Özlüyorsun, hem de kendine acımadan özlüyorsun. Duygularını inciten şahsın, seni özleyip özlemediğini bilmeden özlersin. Çünkü içine bıraktığı kalp yarası onu izidir. Onu sadece gece özlemezsin. Mesela o şarkıyı duyduğunda aklına o gelir.
Evlenirsin, belki çocukların olur. Ancak onun anısını, onun gözlerini, onun sesini halen hatırlarsın. Onsuzken de yaşarsın, ölmezsin. Sadece gönlüne bıraktı yarayla yaşamaya devam edersin.
Bazı şeyler vardır, insan kendince inkar eder. Keşke böyle olmasaydı, daha güzel olsaydı der. Birlikteyken kurulan hayallerin, hiç gerçekleşmemiş olması kalpte bırakılan bir diğer sızı. İnsan bazen düşünüyor. Acaba şu an yaşadığın duyguların aynısını, o da yaşıyor mu diye sormadan edemiyoruz. Fakat aklımıza en çok gelen, o beni / bizi çoktan unuttuğudur.
Özlemek mi? Bizler onu canımız acıya acıya yaşıyoruz. Gözünüz arkada kalmasın 👌✋— Rojda Şengül (@rojda_sengul) July 21, 2020
Onu özlemek değilde onunla yaşadığın günleri özlemek çok ağır bir duygu be abi.— bensude (@sudeebeen) July 23, 2020
İnsan en çok affedemediğini özlüyor. Hiç canını yakmamış gibi, gözünden akan yaşların sebebi o değilmiş gibi özlüyor, hiç umudunu yitirmeden, birgün geleceğine inanarak ve bekleyerek özlüyor, o hayatını kurup başkasıyla mutluyken sen başkasıyla bırak bir hayat kurmayı hayal bile kuramıyorsun. En çokta seninle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşamasını özlüyorsun...😔
Hiç bir zaman insan sevdiğini unutmaz, unuturum diyen yalan söylüyordur, anılar , sesler , kokular , şarkılar vs, bir başka ilişkiye başlamak hemen olmaz, kalp bir süreliğine kapılarını kapatır, bazılarında bu kapı açılmaz, bazılarında bu kapı çarpar kapı gibi olmuştur, gelene açılır gidene açılır, velasıl kelam insan sevdiğini hiç bir konuda aldatmamalıdır. Verdiğimiz sevgiyi zaten karşılıksız veriyorsak karşıdakide bir zahmet buna sahip çıksın
Canın yana yana sevmek işte tamda bu. Onu her gün gördüğünde bir kez daha yenilirsin ona güldüğünde konuştuğunda sana içten baktığında aşkına yenilirsin bir daha. Ama işte yaşanan onca affedilemez hata ondan uzak durmama neden olur ama kalbin asla uzak durmaz.
Bir insanı en çok sevdiği değer verdiği biri incitebilir insan en sevdiğine en değerlisine kırılır bu yüzden de ne kadar sevsede affedemez ama affedememek özlemeyeceği anlamına gelmez
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
145
Cevap
51
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
daha az seviyorum senigiderek daha azunutur gibi seviyorumazala azalaaramızdaki uzaklığın karanlığındageceler kısalıp, gündüzler uzuyor böyle oluncadaha az seviyorum senikendini iyileştiren bir yara gibidaha azve zamanlasen geceyi tutuyorsun, ben nöbetiniuzak dağ kışlalarındagörmüyoruz birbirimiziusul usul sis iniyorkopmuş yollaraışığı hafif, uykusu ağır koğuşlarda üzerini örtüyorum seninbir çığ gibi büyüyorsun rüyalarımdasevgilim sevgilimyıldızları daha büyüktür bazı gecelerinnöbet kadar yalnızken öğreneceksin bunu daartık daha az seviyorum seniunutur gibi, ölür gibi daha azyeniden ödetiyorum kendimeonca aşkın öğretemediğinikolay değildiyalnızca sevgilimi değil, evladımı da kaybettim benkaç acı birden imtihan etti benibir tek gece vardır insanın hayatındaömür boyu sürer nöbetibu da öyleydi, iyi ol, sağ ol, uzak olama bir daha görme beni. re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (51, 51, 51), justifyLeft, pre
Insan insani ozlemekten cok onunla olan guzel anilari ozler. Y Onunla kurdugu hayallerin baskasiyla yasadigini gorunce icindeki ofke icini kemirir. Bu ozlemden cok ayriligi kendine yedirememktir. Ve bu duygu ozlemden de beterdir
Detayı okumadım cok uzun kafam agrıyor her neyse affedemedigi bir insanı , insan seviyorsa özler sevilen. insan hem özlenir hemde üzer nefret ettirirkendinden ama sevmiyorsan sevmediginden nefret ediyorsan özlemezsin adını duydukca sinir olursun canın isterse söversinde sevmedigine
Affedemediğim birini özlememem maalesef kendimde sevmediğim bir huydur bu. Sildiysem ardıma dönüp bakmam, kendimi zorlasam da olmuyor. Kolay kolay yitirmem sevgimi ama biriktirirsem içimde gün gelir bir yabancıdan farkı olmaz.
