Siz olsanız böyle biriyle evlenir miydiniz?

Yaşım 27. Ülkemde en iyi üniversiteyi bitirdim, lisans yaptım. Şimdi de yönetici olarak çalışıyorum. Uniyi bitirdiğim zaman aile zoru ve baskısıyla nişan yapıldı. Bu nişanı da bozmak isteyen eski sevgilim fake hesaplar açtı profil benimmis gibi, uygunsuz sitelerde bile hesap açmıştı. Özel mesajlarımızı paylaşıyordu. Nişanlım da " Ben erkeğim kahveye falan gidince utanıyorum" demişti 🤣 beni terketti, ki çokta umrumda. En azından evlenmeden önce yarı yolda bırakma kapasiteli birinden kurtuldum. Şimdi yine baskı var evlen diye ve bir adama fotomu atmışlar o da aşırı beğenmiş gelelim isteyelim diyor. Böyle saçmalık ve cahillik olur mu? Belki ağzın kokuyor, belki ortak yonlerimiz yok. Sırf evlenmek adına neden kendime bunu yapayım. Belki adam sapık yani ne bileceğim de tanımadan, sevmeden evleneyim? Eğitimi yok ki sorun değil de hani farklı bir dünya bence onunki, başka şehirde yaşıyor ve ticaretle uğraşıyor. Ben diyorum neden düzenimi ve kariyerimi onun için bırakayım ki. Annem de " evli değilsen bir düzenin yoktur, yarı yaşa vardın artık kim alır, zaten adın çıkmış" gibi şeyler söylüyor. Destek ol yanımda ol diyorum, " kusura bakma da senin savunulacak tarafın yok" diyor. Bu arada adama annesi bulmuş beni. 35 yaşındaki birine annesi kız arıyor.
Siz olsanız böyle biriyle evlenir miydiniz?