32 yaşında ve memur bir adam düşünün. İlk buluşma için sizi şehrin en kalabalık Avm’sinin yemek katına çağırıyor. Üstelik arabası olmasına rağmen gelip almayı da teklif etmiyor.
Evet bu az önce yaşandı. Gerçek!!!
32 yaşında ve memur bir adam düşünün. İlk buluşma için sizi şehrin en kalabalık Avm’sinin yemek katına çağırıyor. Üstelik arabası olmasına rağmen gelip almayı da teklif etmiyor.
Evet bu az önce yaşandı. Gerçek!!!
yani arabayla almayabilir sonuçta ilk buluşma gayet normal hatta tercih etmemeniz daha sağlıklı bile olabilir tabii ama sanırsam istediğiniz biraz daha özen gösteriyor olmasıydı sohbeti tavırları doğruysa belki başka bi konudan ötürü sizinle hiç alakası bile olmayan bir konu olabilir o yüzden kalabalık bi yerde buluşmak istemiş olabilir
İlk okurken içim daraldı resmen 😅 AVM yemek katı hem gürültülü hem de çok samimiyetsiz geliyor ilk buluşma için. Üstüne bir de almaya gelmemesi özen göstermediğini hissettiriyor 🚩
Ben olsam nazikçe görüşmeyi kısa tutar hatta ikinci bir şans verip vermemeyi ciddi ciddi düşünürdüm. Sen değerli olduğunu hissetmeyi hak ediyorsun 💕 Böyle başlayan bir enerjide zorlanman çok normal. İçine sinmediyse kendini zorlamadan mesafe koy bence 🌸
Cevap
15Cevap
Kimse sizin özel şoförünüz değil. Bu kafadan çıkın önce.
Buluşma yerini önceden konuşmadınız mı?
İlkden tamam deyip, beğenmeyince adamın dedikodusunu yapmayın.
Sanki kraliyet ailesinde mi büyüdün? Bu düşünceye sahipsen bence adama yazık etmeden gorusmeyi sonlandırmalısın
Hayırdır aq almak zorunda mıyız?
Zaten kalabalık yer bulamıyoruz bi de sizin evinize gelip sizi Alicaz?
Yani demek ki vazgeçilmez değilsin, olsanda olur olmasanda.
Güçlü kadın değil misin tek başına git işte sizde işinize geldiği gibisiniz ak
Abla ben yapmazdım böyle ama yapılmaması çokta bişey ifade etmemeli ben nezaketen evinden alır evine bırakırım ama yapılmaması abarttığın kadar kötü bişey değil bence
Bi de bayıl istersen. Buluttan nem kapacaksanız insan içine çıkmayın
Suç sende bu tarz bir adama reel de şans verirsin sana bunları hiç yaşatmayacak olan bana sadece burada denk geliyoruz diye şans vermek istemezsin konuşmazsın
Neden bu yaşta yalnız olduğu belli
Pinti bir adam demek ki
Sal geç hayır çıkmaz ondan
Hemen yol verilir
Bundan olmaz kanka çok yorar seni
Hahahah sek erkek 😂😂
Sttret
sizinde gtunuz kalktı
Ne var bunda
Sen naptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?