İlk kez böyle hissediyorum ve bu hisler 2 haftadır falan var.. şu yaşıma kadar hiç kimseye ilk adım da atmadım. Ama bu çocuğun benim hakkımdaki düşüncelerini dahi bilmiyorum.. Aynı sınıfta olup 4 sene yüzyüze bakacağımızı da varsayarsak şimdi ben napmalıyımm
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ondan en ufak bir karşılık görene kadar bekle ama beklerken uzak durma soru sor ders notlarını al vs. En ufak bir karşılık görür hissedersen açılabilirsin aşk da gurur olmaz hep erkekler ilk adımı atıcak diye bir kuralda yok zaten
Kesinlikle ufak bi ışık görsem direkt adım atıcam ama şöyle bir sorunumuz varki biz okula başkayalı 3 ay bile olmadı ve haftada 4 gün birer saat gidiyorz sadece derse. Çocukla sohbetimiz bile olamıyor.
Sohbetimiz ufak dahi de olsa istek atcam da yok işte o yüzden büyük risk olur bnce şimdi öyle bi şey yapmak
O sohbeti sen yaratıcaksın bi şekilde dediğim gibi bişey sor bişey iste
Hayatımda kimseye adım atmadığım hep benim peşimden koşulduğu için bu benim için çook zor bi şey.
ben bile heyecanlandımmm. o hissi çok iyi biliyorum gelişme olursa haberdar et
Tamammmm ekliyim hatta.
nerden eklicrksin
Burdan ekledim seni
tammamdır
Tadını çıkar hiçbir şeyi takma kafana
Nasıl neyi takmayım anlamadımm
Mutlu olmaya bak yani onunla. O anda sana mutluluk verecek neyse onu yaşa ve yaşat. Çünkü bir daha gelmicek günler geriye. Sonra çok pişman olursun
Ama daha adım için çok erken değil mi ve bunu hayatında ilk kez yapacak biri için
Erken geç bu kişiden kişiye değişir tabii. Ama şunu sor kendine ya bir daha böyle bir fırsat geçer mi elime? Ona göre hareket et
Daha gencim ya çıkar bence amaa bu kişinin yanına o kadar yakışıyorum ki benceee. Daha yakışıklısıı da çıkar belki karşıma ama yanıma uyanı çikar mı bilmiyorum
Dediğim gibi karar senin bunu etkileyecek bir şey söylemem yanlış olur. Sadece verdiğin karardan asla pişmanlık duyma
Umarım duymam. Ne yapsam doğru olur onu bile bilmiyorum maalesef. Sağlikli düşünemiyorum
Burada çok detaya giremiyorum mesaj at istersen
Puanımız yetmiyo
O zaman sana şöyle söylim her ilk muhakkak bir gün gerçekleşecek elinde imkan varken bunun zamanını sen belirle bence
Asik olmak güzel sey dimi
Çook. Bi de karşı taraftan ışık görsem nasıl olur tahmin dahi edemiyorum
Haber i yokmu
Yok
Canim olmazki öyle sana yazik oluyor ya kac yasindasin
19. 3 ayda toplasan 30 gün görmüşümdür o da 1 saatten 30 saat yapar ve hayatımda ilk kez gördüğüm birine karşı ne hissettiğimi anlayıp karar vermem için çok kısa bi süre bence. O 30 saat dersle geçiyo zaten :(
Kıyamam sana ona açılman lazim söyle yani
Ama daha benim için de çok yeni değil mi? Toplasan 5 gündür falan kendimden emin olmaya başladım ne hissettiğime dair
Yakinlik hisediyormusun
Yakınlık mı bilmiyorum ama sınıfa şöyle bi bakıyorum ve bizi yanyana düşündüğümde inanılmaz yakışırız gibi geliyo.
Yani benden başkasiyla yakışmaz sadece biz ikimiz yakışırız gibi hissediyorum
Evlenmek istermisin
Olursa ciddi olsun isterim çünkü gerçekten çok yakından tanımasam da aile yapısı olarak uygun birini üniversitede bulmak çok zor ve o konuda da benziyoruz
Demekki evlilige hazirsin
Memleketlerimiz de yanyana zatennn
Daha 1. sınıfım evliliğe erken
Nerdensiniz
Ne önemi var nerden olduğumuzun
Merak ettim
Konu o değil
Sana mesaj attim
Seni bekliyorum
Gelsen bir sey diyecektim sana
Burdamisin
Evet