Gerçekten i̇li̇şki̇den anlayan bi̇ri̇leri̇ cevap veri̇rse cok mutlu olurum?

benim 4 yillik bir ilişkim vardı cok iyiydik lise sona kadar herkes evlenecgimizi falan düşünürdü sonra üniversite icin yollarımız ayrıldı ben aile evine döndüm o işe girdi eskisi gibi olamadik birbirimizi cok az aramaya başladık sonra tartışmalar araya başka kız veya erkek girnelwrj kavgalar daha sonra ben onun oldugu sehire gittim ama onunla bulusmadim o da o gün yanima geldi arabayla oturduk ve aglamaya basladi biz nasıl bu hale getirdin diye cok kötü hissettim ama suçlu ben değildim iş onu yormuş yüzü falan resmen yorgunluğu belliydi ve ikimizde ağladık sonra telefonda ara ara konuşuyorduk barismak istedi defalarca ama beni cok üzmüştü bunlar cok uzun geciyorum yiprandigim icin barismadim ama ondan kopamiyordumda ama cok zarar veriyordu 16 kasimda beni aradi ve bu saatten sonra sen mi beni istemiyodun izle gör dedi Instagram hesabi bende var girdim beni aldattıgi kiz ile barışmış bu kızla beni ilk senemizde aldatmisti ve bu kiz daha sonrasinda biseksuel cikmisti yani baska kiz sevgilleri falan cikti ama ben bunu yine affettim ve bu kizla dalga geçmiştik Şu an o kızla beraber nerdeyse bir ay oldu ilk baş çok üzülüyordum beni Instagram hesabindanda atmiyor istemsizce bakiyorum ve üzülüyorum cocuklugumdu o benim baskasiyla görünce kötü oluyorum ama bizden olmasi zaten imkansiz o istese ben istemem ama şu an nasil bir anda bu kadar aşık oldu her gün hikaye atiyolar hep bulusuyolar öne çıkaranlara koymuş beni gerçekten unuttu mu sizce amacı ne wpden heryerden engelledi beni ama instadan çıkarmıyor benim onu tamamen silmem lazim biliyorum ama sadece bu kadar kolay unutup baskasina aşık olmasi zoruna gitti sizce hic beni geri arar mi hayati boyunca bir daha içimde kalan cok sözler var ona karşı. instgram hesabi hâla bende var beni hesaptan da atmıyor yani biz 4 yilda o şehirde her şeyi yaşadık illa ki aklına gelir miyim onu yoksa her şeyi unutmusmudur annesi ile babasi ayri o annesinin Instagram hesabindan bizjm mezuniyet fotoğrafımız bile duruyor.

Gerçekten i̇li̇şki̇den anlayan bi̇ri̇leri̇ cevap veri̇rse cok mutlu olurum?