Karsilamada calisiyorum o da orada sef. Sef masasini musteri masasi olarak aliyim mi dedim kafasini egdi cok guzelsin dedi alabilirsin her seyi alabilirsin beni de al olur mu dedi tatli sekilde. Benden mi hoslaniyo samimiyetten mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
yok tencere tavadan hoşlanıyor
Ya dalga gecme hsksjskkaka samimiyetle karistiriyorum ben cunku sakasina dediyse diye
ya adamın fantezisine karışma😂😅allalla 😂😅
Bu kadar açık demesi daha neyin göstergesi
Sakasina veya samimiyetten mi diye dusundurdu biraz espirili biri cunku
Başka ne yapıyor dokunma vb
Baktigini vs goruyorum misal dun ben clubtaydim o da personel gecesi icin personellerle clubtaydi. Baktigini gordum cok degil ama arada bakiyodu. Gecen kirmizi giymistim sana kirmizi cok yakisiyo sarkisini soyledi bana. Sinirli biri ve ben dun cami silemedim iz kaldi baya o da sinirlydi ama ben bilegim acidi dedim gulmeye basladi.
İlgi var ama dokunma vb de olsa flört ediyor derdim
Yaşlarınız kaç
Calostigim yerde herkes birbirinin koluna omzuna vs dokunuyo o yuzden dokunmalarini soylemedim
Flört eden dokunur hep gözüne bakar, espri yaptığında gözü sende olur acaba gülüyor mu diye, bizde birisi gecen gün pazularima bakıyor 😅
Bide dun ise geldigimde geldi dunyanin en kapicisi pembe pembe allik da surmus dedi. Yanimdaki kapiciyi kastederek x'e de ogret makyaj yapmayi bi eyeliner suruyo dimdik oluyo dedi.
Baya çenesi düşük yalnız bu adam çok çapkına benziyor
Evli sanırım
Onu nerden cikardin ki capkin mi bilmiyorum
Durmadan laf atmalar sonra yok şunu yap bunu yap çok yakışmış vb
Bana dedi onu diger kapiciya da ogret makyaj yapmayi diye
Anladım
Hoşlanıyor net
Hoşlanıyor bence😂
Takip edebilir misin
Kanka yürümüyo koşuyo adam
Senden hoşlanıyor
Kesinlikle