Birini affetmek ve özlemek birbirinden çok ayrı şeylerdir. Eğer çok sevdiysen ama bir şeyler artık affedilemeyecek raddeye gelmişse o zaman onu özlemeyi göze alarak hayatından çıkarırsın. 8 yıldır dinlediğim hiçbir şarkıda başkasını düşünmedim.
Sen yine onun seni özleyip özleme diğini düşünürsün o yine bir ihtimal. Ben onun beni umursamadığınıbbildiğim halde özlüyorum. Ben o benimle konuşurken bile onu özlüyordum. Evet acı çekiyorsun ama o bile güzel
Özlüyor. Bunun örnekleri çok fazla... Belki çok mantıklı değil ama... Demek ki herşeyi mantık terazisinde değerlendirmemek lazım. İnsan sadece akıl ile hareket etmiyor. His dünyamız bazen aklın önüne geçebiliyor...
Özler tabi. Sevmekten, özlemekten vazgeçmek hata yapmasıyla bağlantılı değil ki. Hatayı farkeden mantığın, kalbin hep inkar eder. İste bu yuzden ya affedeceksin, ya vazgeçeceksin. Aksi durumda tükeniyor insan.
Ben bu vazgeçememe konusunu biraz egoya bağlarım hep. İnsanlarda, bende dahil, istemediğin de ya da reddedildiğinde karşı tarafın daha cazip gelme olayı var. Bu da elde etme çabası. Tam kelimeyle bu. İsterseniz deneyin bedava ☺️ O kişi tekrar yanınızda olduğunda bu yönden rahatladığınızı farkedersiniz. Bunu farkettiğimden beri, egomu komple attım. Görüşmek istemeyebilir, ne var ki bunda. Bende anında unutur giderim hepsi bu
Ozlemez. İnsan evlendiği halde hâla bunlar onunla gerceklesseydi diye dusunuyorsa ihanet ediyordur yeni sevdigine, Çocuklarının annesi/babasına. Cocukken de kurardik hayaller ve bunların daha farklisi gerçekleşti belki şimdi ama yine mutluyuz, elimizden geleni yaptık sonucta. Su an hala eskiye özlem duyuyorsa insan yeni şu an var olani da kaybettiğinde bu sefer en çok onu özler. Hep öyleyiz varolanin kıymetini bilmiyoruz. Elimizdekileri kaybedince de değerini anlıyoruz.
Özlemin Bu dünyada en yoğun duygu olduğuna inanıyorum özlemin çoğu azı olmaz ya özlersin ya da özlemezsin yani şu ki bu kişi ile alakalı bir durumdada değildir. Evet özlenir ana
Bunun icin sevgilisi olmamis biriyle evlenin diyoruz.. bu soru iyi ornek oldu. bakigorumda herkes unutmamis gecmiste takilip kalmislar umarim bir gun uyanirsiniz
Kişiden kişiye göre değişir. ben affedemiyecek raddeye geldiysem eğer ne özlerim ne ararım kendi kaybeder hem de çook şey kaybeder. dua edelimde affedilmesi gereken kişi biz olmayalım ☺
Birini ondan vazgecemeyecegini anladiginda affedersin. Birini affedemeyecegini anladiginda vazgecersin.. Bir müddet özlersin ama sonra alışırsın.. takma
Özler onunla konuşmalarını geçirdiği zamanları özler kendisini de özler ama affedemez işte buda zamanla ondan soğumaya gider bırak başkası güzellikleriyle gelsin eskisi hata yapmışsa affedilmiyorsa kapatacaksın onu gelen kişi hakkıyla şanıyla gelsin
Yarın bu günleri özlersiniz sonra düşününce ne saçma duygularla kaybetmişim onca zamanı dersiniz... çok özlüyorsan affet gitsin böyle gereksiz tripler zaman kaybından başka bisey değil
Yemin ederim şu an yaşadığım konum bu. İnsanın canını çok acıtıyor. Düşünsene seni mahfeden, senin kalbini kıran ve affetmediğin birini deli gibi özlüyorsun. Ama sen onun aklının ucundan geçmezken...