Evet affedilir
Hayır affedilmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ayrılır ayrılmaz konuştuysa ilişkinin olduğu sırada da var demektir. O yüzden affedilmez. Ne öyle hem o duracak bir kenarda hem de yedekte birisi olacak. İnsanları bilmem ama bana ters
Aynen öyle sen cepte beklemiş oluyorsun aslında yaşayıp olur mu diye bakıyor bir yana
Yani hangisi daha kötü olurdu bilmiyorum. Yedek klübesinde bekletilmek mi yoksa sevilmediğini öğrenmek mi? Çünkü bir kere yaparsa bunu hep yapabilir
Aslında bir yana bu aldatilmaktan daha kötü, çünkü benden ayrılımayi da kaybetmeyi de göze alıyor sonuçta
Ama orada yapan kişinin bir seçeneği var. Yapıp yapmamak ona kalmış bir şey. Diğer tarafın ise kendi seçeneği değil. Ya yaşayacak ya da yaşamayacak. Yine karşı tarafa bağlı. Aynı kefeye koymak doğru olmaz
Ben benden ayrılıp başka biriyle ilişki yaşamaya gitmesinden sonra bana dönmesinden bahsediyorum. Gittiği kişiye suç atmıyorum sanırım onu yanlış anladınız
Ben onu demedim ki zaten. Kendimden yani bırakılıp giden taraf olarak düşünüyorum. Yapıp yapmamak olduğu gibi bana bu acıyı yaşatıp yaşatmamakta onun elinde yani hem kendi hem de benim kaderimi tayin ediyor. Bu da bence çok büyük bi haksızlık
Kesinlikle zaten en çok zoruma giden beni göz yaşıyla bir kenarda bırakıp kızla konusabilmesi
Ama şöyle düşün sana değer vermeyen birisi için bu göz yaşı doğru mu yaa
Iste uzuldugum o zamanlar aklıma geliyor yine üzülüyorum
Takma kafana bende yaşadım benzer bir şey ama geçmişte yaşadığın güzel günlere tutun ki geleceğe umut olsun. Hep kötü anları hatırlatma kendine
Tesekkur ederim yorumun için
ayrılır ayrılmaz birini bulabiliyorsa o kişi zaten hazır da vardır ya da seni sevmemiştir nasıl ayrılırsamız ayrılın biraz bi acısını üzüntüsünü yaşar bence insan kesinlikle ayrılmak için geçerli bi sebep
Evet daha önce de aynı ortamda bulunduğu bir insanmış zaten
Cevap
7Cevap
Biraz Soru işareti bu benim için?
Ya daha sonra beniml iken de kızın hesabına baktığını gördüm
Demek ki sevmemiş, ben normal bulmuyorum. Ayrılmışsın az bir otur soluklan karı kız bir yere kaçmıyor 😒
Ya aynen öyle ayrıldığımız akşam başlamış arkadaşının kuzeniyle konuşmaya sonra bu kızla ilişkisi bitince de benden gizleyip bana geri döndü yeni öğrendim bende
İşte istediğini bulamamış sana dönmüş tilki
Sen böyle bir şey olduğunu ogrensen ayrılır mısın, kızın hesabını hala stalkladitibi da yakaladım
Staklanma durumu varsa sıkıntı resti çekerdim hem benle olacaksın hem o aklında kalacak yok öyle bir şey
Hemen biriyle konuşması akılda soru işaretide bırakmaz mı sence?
Evet, arkadaşının kuzeniymis bu kız benimle iken de aynı ortamda bulunmuş ama konuşmadım diyor
Ya benim fikrim şu, böyleleri ya öncedende konuşuyordur ya da sevmemiştir. Ama benim fikrim tabi
Ben de ilkinden şüphe ediyorum
Açıkçası bende öyle düşünürdüm😐
Bu konuyu sana anlatsam detaylariyla olur mu ya
Ayrıldıktan sonra her şey bitmeli, affetmek saçmalıktır.
Benim ayrıldıktan sonra birine gittiğinden haberim yoktu barıştık ama öğrenince ayrılık sürecinde ilişki yaptığını ayrıldım
ayrılmış işte aldatmamak için bitirmiş ilişkiyi nesini affedicen.
Ilişkisi bitince geri dönüp benden sakladı ayriyken ilişkisi olduğunu
O en azından ayrılmayı beklemiş, şimdiki kadınlar ilişkisi varken 10 kişiyle konuşuyor 🙂
Kadınlar deme istersen
Ben ilişkim varken herhangi bir erkekle muhattap dahi olmadım
ayrıldıktan sonra benim ilgi alanımdan çıkar
Benden ayrıldığı gün biriyle başlamış daha sonra nasıl bitmiş ilişkileri bilmiyorum ama bana geri dönmüş. Bende bunu Kızın tekrar yazmasiyla öğrendim biz birlikteyken
Aç gözlü, canım.
Hmm yalnız kalamiyor illa bir kadın olucak diyorsun yani
Mayasını belli etmiş işte bacımsu 🍕
Mayası nediiir çapkınlık mi
affedilmez seni yedekte olarak görür
Kızla konuşurken de bana seni hep seveceğim falan yazmış
İşte bak nasıl biri olduğunu burdan anlayabilirsin, hem kızla konuşup hem sana bunu diyor. Ne kadar seviyesiz iğrenç tipler var ya iğreniyorum gerçekten
Hayır asla
Çok zor
Tabiki de hayır
Ayrılmadan önce de vardır diyosun
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?