Siz böyle biri ile evlenir miydiniz (Bu kişi illa çarşaflı olmak zorunda değil) Gerçekten cevaplarınızı merak ediyorum?

Ya şimdi benim ablam çarşaflı Ve sohbet hocası olmak istiyor Ondan da abdülkadir geylaniye bağlı kuran kursuna gidiyor Bu zamana kadar hiçbir erkekle sohbet ya da muhabbet etmedi Eline hiçbir erkeğin eli dahi değmedi Kendisi çok iyi kalpli birisi Ve temiz ruhlu Yani düşünceleri insanın içini ferahlatıyor ve güldürüyor Namazlarını asla kaçırmaz Kuranını tecvidli okumaya gayret ediyor Evde ilahi açıp gezenerek söylüyor Ve bana da başka insanlara da hep dinle ilgili öğütler veriyor Yani doğru yolda ilerlememiz için uğraşıyor Sadece bu benle bitse iyi Başka insanlar için de öyle uğraşıyor Tabi şimdi aranızda çarşaflı diye istemem dersiniz Bu çarşaflı olması gerekmiyor İster feraceli olsun İster ise normal kapalı olsun Lütfen soruyu Sadece çarşaflı diye değerlendirmeyin
Siz böyle biri ile evlenir miydiniz (Bu kişi illa çarşaflı olmak zorunda değil) Gerçekten cevaplarınızı merak ediyorum?