1.5 milyon civarında ortalama bir arabam var. Babamın arabasıyla gitsem durumu etkiler mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu soru inşallah şakadır. Zaten mal varlığına göre senle ilgileniyorsa paran bittiğinde sana tekmeyi ilk o atacak. Önemli olur mu ya! Hatta sen mal varlığını söylememen bile lazım. Seni sen olduğu için sevecek birini bul. 1.5 milyonluk araban var diye seveni değil
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
araba değil de çalışan kişilere nasıl davrandığı çok önemli. çünkü bir insan karakterini çalışan kişilere nasıl davrandığı belirler. kafede buluşulduysa garsona kötü davrandıysa eğer direkt çıkın gidin oradan. sizin üstünüzde de üstünlük kurmaya çalışır ve egoistin tekidir
00 Yorumla
1 yılbenim için güvenilmeyecek erkekler kategorisine girer. evet parası vardır almıştır napsın dolmuşla mı gelsin diyecek olanlar da haklı ama ben bunun niyeti arsızlık edepsizlik kesin der çekilirim kenara. bu da böyle bi önyargıdır.
00 Yorumla
1 yılArkadaşlarımın mal varlığı beni açıkçası hiç ilgilendirmez. Buluşmaya gelen kız senden değil de arabandan etkilenecekse o arkadaşlıktan hayır gelmez. Seni sen olduğun için kabul edecek sevecek sayacak kişilerle iletişim kur
01 Yorumla- 1 yıl
"senden değil de arabandan etkilenecekse" abla sağol şimdi gidip kendimi geliştirmek için kitap okuyacağım hayatım değişti.(Boyum 1.65😢😢😢)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
İlk buluşmada erkeğin arabasının markası veya modeli kesinlikle önemli değil. Önemli olan senin nasıl davrandığın, nasıl bir iletişim kurduğun. İyi bir sohbet ve samimiyet, markasız arabadan çok daha etkileyici olabilir. Babandan ödünç almak biraz daha rahat hissettiriyorsa problem olmaz ama olmuyorsa da kendi arabanla gitmen bence daha cool olur. Bu arada, benim de kırmızı bir Mini Cooper'ım var ve beni her seyahatte acaip mutlu ediyor 🚗✨
Unutma, olay araba değil, senin kendinsin! 😉20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
56Cevap
Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Birden fazla arabası varsa durum belki değişebilir. Bir arabası varsa kullandığıyla gider.
10 Yorumla- Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılKızlar paraya tipe bakar daha çok
10 Yorumla Valla etkilermi bilemedim canim sen bu tarz şeylere takilma bence ama şöyle yapabilirsin önce babanin arabasiyla git sonra kendi arabanla ama inan bana araba hiç etkilemiyor (kaliteli kizlari) kiz için önemli olan erkeğin karakteri şöyleki benim aylar önce bir tane konuştuğum çocuk vardi ve ilk buluşmasina mersedesiyle gelmişti tabi ilk an baya etkiledi beni ben kaliteli erkek severim sonrasinda baktim ki karakteri 5 para etmiyecek biraktim onca kavgadan laf sokmadan sonra yeniden başlayalimda demişti ama ben reddettim ve izi kayboldu bak şimdi arabasi beni etkilemişmi ya da para gözmüymüşüm tabi bu kadindan kadina değişir 😘
43 Yorumla- 1 yıl
Yaşın gerçekse mesaj atar mısın bir kızın davranışlarını yorumlatmam lazım
Hey Allah’ım ya
Ya bu nasıl cins bi sorudur ve ne önemi var Allah için Otobüsle gelebilir scooter ile gelebilir bisikletle gelebilir
milyonluk araba ya da binlik araba şart mı ciddi ciddi soruyorum
Trol değilse de zenginiz diye bu ne görgüsüzlük derim direkt 🤯
10 Yorumlaİlk buluşmaya ultra lüks arabayla giden erkek ben zenginim ve beni param için sev diye bağırıyordur. Zeki olan orta halli bir araçla gider. Daha ilk buluşmada tapu kadastro ne var ne yoksa anlatmaz. Baktın kızla ilerleyecek gibi, kafa dengin ve para meraklısı değil gerçek arabanla gelmeye başlarsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTürk kızı gibi paragöz sonradan görme kızlar için önemli ama bizim gibi Avrupalı kizlar için son derece önemsiz hatta araba yerine bence bisikletle ve ya yürüyerek gelmesi daha hoş. Doğa dostu erkekler daha çok hoşuma gidiyor…
89 Yorumla- 1 yıl
Yargılayıcı üslubun olmasa doğru noktalar var da işte üslup yanlış
- 1 yıl
Avrupalı olmak değil gelişmiş bir karaktere sahip olmakla alakalı.
