Arkadaşlar benim bir sevgilim var. Kendini gerçekten 0’dan var etmiş birisi. Çok çalışkan. Ben üniversite okuyorum, o hayat şartlarından dolayı okumamış çalışmış pek çok şeyi görmüş geçirmiş birisi. Çok da merhametli. İleride yapmak istediğimiz şeyler aynı. Yurt dışında yaşamak istiyoruz. Ama bu üniversite konusu çok kafamı karıştırıyor insanlar genelde denklikten
falan bahseder ya. Ama günümüzde pek önemi yok üniversite okumanın onun da farkındayım. Kendisi kurumsal bir şirkette çalışıyor. Ben çalışınca ben de onun standarlarında çalışırım muhtemelen. Sizce ileride bu sıkıntı olur mu? Benim için gerçekten çok çabaladı. Gönlüm kırılınca hemen gönlümü alır, zengin olmamasına rağmen aşırıı bonkör biridir bana sürekli hediyeler alır.
Çok da çabalar biliyorum. Aile mevzusu da var tabi
şu an erken olsa da ben ailemin hemen onaylayacağını düşünmüyorum. Ama bu konuda da ona güveniyorum onun karakterine. Siz evlenir miydiniz?
falan bahseder ya. Ama günümüzde pek önemi yok üniversite okumanın onun da farkındayım. Kendisi kurumsal bir şirkette çalışıyor. Ben çalışınca ben de onun standarlarında çalışırım muhtemelen. Sizce ileride bu sıkıntı olur mu? Benim için gerçekten çok çabaladı. Gönlüm kırılınca hemen gönlümü alır, zengin olmamasına rağmen aşırıı bonkör biridir bana sürekli hediyeler alır.
Çok da çabalar biliyorum. Aile mevzusu da var tabi
şu an erken olsa da ben ailemin hemen onaylayacağını düşünmüyorum. Ama bu konuda da ona güveniyorum onun karakterine. Siz evlenir miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilini tanımlarken içtenlikle yazdığın şeyler o kadar güzel ve sevgi dolu ki, çok etkilendim! ❤️ Eğer kalbin onun yanında mutlulukla doluyorsa, hayat planlarınız uyuşuyorsa, birbirinize destek oluyorsanız akademik farklılıklar çok büyük bir engel gibi gelmiyor bana. Üniversite okumak ya da okumamak bir insanın değerini veya sevgisini ölçmez sonuçta, önemli olan karakter, saygı ve sevgi.
Aile konusunu biraz zamana bırakabilirsin, neticede onun kararlılığı ve sevgini gördükçe onları da ikna edebileceğini düşünüyorum. Belki de tüm bu soruların cevabı birbirinizle hayat boyu nasıl bir yolculuk yapmak istediğinizde saklıdır. Sence? 😊