmiyordu erkeklerin bana tavrından bahsetmemi, ben de gizli olmasın diye söylerdim, bi gün gece 2.30 gibi arkadaşımla (erkek) konuşuyordum ve benle uğraşmaya çalışan bi erkeğe haddini bildiriyordum. Tam o sırada aradı ve ben de söyledim. Sonra 3-4 gün konuşmadı, sonra benim yazmamla gece dönüp bitsin olamıyorum güvenemiyorum dedi. Aramızdaki bu kadar güzel şeyi ve aşkı, sevgiyi hissediyor musun hâlâ dediğimde bi önemi var mı artık deyip sustu. Numaralarımız instagram hesaplarımız duruyor hâlâ. Ne dediysem de konuşurken anlatamadım karakterimn saldırıya tepki verdiğini, gizli saklı sevmediğimi. Aradan 1 gün geçti, çok saygı duyuyorum ve seviyorum onu ve güzel ayrıldık oturur konuşuruz bi problem olursa gibi geliyor. Ben seviyorum, aşığım, istiyorum onu; güvensizliği beni o kadar kırıp yıprattı ki okadar incitti ki. Onu bu kadar çok severken onu duygusal ya da fiziksel aldatabileceğimi bakabileceğimi düşünmesi o kadar kırdı ki kalbimi ama gelin görün ki seviyorum ben bu adamı ama onun sevgisne sahip çıkıp anlamasını istiyorum kendim ittirmek değil. Sizce ne yapmalıyım artık? 2 haftadır ölüm gibi olaylar yaşadığım için aktif değildim ve hiçbir sorumluluğumu yapmadım, dolayısıyla bi sorun olmadığına dair paylaşımlar yapmam gerekiyor ki insanlar sorgulamasın ama bunu ayrıldık ve kutluyor gibi düşünmesin diye açıklamayı düşünüyorum. Yar bana bi akıl çare arkadaşlar😂😂
Güvensizlikten biten ilişkinin sonu nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Erkolar çok acımasızsınız, direkt duyguları söyleyin, ölmüyorum füze atıyorsunuz😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gecenin bilmem kaçında elalemin herifiyle sıfat ne olursa olsun konuşup güven beklemek? yok öyle bi dünya
adam yapsa bunu aklından cinayet senaryoları geçer...
Bu konuda evet haklıdır, önemli bi konu olsa da konuşulmamalı ama önemli bi konu vardı. Özrümü de diledim, saati değil takıldığı bahsedilmesi
önemli? yani o saatte ne önemli olabilir ki. işte bu noktada güvensizlik oluşuyor.
ve özürlük bir durum da değil bence adam haklı
Arkadaşlar birbirlerine her koşulda yardım eder diye bi kural vardır, bilir misiniz, çok farklı yere çekme gibi bi imanız var zira
Valla 43 yaşındayım hiç bir karşı cins arkadaşımla ki azdır zten gece 3 lerde sohbet etmemişimdir NE OLURSA OLSUN
meşrebim o kadar geniş değl ya... varın siz ima zannedin ben mantık diyeyim
Daha duzelmez herseyini sorgulayacak tuketecek uzak durun birbrnizden siz artik birbirinize iyi gelmezsiniz
Ama bi şey yapmadım ki bunu anlamıyorum ben de, nasıl düşünüyor anlamıyorum
O kisma bise diyemiyorum olan olmus artik
Ne yapmalıyım peki, zaman düzeltebilir mi
Ertan sapik oncelikle herkese ayni girisi yapiyor :D
Bence duzelmez %90 cunku guven sorunu telafi edilmiyor sonrasinda ki sen nasil yedireceksin sana bulundugu ithamlari
Ertan uyarısı için sağ ol kanka😂 mesela o onun yanında sırf bilsin diye erkeklerden bahsetmem konusunda güvensiz, ben de güvensiz olduğu için inanılmaz kırgınım ama bu ona olan hislerimi engellemiyor, her konuda uyum içinde olunan bi ilişkiyi böyle güvensizlikle sınamak zoruma gidiyor
Seviyorum dediğin kişiyi bu kadar kolay güvensizlikle bilmek koyuyor. Bunları söylediğimde vicdanını rahatlatıyorsun aldatmak fiziksel olmaz sadece tarzı bi şey dedi. 1000 erkek olsa ben onu severim yine, onu ararım ve bunu bilmesine rağmen böyleyiz, bunu aşamıyorum. Zaman düzeltir mi? Bahsettiğim aktiflik olayında kutluyor gibi anlaşılmaması adına açıklama yapmalı mıyım çünkü ayrılmış da olsak ilişkimize ve ona çok saygı duyuyorum
Haklilik payi var kizabilir de sirtini donmesi vs isine gelmis gibi gosteriyor celiski var tavrinda. Ama bu noktadan geri donus sknti
Ertan durumuna dusmek istemiyorum da yazmak zor geliyor sajdjs
Nasıl çelişki, önce zaman istemeden aşmak için sustu, sonra olmuyor yapamıyorum anlamıyorsun dedi eskisi gibi olamayacağız deyince bitirdik
Insan sevdigine konduramaz. Geri cekilip duramaz. Bi baskasinin ona iyi gelme ihtimalini goze alamaz. Şu an su durumdaysaniz senin ne yaptiginin pek umrunda oldugunu dusunmuyorum. O yuzden sal gitsin
Numaramı ve Instagram hesabımı silmemesi peki, kavga etmeden sakin bi şekilde bitti konuşmamız
O da ayri tutarsizlik. Madem senden biseler bekliyor uzaklasiyor kafasinda biseler kuruyor guvenemiyor niye silmiyor. Baskasindan ilgi goruyodur belki o cazip gelmistir
Öyleyse açıklama vs. yok, eğleniyormuş gibi duruyorsa dursun mu? O yazmadan yazmak yok mu?
