Eski aşkım yüzünden vicdan azabı çekiyorum, ne yapmalıyım?

Bizim hikayemiz çok uzun hatta dizi çıkar birbirimizi yıllardır tanıyoruz çok yakın arkadaştık ben onunla tanıştığımda onun sevgilisi vardı ayrıldı ama benim için değil anlaşamıyordu neyse onu sevdim hatta itiraf ettim o da beni sevdi okul bitikten sonra ayrıldım yani hayatımdan çıkardım bana yazdı hatta şiirler bile attı benimle evlenmek istediğini söyledi ama kabul etmedim ona sürekli acı çektirdim 2 ay geçmeden başkasıyla nişanlandı neyse nişanlıyken hala beni seviyordu yine nefretim yüzünden hayatımda başka biri olduğumu onunla olduğumu söyledim bunları duyduktan sonra evlenmek in hemen nikah tarihi almış.. Evlendikten sonra yine karşıma çıktı yazdı onu kovdum ama sürekli acı çekiyor erimiş bitmiş tükenmiş onun hayatını ben bitirdim belki de sırf inadım uğruna bu hale getirdim. Şimdi çocuğu var ama hala beni seviyor akıl veren kimsesi yoktu çevresinde çocukça davrandım her yerden sildim hatta mesajına yolun açık olsun yazdım o zamandan beri daha kötü bir halde evliliği zaten yürütemiyor bana hala aşık. Arkadaşlığımızı özlüyorum ondan nefret etmek istemiyorum. Ona yazsam yanlış olur mu o bana yazıyordu sürekli ama yanlış bir şekilde değil?

Eski aşkım yüzünden vicdan azabı çekiyorum, ne yapmalıyım?