Ayrılırım
Ayrılmam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatımda aldığım derslerden çıkardığım sonuç şu oldu; biri bir şeyi bir kere yaparsa bir daha yapacaktır. Bunun oranı acayip yüksektir, eğer daha önce hiç yapmadıysa bunu yapma ihtimali düşüktür ama bir kere yaptıktan sonra aynı şeyi tekrar yapma ihtimali çok yüksek. Erkek-Kadın farketmeksizin.
Çok haklısın
Ne anlamda söylediğine göre değişir. Keyfi söylediyse - beni saf yerine koyuyorsa - ayrılırım tabii ki. Ancak, birisi zarar görmesin diye ya da özel bir sırrı var ise - yadırganacak bir sır - o zaman affedebilirim.
Karşı cins konusunda bir yalan söyledi, bilseydin ayrılırdin diye sakladım dedi
Eğer aldatma olmamış ise, sen yanlış anlarsın diye saklamış ise, bence ayrılma. 3 günlük dünya zaten, bazıları sevdiğine bir kere görmek için ömründen ömür verir. İnan bana değmez. Eğer ayrılmış isen, git barış. Tabii bu dediklerim aldatma olmamış ise. Onun dışında iyi yapmışsın ayrılmakla.
Ayrılıp baristigimiz bir ilişkimiz vardı, bir gün benden ayrıldı ve ayrıldığı gün bir kızla konuşmaya başlamışlar sonra aralarındaki şey bitince bana geri dönmüş benden bunu sakladı ve barıştık, ama hala kızın hesabına baktığını fark ettim ve ayrıldım
Bak bu ince bir nüanstır, katılıyorum
@Soylu_Orgun bana mı?
Hayır cevap verdiğin kişiye dedim
@Soylu_Orgun anladım peki anlattığım durumda ayriir misin
Şıkkı işaretleyemedim zor bir soru eğer çok seviyorsam eğer sevgimle sıkıntıyı çözebilirsem eğer çözerim ama olmuyorsada mecburen severekte olsa ayrılmak zorunda kalırım.
Bir gün biz ayrılınca ayrildigimzi gün biriyle konuşmaya başlamış aralarındaki şey bitince de bana dönüp o kızı sakladı
cepte görüyor ablam işte, sen de ona öyle davran başkası mı yok şeklinde
@Sessizsedasizxd ya ayrıldım ama yine de sormak istedim o bu aldatma değil diyor da ondan
Gerçekten ayrıldıktan sonra bulduysa değil fakat yine de duygusal bağınız onda o kadar yokmuş. Yoksa hemen bulması rahatsız edici birde genelde ilişkin varken bu şahıslar arka planda duruyor. İyi yapmışsın ayrılarak inanma sen ona
@Sessizsedasizxd evet, zaten en yakın arkadaşının kuzeniymis bu kişi ve daha önce aynı ortamda bulunmuşlar, yani benimle iken de sanırım aklı kaymış
Ayrılırım!
Öyle bir şey başına gelince de bahane üretiliyor! Yok çocuk yok çalışamam yok ailem vb seçeneklere sığınır hale gelirler o büyük konuşma puffff o yüzden büyük konuşmak bana göre değil. Yaşamamak dileğiyle!
Cevap
30Cevap
Evet ayrılırım bir daha da hayatıma almam öyle birini çünkü bana yalan söyleyen kişi güvenimi kazanamaz ve beni de sevmiyor demektir zaten
Kimse kimseyi kandırmasın, bir insan ortlama günde 10 yalan solermiş. Kimse yalan solemem yok söleyenden ayrilirim ayaklari yapmasin kendinize güldürmeyin. Kendinize bakin once derler adama. Bi insanin kici basi ayri oynamasin yeterli yalanin pek onemi yok cana mala dokunmadikca.
Bir kere yalan söyleyen bir daha söyler devamı geleceği için anında bitiririm.
yaşadın mı böyle bir durum
geçmiş olsun
Güven problemi ile aşk arasında sıkışmışlık zor bir duygu, kendisine saygısı ve hayatına sevgisi olan ayrılmayı tercih etmeli, hiç düşünmeden!
Güvenin olmadığı bir ilişki menfaat üzerinedir.
Benimde güvenim eksikse o ilişki içinde olamam..
Neden ne amaçla söylediğine göre değişir. Acaba yalana ben mi sevkettim diye düşünürüm bir yandan.
Bir kere yalan söyleyen devamında da söyler. Kimse kendini kandırmasın özellikle erkeklerin bir kısmı yalancı iki yüzlü pislikler
son olmasını tekrarında sonucuna katlanacağını söylerim gerekeni de yaparım
yalana bagli asiri büyül bisi degilse herkes yalan söylüyo bisi olmaz
ben sanaldan tanıstıgım bırıne oturdugum konum hakkında yalan soyledım sonra o kısı cok sevdıgım bırı oldu ama ben gercegı bır turlu soyleyemedım sızce napmalıyım
Evet ayrilirim maalesef guven cam gibidir kirildimi eskisi gibi olmaz
Ayrılırım tabi ki de, bana yalan söyleyen güvensiz birisi kalbimden çoktan çıkıp gitmiştir
Ayrılırım güven iliskide en önemli şey eğer beni aramadıgi 1 saatte ne bok yıkıyor acaba düşüncesi geliyorsa orada bir bozukluk vardır.
Ayrılırım artık düzen bozulmaya başlar yıllarca çekilmez diye düşünüyorum devamlı yalanla olmaz yani
Lan tabii ki ayrılırım yalan söylenmiş güven bitmiş. Ne kadar sevsende o sevgi zaten yaptıklarından sonra biter yitirirsin
Ayrılırım ki her insan ayrılır eğer kör kütük aşık değilse yani bu aşktan kastım da canım
Asla hayatımda tutmam ve tutmadım yalnızım ama en azından kullanıldım derdi yok
ilişkide en önemli şey güvendir ve o güveni kırıyorsa o zaman ilişkiyi devam ettirmenin bir anlamı yoktur
Yalanın büyüklüğüne bağlı
Ayrıldık, ayrıldığımız gün biriyle konuşmaya başlamış ve aralarındaki şey bitince bana dönmüş. Benden kızı sakladı
Çok büyük karaktersizlik
@yasinbastug bence de
Çok yanlış ya
@yasinbastug yani ama bu yanlışı o kabul etmiyor
Kendine yediremiyor
Bas engeli
@yasinbastug sağolasın
Benim ki biseksüel çıktı 😂 4 yıl sonra öğrendim. Güvenin zerresi kalmamıştı. Güvenmediğin birini olduğu yerde bırakıp gitmen lazım. Güven geri dönmez.
Yalan affı olmayan bir şey koskoca sadrazamlar bile kelleleri yalan yüzünden gitmiştir
Evet ayrılırım, ayrıldım da.
Ayrılırım güven yoksa ilişki de yoktur
E herald tribune yani
Yalana gelemiyorum
Ayıp ettin affederim ki daha çok ağzıma sıçsın 🙄
Yok beni sevip güveni kırmayandan ayrılırım
Evet çünkü söylediği hiç birseye guvenmem
Tabikide ayrıl canım.
Hayatini karartirim
Ben de ayrıldım da severek ayrilma oluyr aslında insan üzülüyor
Bende yaşadim hoş bir durum değil
Evet maalesef