25 yaşındayım.19 yaşında biri ile beraberim. Kız bana çok aşık ve ciddi düşünüyor ama benim kıza karşı bir hissim yok. Konuşmak yanında olmak mutlu ediyor ama hissim olmuyor. Ne yapmam gerekiyor? Bir sorun mu var bende acaba? Sevemiyorum uzun zamandır?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
uzaklas kızdan cok uzulur benımde hayatımdakı kısı oyle su an senı ınsan olarak sevıyorum dedı sevgılıyız sanıyordum cunku sevgılı olalım dıye cok ısrar etmıstı kızın uzulmeye hakkı yok o senı sevıyor senınle hayaller kuruyor
Gidersem cok ağlar biliyorum
enınde sonunda gıdeceksın
Neden gideyim ki? Bende onu sevmek istiyorum. Ama uzun zamandır sevemiyorum. İnsanlara olan güvenim yok oldu. Birlikte bir geleceğimiz olursa ikimiz de çok mutlu oluruz eminim buna. Ama sorun bende. Hastaneye gitmeyi düşünüyorum veya özel klinik psikoloğa
birini sevemıyorsun dıye senı seven bırınıde ılerde aynı kendın gıbı kımseyı sevıp guvenemeyen bırıne donustureceksın bunun farkında mısın onun sevgısını alıyorsun onun o masum sevme duygusunu alıyorsun ona sevdıgını soyluyor musun mesela yalan soyluyor musun yanı yaptıgın tek sey bencıllık sana bır seyler adayabılecek bırını gordugun ıcın onu kayetmeye korkuyorsun o kızın sana 1 yıl sonra eskısı kadar ılgııs olmadıgında napıcaksın sogucak msıın
Kiz onu sevmedigimi biliyor. Neden gitmiyorsun diyince beni istemiyor musun diyor sonrada seni seviyorum beni mutlu ediyorsun sevmesende yanımdasın diyor. Yani her şeyin farkında ve kabul ediyor. Ben bir kez de olsa yalandan bile demedim onu. Kırılmasın diye
yapacak bır sey yok
Ben napayım şimdi.. gitmek istemiyorum ondan belki bir hastalığım sorunum vardır ondandır diyorum ama üzmek de istemiyorum 😔. Psikoloğa gidip öyle mi karar versem sence
hastalık degıl yaştan yaşanmıslıktan kaynaklı 17 18 yasında senı sevıyorum dese olecegın bır kız ıcın sımdı olmezsın olup bıtmezsın anladın mı asık olamıyorsun senın sorunun ve kız senınle olup bıttıkten sonra aynı senın gıbı duygusuz bırıne donusucek
Neden cinayet işlemişim gibi davranıyorsun anlamadım...
üzeceksın cunku
Uzmuyorum ama
o umudu sevıyor senın onu sevebılme umudunu sen sevemıyorsun ama
Kardeşim anlamıyorsun beni. Ben sevmek istiyorum ama sevemiyorum güvenemiyorum insanlara ona özel değil bu
gercekten seven biri sevebılecek olan bırı kendını bu denlı kısıtlamaz gecmıs travalarını o kız cekmek zorunda degıl anlamıyor musun
Anlıyorum ama elimde mi. Dedik kaç kez ben mutluyum diyor napayim koyayım mı defol git hayatımdan mi diyeyim. Kız mezuna kaldı. Desem napar kim bilir
hayatında odaklanman gereken daha farklı seyler var senı sevemıyorum yapamıyorum bıraz ara verelım senı ozleyeyım senı sevmek ıstıyorum falan de sen onunla dıp dıbeyken nasıl ozleyeceksın nasıl seveceksın zaten elınde olan bırını nasıl seversın
Uzak mesafe 🙂
dipdibeden kastım gunaydın ıyıaksamlar napıyorsun vs konusma dıpdıbe olmak yanyanalık anlamı tasımaz?
Kendi yazıyor napayim
konuş dıyorum anlamakta sorun mu yaşıyorsun
Söv bir de
benım karsımda da boyle bır erkek oldu cok uzuldum ama sonra nefret ettım o yuzden bırak kızı dıyorumda ne anlarsın sen
Sevmeseydin kardeşim zorlayan kim. Ben o adammışım gibi davranma bana
oda senın gıbıydı yanımda kaldı seni insan olarak seviyorum dedı sureklı en son dayanamayıp gitti ilişki için degil üzmemek için gitti ona daha cok baglandıgım ıcın gıttı sende o kıza aynılarını yapıyorsun
O da bağlanıyor ama gitmedim. 1 sene 2 ay oldu
2 yıl yanımda kaldı o cocukta başkasıyla sevgılı olmayada degıl hayatına bırının gırmesını engellıyorum sevemıyorum dedı gitti
Herkes o çocuk mu