Ben 19 yaşında bir kızım geçmişimde olmasını istemediğim bazı şeyler yaşadım bu biriyle birliktelik yaşamaya kadar gitmedi şu an 2 yıllık bir sevgilim var (sürekli ayrıl barış olan) ben ondan önce 2 kişiyle öpüştüm ve o benden önce kimseyle böyle bir şey yaşamamış ilişkinin en başında kendini kötü veya yetersiz hissetmesin diye ona bunu söylemedim sonradan açıkladım ve bunun üzerine bana olan güveni kırıldı çünkü o benden önce böyle bişey yaşamadığı için kendine yediremedi benim ondan önce evine gittiğim fakat beni ilişkiye zorlayan ama benim kabul etmeyip evden ayrıldığım birisi oldu hayatımda bu olay bana travma yasatti bu olayı yaşadığımda 13 yaşındaydım o çocuğun beni kullanmasına göz yumucaktim az daha ama ilerisi olmadı ona bu olayı anlattım ama her zaman parça parça anlattım bir anda hepsini açmaya cesaret edemedim çünkü üzerinden 6 sene geçmesine rağmen en yakın arkadaşım bile bilmiyor bu olayla birlikte bana olan güveni iyice kırıldı ilişkimiz toksik bir hal aldı bir sürü hakaret küfür duydum defalarca ayrıldı benden ben peşinden koştum sırf ona yanlış yaptım diye bütün laflarına göz yumdum ama işin sonunda o artık onu birakamicagimi ona bağımlı oldugumu anladığı için belki de bana istediği gibi laflar söyledi belki bunların hepsi benim yüzümden yalanlarım yüzünden oldu bilemiyorum onu çok kırıp incittim ama telafi etmeye çalıştım baskı altında hissettiğimde yalan söyleyebilen bir insanim kötü bir insanım ben sanırım bilmiyorum çok zorluklar yaşadık bu süreçte çok fazla psikolojimiz alt üst oldu tam anlamıyla toksik bir iliskimiz oldu 2 gün öncesinde düzelmek için bir karar aldik iyi gidiyorduk daha sonra dün ona çok ama çok ufak bir yalan söyledim ve üzerinden 5dk geçmeden ona doğruyu söyledim o kadar önemsiz bir şeydi ki ama o bana bir daha asla inanmıcagini bir daha asla benle olmicagini söyledi ve ben de dün gece bu yüzden hap içtim çünkü onsuz bir hayat düşünemiyorum çok bağlandım şimdi bu süreçte ben ne yapmalıyım sizce onu biraz rahat bırakırsam bana geri döner mi çünkü hiçbir zaman ona yazmamazlik yapmadım hep ben adım attım sizce ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence herşeyi akışına bırak sen gerekeni yapmışsın en azından doğruları söylemişsin bunu yapmayıp 40 oyun yürüten var. Bırak o biraz senin peşinden koşsun çünkü artık o herseferinde senden karşılık bekliyor olacak.
Bir erkek için hayatına kıymaya çalıştığını duymamış olayım. İnan bana değmez. Senden önemli olan bir şey yok. Onu unutturmayi sağlayacak şeylerle uğraş. Mesela arkadaşlarınla kampa vb. etkinlikler ile ilgilenebilirsin.
Unutma sen çok değerlisin. Kendine iyi bak güzelim.
Ben dışarı arkadaşımla bulustugumda bile bana güvenmediği için beni ordan eve yollatiyor hep ama benim dışarda tek yanlış haraketim olmadı bir erkekle göz göze gelmemeye bile çalışıyorum ama o ona söylediğim yalanlardan dolayı dışarı çıkmama bile razı olmuyor ayrı olsak bile benim nerde olduğumu kontrol etmek için arıyor
Bak güzelim güven yoksa o ilişki yürümez. Hem ne cürettle seni evine yolluyor bak sakın özgürlüğünü elinden almasına müsaade etme. Onun yüzünden kendini suçlu hissediyorsun bu insanın pisikolojisini kötü yönde götürür. Daha genceciksin önünde bir sürü yol var takma kafaya. Biliyorum takma diyince her şeyi boş veremiyorsun ama istersen bir pisikologa git içini rahatlat.
Böyle kendi halime düşününce kendimi çok bencil hissediyorum çünkü onu da ne kadar uzdugumu biliyorum
Yani o da seni üzmüş başka bir şey gelmiyorum aklıma. Tek diyeceğim şey yorma kendini bu hayat bir daha geri gelmeyecek anı yaşa güzelim
Bana geri dönmesi için ne yapmaliyim
Bence hiç bir şey yapma bak onu bir kere böyle alistirmissin bı tek senin cabalamanla olmaz oda cabalamali biraz
Offf çok inatçı o çok bazen öyle bir an geliyor ki ondan ayrı olmaya dayanamıyorum ona sığınmak istiyorum çok çaresizim
Yani diyecek başka birseylerim yok bu dediklerimi düşün sen ona muhtaç değilsin bebeğim
Teşekkür ederim sözlerini duymak iyi hissettirdi benim kaderimse eninde sonunda olucaz diyicem artık ❤️
Bir şey değil bebeğim istediğin zaman yazabilirsin derdine ortak olmaya çalışırım seni seviyorum😽❤️🔥❤️🔥❤️🔥😽
Ben de seni seviyorum ❤️🧿
Belli ki bu durumu kabullenecek birisi değil bence boş ver bu kişiyi belki de kendisi gibi birisini istiyordur bilemezsin sana seni her hâlinle sevecek birisi lazım o kişiyi bul
Bu kişinin benim için doğru kişi olduğuna emindim ama vazgeçmek çok zor
Bilemezsin doğru kişi olsaydı yanında olurdu sana hakaret etmezdi bu durum ona uymasa bile adam gibi sessizce çekip gitmeyi bilirdi
Birdaha da kimseye bir şeyini anlatma bu da büyük günah
Neden günah ki
Çünkü bu yaşadıkların günah 13 yaşında sana travma yaratan şey için söylemiyorum diğer şeyler için söylüyorum ve bu günah için tövbe etmen lazım tövbe edersen o günahı işlememiş gibi tertemiz olursun ama günahını başkalarına anlatırsan onları günahına şahit tutarsın ahiret gününde Allah günahını affetse dahi anlattığın kişiler şahit olduğu için dile getirecekler
Teşekkür ederim bilmiyordum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!