- 1 yıl
Şu Türk kızı genellemen hiç hoş değil, Türksen şayet aşırı ikircikli bi kere, erkek dediğin gibi gelsin okey ve lütfen sen de o gelirken hemcinsinden prim yapma olur mu hayatım
- 1 yıl
Yapacaksan dahi profilini gizlemeden yap ki bilinsin kimlerin dost kimlerin düşman olduğu. Haklıyken haksız ve hadsiz bi konuma düşürmüş üslubun seni
Cevap sahibi1 yıl@şurimşineh bu Öznel bisey değil nesnel bişey 😃 Türk kızlarının gariban olanları dışında hepsi para ve güç hastası. Bizim tr’deki akrabaların %99’u para ve luksiyat hastası.
- 1 yıl
Senin akrabaların sorunlu demek ki. Bu kadar büyük bir genellemeye yayman hoş değil
- 1 yıl
Yorumuna bakarak ilgi kazanma merakın ve aşağılık kompleksin olduğunu görüyoruz, en yakın sürede iyileşmen dileğiyle tatlım
- 1 yıl
Bu yorumunla kalitesizliğini göstermiş oldun ztn hhahskıdo
- 1 yıl
@şurimşineh +++
1 yılValla fobim var arabam yok muhtemelen hiç olmayacakta hevesim yok ehliyette yok zaten.
Ama varsayalım olsaydı arabam kızın bundan haberi olmamasına özen gösterirdim beni tanısın benden önce maddiyatımı tanısın istemezdim.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBen ilk buluşmaya bir tane daewoo pikap ile gitmiştim bilerek oda bana böyle araba mı olur felan dedi eve bırakayım seni tekrar dedim evinin önüne geldiğimde arabamı değiştirdim
Kala kaldı böyle asalak gibi bağırmaya başladı neden böyle yaptın diye
Servetimin ne olduğu senin için önemli
Ama benim için senin karakterin önemliydi
Bunuda gördüm
Şimdi gidebilirsin yol al dedim😂110 Yorumla- 1 yıl
Güzel hikaye abim sonuna kadar okuttu valla 😃😃
Cevap sahibi1 yılAma iyi yapmamış mıyım😂😂
Cevap sahibi1 yılMercedes 😂😂
Cevap sahibi1 yılKeşke yüzünü çekebilseydim çok kötü olmuştu 😂
Cevap sahibi1 yılYa ya😂
- 1 yıl
Çok iyi denemişsin kızı iyi taktik hahaksks
Cevap sahibi1 yılEvet ama bazıları gerçekten böyle denenmeyi hak ediyorlar 🤷♂️😂
- 1 yıl
aynenn
Karakter olmalı
Oda parada maddiyatla olmuyor
Alınmıyor maalesef
Sen ortaya karekter koy
Alcak gönüllü mütevazi ol
Yanındakini cevrendekini rencide etme
Bak o zaman sana hayır diyecek olan kız bile nasıl olumlu yaklaşıyor00 YorumlaHayır isterse otobüsle gelsin asla takılmam böyle şeylere
Karşıma m@l gibi erkekler çıktığından genelde artık insanlık arar oldum mülk değil31 Yorumla- 1 yıl
😏
Bi uygulamadan araba cagırmıstım doblolu biri gelmişti, cocukla inanılmaz enerjimiz tutmustu. gorusmeye devam ettik ikinci gorusmede panamerayla gelmisti ahshsh
12 Yorumla
1 yılEtkiler tabiki özellikle arabaya binecekse etkiler... Binmeyecekse. Kendi arabanla gitsen de olur. Neticede 1.5 milyonluk araba. Kötü bir araba değildir 😅
00 Yorumla2 milyonluk arabayı beğenmeyenler var. Önemli olan senin o buluşmaya hangi araçla gittiğin değil, seni gördüğü için tanıdığı için memnun olup olmaması. 🙄
00 YorumlaGenelde gezmelik iş için alışveriş için piknik için araçlar bulundurrum kapımda hangisini seçeceğini ona sorar kararı ona verdiririm ki bu sorunları yaşamayayım yahu ne anlatıyorsun sen 😀
00 Yorumla
