İlk buluşma da sevgiliniz evinizin önüne arabasıyla almaya gelmek isterse hoşunuza gider mi kızlar, yoksa istemem mi derdiniz?
Hoşuma Giderdi
Asla istemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşma da sevgiliniz evinizin önüne arabasıyla almaya gelmek isterse hoşunuza gider mi kızlar, yoksa istemem mi derdiniz?
Aslında ilk buluşmada karşıyım böyle Birşeye. Ama benim ilk buluşmam şöyle oldu. Ailemde herkes bildiği için onun annesi ve benim ablam sevgilim bide ben aile içi buluşma olduğu için bizi evden almıştı
Aile gelmeseydi kendim giderdim.
Senin ki görücü usülü gibi bir şey olmuş
Evet ama güzel bir görücü usulü oldu
Sonuç devam mı
Yazın yüzük takılıyor
👍
İlk buluşmada kimsenin arabasına binmem. Güvenmiyorum. Tanımadığım bir insanla öyle dar bir alanda kontrolün onda olduğu bir durumda kalmam. Taciz eder, tecavüze yeltenir, çeker bir kenara her şey olur.
Çok flim izlemişsin
Film izlemiyorum haberleri izliyorum.
3-5 tanesi sapık çıktı diye, hepimiz sapık mı oluyoruz şimdi, genelleme yapma derim
Bütün erkekler sapık mı dedim ben? Hiçbirinizin alnında bu sapık bu değil yazmaz. Tedbirli olmakta fayda vardır.
Orası öyle haklısın, biraz güven kazanmamız lazım sanırım siz kızlara karşı
Cevap
3Cevap
İstemem
Ben kendi imkanlarımla gidip bir yerde buluşmayı tercih ederim.
Abartmaya gerek yok, daha ilk buluşma
Hava soğuksa peki 😄
İlk buluşma için evden almak çok iddialı olur, kızın hoşuna gitmeyebilir, güvenlik kaygısı hissedebilir. Ondan dolayı böyle bir şey teklif edilmemeli bile bence.
Çünküü tanımıyorsun ne olur ne olmaz hiç bir işi şansa bırakılmamalı hayatımı sokakta bulmadım
Varsa alır, yoksa almaz, Sonuçta araba çokta abartılı bir araç değil. At arabası olsa anlarımda.
Daha ilk görüşmeden böyle bir şey kesinlikle istemem, ortak bie noktada görüşmek en mantıklısı.
Laf söz olur diyemi düşünüyorsun
Hayır, kimin ne düşündüğünü umursamıyorum açıkçası. Daha ilk defa görüşeceğim birinin gelip beni almasına gerek yok, bu benim ancak samimi olduğum veya hayatımdaki yeri sağlam olan insanlarla aramda olan bir samimiyet.
Senin gibiler kalmadı maalesef, böyle düşünmen çok güzel.
Herkesin düşüncesi ve yaşam tarzı kendine hastır tabi, ben böyle kendimi daha rahat hissediyorum. Teşekkürler.
Seninkisi olması gereken ama, asıl ilk buluşma da arabaya gelmesi basit kız gibi gelebilir biz erkeklere,
Karşımdaki kişinin bu zihniyete sahip biri olacağını düşünmem açıkçası, bu tarz önyargılara hayatımda yer olmaz. Bunu sadece kendi inandığım doğru bu olduğu için yaparım, genel yargıya uyum sağlamak gibi bir amacım hiç olmadı
Sanırım asilik var biraz sende 😅Karşındaki insanın ne düşündüğünü nerden bileceksin ki hayatımda yeri olmaz diyorsun, önce tanıman lazım değil mi
Zaman içerisinde bunu anlarsam demek istedim ve evet, adına asilik demesem de var 😄
İşte önce tanıman lazım 😏Asilik yerine göre iyidir problem yok 😄
Tanımadan tepkili olacak kadar asi değilim, ayarını biliyorum 😄
İyi o zaman sevindim 😅 müsade var mı ozaman tanışmamıza?
Alınması gerekir. Duruma ve yakınlığa göre değişir
İlk buluşmada arabasına binmek fazla cesaret ister.
Ooof hangi devirde yasiyoruz otostop uygulamasi var artik
Araba da değil de dışarı da olabilir daha önce erkek arkadaşım olmuştu arabayla almıştı :D
Hoşuma giderdi 💛
Alalım hemen sizi ozaman 😄
🙋🏻♀️☘️ teşekkür ederim ama olmaz.
Sapk mpk çıkar aman aman ben canımı arabada bulmadım 🤣
Öyle diyorsun 😄
Bence kızlar hoşlanır
Bi tek sen olumlu yazmışsın ama 😅 Buradakiler ya blörf yapıyor ya da dediğin gibi ama söylemiyorlar
Dediğim gibi sen rahat ol😄
🤣🤣🤣
Benim arabam var kimsenin beni almasına gerek yok
Evimin adresini öğrenmesin.. gerek yok
İlere bir şeyler olmazsa laf söz olur gerke yok
Gelmezse istemem
Umrumda bile olmaz arabası
Gitmezzz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?