Egleniyomus gibi durmasi muhim degil, eglenebilirsin. O yazmadan yazma son verilmis sonucta, yazacaksa kendisi yazsin sonucta bi yerlerde senin de gururun kendine saygin vardir diye dusunuyorum yazma alo :D he bir de o yazarsa neden bu zamana kadar yazmadigini sorgularsin
Seviyorum be Mert, böyle sırılsıklam seviyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Onun gibi aptal bir gururum da yok, bi şey olursa yapışırım boğazına kaçmam korkak gibi çabalarım mizaç meselesi herhalde
Önce kendini sevmeli insan. Bunlarla yuzlesen sensin. Onu sev yine. Bu histir buna bise denemez. Ama kendine sevgisizligine cikiyor mesele. Her hareketinden suphe duyacak birine sarilirken huzurlu olabilecek misin
Olamıyorum ki zaten, dedim ya çekeceğim kendimi, sevgisi için çabalamak isterse yanında olurum. Onun dışında hayatıma zaten devam ediyorum, acımı da yaşarım
Yasa. Altta biri daha soylemis bak kimse senden degerli degil. Bi sen daha yok. Birak yaninda olmak isteyen olsun kalsin yaninda. Dusunme gerisini herkrs kendi tercihlerini yasiyor bi sekidle
Bence anlattığın için hata yapmışsın.. dik durup, bu nasıl sorular, hayırdır yapsan hem gizemli hemde onu hayırdır güzel kardeşim mısın olm diye alttan mesaj vermiş olurdun.. bence 🙏🏼
Anlatmamın sebebi şeffaflıktı, sevmediğini bildiğim halde şeffaflık olsun diye fark etmeden anlatıyordum, kavgasını verdim zaten ama zoruna gitmişti zaten
Kendini kimse için yorma bence. Herkes ne anlamak ya da düşünmek istiyorsa öyle anlayıp düşünüyor.
Değer verdiğim sevdiğim biri olmasa umurımda olmazdı, ilk defa yaşıyorum bunu o yüzden bu kadar bocaladım ve ne yapacağımı şaşırdım zaten fark ediliyordur
Değer verdin ok anlıyorum ama karşı taraf da aynı değeri vermek zorunda değil. Yaptığı hareketlerden söylemlerden onun hayatında nerede olduğunu gördüğünde ona göre hareket etmelisin. O bu şekilde saygısızlık yapıyorsa sana acilen verdiğin değeri geri al ;)))
Sen daha değerlisin 💖
Teşekkür ederim, farkındayım sadece biraz aşığım sanırım, aptallık yapıyor arada, ben çekeceğim kendimi. İstiyorsa gelip konuşsun adam gibi sevgisine sahip çıksın mücadele etsin
Ahhh lütfen.. aşıksan da bunu belli edip ipleri eline verme. Kendini vazgeçilmez sanan her insanın maalesef ki totosu kalkıyor. Karizmanı asla aşağı indirme
Karşılıklıydı aşk, kendisi ayı olduğu için acıkıp onu da yedi herhalde ki beni 1 kaşık suda boğacak kadar sinirli
Hahah tamam kibarlık, hanımefendilik yapmayacağım, ayna gibi yansıtacağım yaptıklarını
O zaman sende onun sana yaptığı gibi yap. Aynası ol. O kaba oldukça sen naif olursan o daha da kaba olur. Etki tepki..
Evet koca ayıyla maşa gibiydik. Kendisi çok ayıptır söylemesi bu hitabı da sever ayıydı, ben de naif ve kibardım ona göre. Şu an çıplak elle öldürmek istiyorum onu, sevdaya dahil mi 😂😂
Yeppp aynen öyle ne veriyorsa onu alsın baco 😅
Tamamdııırrr kaapiiişş onun gibi mikrop olalım biz de bakalım nerede kükreyecek
Ya bişey diyim mi çok takıyorsun enerjini yoruyorsun. Takma onun yaptığını yap. Bazen insan yaptığı davranışı kendine yapıldığında anlıyor
Aynen taktik değiştir haha
Ayı olamam ama belki yavrusu gibi davranabilirin. 1 haftalık bi olay taze ya bocalıyorım daha önce yaşamadığım bi şey
Enerjini o kadar bu konuya yönlendiriyorsun ki hayatına gelebilecek belki de olumlu şeyleri engelliyorsun. Sal başka şeylere odaklan. Kendine yönel. Ayı olma tabi ama senin hissettiklerini lafla anlamayana hareketinle anlat
Dönülmez yol
Neden
Iliskinin temeli güven zaten
Gizli saklı bırakmayıp anlattığım için güvensizlik oluştu zaten, o kadınların onunla muhataplığını anlatmazdı mesela
Konuya vakıf olmadığım için bişey diyemiyorum anlatmak istersen yazabilirsin dm
Yeni üye olduğum için yapamıyorum, olay anlattığım gibi. erkeklerden bahsedilmesinden nefret ediyordu ben de fark etmeden gizli olmasın diye anlatıyordum. 3. oldu dedi zaten konuştuğumuzda işte öyle
Telegram var mı
Kanka konu anlattığım kadar fazlası yok, sen ne olsun istiyorsun
Birsey olsun istemiyorum kafa dağıt diye düşündüm sadece
Yaptıklarında bi yanlış yoksa dik dur takma