1 yılBu evleri arabaları ölünce nerelerine sokacak bu maddiyata önem verenler hiç bilmiyorum konu senden bağımsız. Ben senin yerinde olsam otobüsle giderim arabasız denemiş olursun hem karşındakini 🤪
00 Yorumla
1 yılŞahin'e de binmiş kızım bana farketmez hdndjs araç şu açıdan önemli bir zamandan sonra kendine yakıştırdığın olur imkan oldukça yükseltirsin
Ama kötüsü hangisiyse onunla git derim ben
00 YorumlaTürk kızları ruslar gibi göz boyayan erkeği sever sen bmw kirala git al kızı evinden biz senin masrafları karşılarız hadi bakalım yolun açık olsun paşam
00 YorumlaÖnemli kardeşim önemli
Paranın açamadığı kapı yoktur bu dünyada
Kızlar parayı sever
Hepsi değilde %99.9 u sever
O yüzden iyi araba ile gitmek daha iyi oluyor00 Yorumlaİlk bakışta ilk intiba için güzellik önemlidir ama konuştukça kişilik kurtarmıyorsa o güzellik boşunadır buda onun gibi araba ilk intiba için önem taşısada sonrası önemli.
00 YorumlaNe kullanıyorsan onunla gidersin babanın arabasını almak çok saçma. Beğeniyorsa senin şartlarınla beğenecek
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılArabadan gram anlamıyorum :d çoğu kadın da anlamıyor, hiç fark etmez. Bu yaz sıcağında klimasının düzgün çalışması yeterli
41 Yorumla- 1 yıl
Klimanın gazı bittiyse red mi edersin bu durumda hshshsh
1 yılHer ne kadar önemli değil dese de birileri genel olarak insanlar çok da önemli oluyor gelir düzeyini belli ediyor
00 Yorumla
1 yılciddi misin🙄 bence kadınlar paraya baktiği icin değil siz zengin oldugunuzu gostermek istiyorsunuz parasi olmayan da bu yuzden hircinlasiyor iste
00 Yorumla
1 yılYani kızı etkilemek için hangi arabayla gideceğini düşünüyorsan bence çok da kafa yorma kız senin gibi bi tiple konuştuğuna göre okeydir hahahah
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDedemin w123 Mercedes-Benz ile gittim yok
İlk arabam murat 131 di fıstık gibi tertemizdi onla gittim yok
Accent blue ile gittim pederin araba yok
Şimdi kartal sahibiyim arabada neler yaşandı neler 🤣00 YorumlaArabam totoyota corolla 2007 . Begenmeyen maybach vision 6 ile alabilir beni istedigi yerden hayir demem
00 Yorumla
1 yılLüks bir. araba varsa birazda zenginlik egosu da vardır baştan kaybedersin kars kasarinin yanina. gitmiyorsan
00 YorumlaEnerjiyle alakali birsey yani basit kizlar etkilenebilir ama ego ya da sogukluk cart curt varsa oyle bisey etkilemez
00 Yorumla
1 yılSenin maddiyatın onu ilgilendirmemeli aranızdaki durum ciddiye binmediyse ama karakterini görmek için yapabilirsin evet
00 Yorumla
1 yılDegil kesinlikle, buna takilan kiz veya erkek fark etmez paraniza bakiyordur sadece.
00 YorumlaEziklik bu sen arabayla kız tavlamaya çalışıyorsun insan kendinden utanir
10 Yorumla
1 yılSana arabana gore yaklasacaksa hc yaklasmasn bi zahmet ya gruruna dokunmick mi bu durum🤦🏻♀️
10 Yorumla
1 yılParayla etkilenmeyecek hiç bir kız yok. Hep bunu gördüm ben
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemlidir tabii. Tofasla gidersen sana namuslu ayağı çeker, eğer Mercedesle bmw yle hele ki Porsche yle falan gidersen varya kadının içindeki kaşar ortaya çıkar. Yatağa direkt atarsın hepsini.
