Yani sonuçta aynı evde yalnızken karşındakinden özel beklentiler olabilir. Ve kadınlar bunu genelde açıkça ifade etmez, erkeğin adım atmasını beklerler.
Hadi bakalım kızlar , buna dürüst açık cevaplar bekliyordum.

Yani sonuçta aynı evde yalnızken karşındakinden özel beklentiler olabilir. Ve kadınlar bunu genelde açıkça ifade etmez, erkeğin adım atmasını beklerler.
Hadi bakalım kızlar , buna dürüst açık cevaplar bekliyordum.

Hangi konumda gittiğime bağlı , arkadaşımsa yürümemesi yerinde olur ama sevgili olarak takılıyorsak yürüyebilirde , benden o hissi almıyorsa da sadece yer içer sohbet ederiz.
🤣🤣🤣🤣
Bir erkeğin evine ilk kez gidiyorsam ve bana yürümüyor sadece sohbet edip ikramliklardan yeniyorsa adam gibi adamdır.
Sonuçta her kadın ve erkek arasında ilişki olacak değil. Dost arkadaş karşı iki cins bir araya gelip sadece sohbet edebilir. Zira dost dediğim karşı cinsin evine gittiğimde aynı şekilde dost kalmalı rahatsız edici tavırlar sergilememeli...
Yakın zamanda karşı cins dostumun evine kahvaltıya gittim ve sadece kahvaltı yapıp sohbet ettik. Çok centilmen bir arkadaşım beni rahatsız edecek hiçbir davranışı veya sözü olmadı.
Mahremim olmayan bir erkegin evinde iki kişi baş başa olacak şekilde bulunmam. Kendi adıma konuşacak olursam durum bu.
Seküler ve sınırları olmayan insanlar için düşünürsek şunu söyleyebilirim..
Nikah dışı cinsel ilişkide öncü taraf zaten kadındır. Kadın başlamadığı sürece bir şey olmaz. Bunu yapmayan kadın da karşısındaki erkeğe arzu duymuyordur.
Gerçek bir alfa da kendisine arzu duymayan kadına cinsellik icin ilk adımı atmak onu sekse ikna etmeye çalışmak gibi bir zavallilik içine dusmeyecektir.
Teşekkürler
Cevap
2Cevap
Evine ilk kez gittiğim kadının zaten bir şeyler yaşamasını istemem.. sadece birlikte film izleriz
Film filan çevirmem diyorsun 👍
Evine gitmişsem herşeyi göze almışımdir.. vakti zamanında adımı da atan ben olmuştum..
Ayrıntı istiyorsun.. kucağına oturmuştum lap diye.. adım beklemem
Beni evine kabul ettiğine göre.. herşeyi yaşamaya hazırdır zaten..😎
Öyle tabi.. misafirperverliğini göster bana derim 😅
E yani görelim tabi 😅 öyle eve çağırıp bi iki önüme yemek koymayla olmaz..
Beğenmemiştir, net.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?