Yani sevgilim olsun ailesi olsun rahat eğitimli insanlar ablası sevgilisini eve sokup çıkartıyor giyim olarakta baya açık sıkıntı yapılmıyor ben o şekil giysem ailem neler neler der geri düşünceli orta doğu kafasındalar az çok ne dediğimi anladınız sevgilimle mutluyuz ciddi düşünüyoruz bende yakın zamanda açılmayı planlıyordum bu durumuda onunla konuştum seçimi bana bıraktı benim her şeyimi önemsiyor evlenirsem çok mutlu bi düzenim olur tam benim düşünce tarzımla uyuşuyorlar ama aileler çatışabilir mi sorun çıkar mı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Türkiye'de bireyler değil aileler evlendiği için sorun çıkma olasılığı yüksek.
Anneniz takıntılı biri ise sorun olur.
Yaa maalesef işte annemde zaten garip bi kadın sorun çıkartır ama halledicem umarım
Yani damada veya ailesine kafayı takarsa hoş bir durum oluşmaz.
Direkt kavga ederler, onların yanındayken ablasına falan laf atarsa.
Ay hayır benim tek istediğim evlenirken sorun çıkartmasınlar onaylıyor olsunlar sonrasında zaten ben eşimin ailesine uyum sağlayınca onlar gibi olmaya başlayınca benide silecekler biliyorum
Yani giyinişlerine laf edebilir en fazla, edepsizler falan diye düğünde veya nişanda eğer aşırı muhafazakar ise.
Büyük ihtimalle lafta edecekler etsinler evlendikten sonra zaten mesafe koymayı düşünüyorum ben tesettürlüyüm açılmayı düşünüyorum açıkta giyinen biri olacağım büyük ihtimalle laf etmelerine fırsat verecek samimiyette bulunmak istemiyorum
Anne ve babanız ne kadar muhafazakar olursa olsun onları tamamen silmeyin, zor biliyorum ama bir şekilde arayı bulmaya çalışın.
Bir süre sonra yumuşarlar zaten, o kadarda düşman kesilmeyin birbirinize yani evlendikten sonra.
Bu da onların bana karşı olan yaklaşımına bağlı ama cidden hiç bişey hissetmiyorum o kadar soğumuşum ki bunun sebebide onlar beni bu hâle onlar getirdi
Eğer çocuk düşünüyorsanız torunlarını görünce yumuşarlar, özel günlerde yine telefonlaşın iletişim kurun yani.
Bir süre sonra kabullenirler, ömür boyu kin besleyemezsiniz birbirlerinize zaten.
Ay evet çocuk düşünmez miyim sevgilim kız ben erkek erkek istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun eğer kendilerini törpülemeyi başarırlarsa bana bi adım atarlarsa ben onlara üç adım atarım umarım dediğin gibi olur
Önemli olan sizin uyumunuz. Ailelere karışma fırsatı vermezseniz sorun olmaz
Ailem geri düşünceli demiştim 😊 eğer beğenmezlerse sorun çıkartırlar onaylamazlar bende arada kalmak istemiyorum
Ailen evlenmiyor sonuçta dimi ama? Erkek ve kız ailesinin görüşünü alır bu kadar gerisi 2 kişinin kararı. Bu konuda 2 kişi ailelerinin olaya çok karışmasına izin vermezse sorun olmaz
Ya zaten öylede böylede evlilikten vazgeçmem sadece ailemi yatıştırsam onları sevdirsem yeter işime çomak sokmazlar umarım evlendikten sonra da onlar yoluna ben yoluma
Ki zaten evlendikten sonrada benim aklı bazı şeyler var onlara laf edecekler ama müdahale edemeyecekler çünkü kocası bişey demiyorsa bize düşmez gözüyle bakarlar hoş benim için daha iyi
İşte o da artık size kalıyor. Sen sivasın neresindensin
Evet maalesef. Yıldızeli
Benimde annem koyulhisar. Hmm işin zor be
Annen alevi mi
Yok bizim orası Sünni. Alevi yok. Sizinkiler
O tarafta alevi oluyor diye biliyorum ondan sordum bizde hanefiyiz
Evet bazı ilçeleri alevi oluyor.
sen ve o nerelisiniz?
O bursalı biz sivaslıyız ama aynı şehirde yaşıyoruz
İllaki çatışma olacak
Olur ablacim