Dibine kadar kurcalamak yanlış tabii ama bazı konuları bilinmesinden yanayim ki sonradan patak vermesin 🙄 haklıyım ama dimiii?

Dibine kadar kurcalamak yanlış tabii ama bazı konuları bilinmesinden yanayim ki sonradan patak vermesin 🙄 haklıyım ama dimiii?

Geçmişi konuşup nefret ettiğim doğrudur buz gibi ediyor beni sonra mantıklı düşüneyim diyorum... benden önce olmuş, ben yoktum, ama kahretsin diyemiyorum ulan diyemiyorum yapamıyorum... en iyisi bilmemek, sormamak, kurcalamamak.
Konuşmadığı bir kiz kulesi kalmış gelde güven jsjsjs
Bir insanın geçmişi karakterinin bir parçasını oluşturur. Her şeyini oluşturmaz bunu anlamak lazım ilk önce. Geçmiş karakteri hakkında ipucu verse de her şeyi açıklamaz. Makul düzeyde çıkarım yapmak gerekiyor geçmişten.
Evet, geçmiş geçmişte kalmalı. Tabii meraktan sorulur ama sürekli sürekli açmak anın tadını kaçırır. Geçmişi bilerek birlikte oluruz zaten birlikte olmuşsak ısıtıp ısıtıp koymak hoş değil.
Geçmişime göre yargılama cümlesi bana çok saçma geliyor, geçmişin neyse o sundur. Kız veya Erkek farketmeksizin 100 tane sevgilin olduysa seni kabul etmemi beklemen saçma olur.
Cevap
18Cevap
Az buçuk bilmek lazım, ilişkilerinde travma yaşadıysa ona göre bir tavır sergilenir.
Kesinlikle soğuma sebebi 🙄 önce insan kendine sorucak ben bu öğrendiklerimi sindirebilir miyim? yok mu O zman boş ver eksik kalsın
O zamn Sor yavru kuş fnjf
Jfhfhf
yani değil ama çok da ayrıntıya girmesin ya
Elbette en azından hayatınıza dahil ettiğiniz kişinin bir nebzede olsa geçmişi bilinmelidir
Ben bilmek istiyorum ilişki zihniyeti nasıl, tavrı takınması nasıl bitirmesi neden? Sevmek istiyorsam soğumam.
Geçmişimle barışığım.
Varsa merak ettiği sorsun.
Birisini ilişkiye başladıgın zaman geçmişini sorgulamamalısın geçmiş geçmişte kalmıştır
Geçmiş konuşulsa bile soğuma sebebi değildir
Yok anıları canlandirmaktir. Ancak art niyet varsa o dediğiniz olur
Neden konuşuyor buda var düzeltilmesi gereken varsa geleceğe dair mantıklı olabilir konuşmak
Tabiki.. bir insanla Yeni bir ilişki ya da arkadaşlık kurmaya başlarken ne kadar geçmişi konuşursaniz okadar kendinizden soğutursunuz.
Benim kastım Yeni bir sevgili ilişkisi olacaksa.. YOKSA normal bir arkadaşlık için geçersiz...
Örneğin senden hoşlanan ve seninde kabul edecegin bir Teklifte İster istenez sohbet ederken geçmiş aciliyor. Sen geçmişteki sevgilin ya da sana aşık olan birini ne kadar ballana ballana anlatırken o film gibi izliyor OLACAKTIR. Sonra birkaç gün sonra ya cevap vermez sana ya da başka birini tercih etmiş olur.
Ama niyeti farklıysa yani faydalanmaksa senden.. zaten kıskanmaz ve sorun bile etmez.
Nabacan derim ben adı üstünde geçmiş
rahatsız edici bir geçmişin yoksa değildir
ne mutlu sana
Bencede belirli kısımlar bilinmeli
Olunca konuşayım sjjsjs
Her konuda değil bazen geçmiş geleceği belirler
Bazı şeyler sorulmadan anlatılmalıdır...
Aynen öyle geçmişi kurcalamaya ne gerek var.
Silmişim geçmişini ahsh :D
Geçmişten nefret ediyorum.
Geçmişindeki yaşantısını merak ederim
Geçmiş dünden bahsetmek lezetsiz
Fazlasıyla
Elbette
Soğutur
Nasıl geçmişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?