00 Yorumlaİlk buluşmada heyecandan arabasına mi bakacağım, maddiyat değil sana zaman ayirmasi onemlo
00 Yorumla
1 yılHayır etkilemez arabanızla değil karakterinizle etkilemeye çalışın
00 Yorumla
1 yılArabayla gitme gözü parada değilse konuş zamanla söylersin
00 Yorumla
1 yılKanka otobüsle git kızı test et, para avcısı mı yoksa seni gerçekten beğeniyor mu anlarsın
00 YorumlaKarakterin yoksa lamborghinin bile olsa dönüp bakmam sana
01 Yorumla
1 yılArabasız gelsin ortak biryerde buluşalım ilk buluşmanın amacı zaten konuşup tanışmak değil mi?
00 YorumlaPeki karakterin kaç para? Hadi araban 1.5 milyon peki ya karakterin?
00 Yorumla
1 yılİlk buluşmada kızlar erkeklerin arabasına mı biniyomuş😂😬
00 Yorumla
1 yılSeçtiğin kız tipine göre değişir bu maddiyata bakan çok kişi var
00 Yorumla
1 yılNiye babanin arabasıyla gidiyon buluşmaya kendi araban yok mu
00 Yorumla
1 yılBende ticari araba ile yanlaya yanlaya gitsem vay be kıza bak der mi acaba
00 YorumlaArabalar konusunda 417 cevap paylaştı. Araban neyse onunla git. Arabanı seven araban gidince gider.
00 YorumlaGeldiği araba beni en son etkileyecek şey..
00 Yorumla
1 yılO zaman sana değil servetine aşık olur yinede sen bilirsin
00 Yorumla
1 yıl😂 herkesin para savdasi hangisi daha pahalı ise onunla git etkilenir
01 Yorumla- 1 yıl
Kalbin zengin olsun
1 yılAraba ile beni etkilemeye çalışacağını sanan erkek ile buluşmayı düşünmem bile
00 Yorumla- Arabalar konusunda 313 cevap paylaştı.
1 yılMotorla gitsek olmaz mı?
İllaha araba mı olmak zorunda?
Merakımdan soruyorum.00 Yorumla
1 yılO da bulusmaya cirkin, bakimsiz gelse seni etkiler mi?
00 YorumlaLamborgini Urus ile gitmen lazım onlar kurtarmaz
00 Yorumla
1 yılAçıkçası arabam var ama ilk buluşmaya arabasız giderim
00 Yorumla
1 yılBroadwayla git ve dene. Ne kadar etkilediğini 😂😂
06 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılarabanın içinden çıkan kişi bence daha önemli jsjsjs
00 Yorumla- Arabalar konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılAt arabası olsa bile binerim.. sjsjjs şaka bir yana nasıl geldiği önemli değil.
00 Yorumla
1 yılBiz otobüsle geleni bile cok sevdik ama gel gör ki aldattı
012 Yorumla- 1 yıl
Neden beni bu kız gibi çok seven biri çıkmıyor?
😒😏😒😏😒😏 - 1 yıl
Çıkar elbet
- 1 yıl
Çıksın artık, yaşlandım. Sanada benim gibi sadık erkek denk gelir umarım.
- 1 yıl
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Hayırdır?
Komik olan ne? - 1 yıl
boş ver 😄
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Tanışıyor muyuz?
- 1 yıl
yoooo😄😄😆😆
- 1 yıl
motorla gezdirirsen tanışırız 😄
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Kaskın var mı?
- 1 yıl
kaskım yok maalesef
- 1 yıl
@ezoolsaydım_30 Burcun ne?
Kendime değil de arabaya güvenen erkekler hep üzülüyor dikkat et.
00 Yorumla- Arabalar konusunda 551 cevap paylaştı.
1 yılÖnemlidir tabii ki. Kadınların birçoğu için maddiyat ön plandadır.
00 Yorumla - Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem