Baktığın da bende bir sıkıntı mı var?

Selam ben ege 29 yaşındayım
son 5 aydır kafamda dönüp duran soruların cevaplarını bulamıyorum normalde kimseden fikir almam ama bu sefer ben de ne yapacağımı bilmiyorum
Yaklaşık Bir buçuk sene önce bir arkadaş ortamında bir çocukla tanıştım çocuk benden etkilendiğini kız arkadaşıma söylemiş ama ben şans veremeyeceğimi söyledim çünkü kendi hayatımla ilgileniyordum hayatıma birini almak gibi bir düşüncem yoktu yaklaşık 5 yıl önce bir evlilik yapıp ayrıldım sebebi alkol ve psikolojik sebeplerden kaynaklı evliliğime son verdim çocuğa şans veremeyeceğimi söyledim ama çocuk arkadaşıma ısrarcı oluyor numaramı istediğini söylüyor ben yine reddediyorum çünkü iş spor ev. tekrar ısrar edince ben de kabul ediyorum hani neymiş bir derdi konuşaym diye sonra çocukla bakıyorum konuşma ilerliyor konuşmaya devam ediyoruz. cocuk 23 yaşında ben kabul edeceğimi düşünmeyip yaşını gizliyor sonradanöğrendmyklaşık 5 ay önce ailesiyle tanıştıracaktı ama evlenip ayrılmış olduğumdan hiç evlenmedigi için aile konuşmayı keseceksin siz farklı kulvarlardasınız bu ilişki yürümez ileride siz bana söylemiştiniz dersiniz demişler aile kapalıvebir anda çatırdama oldu biz ayrıldık yaklaşık 4 ay görüşmedik o bana bakıyordu falan ben hissediyordum anlar insan adım attım barıştık ama aile şu an ilişki devam ettigimizi bilmiyor ve yanıma gelirken aileye başka bir şeyler söyleyip geliyor bu da beni rahatsız etmeye başladı benim ailem medeni bir aile ve ben tek yaşıyorum ama ailem hiç desteğini çekmedi. babam bizden hiçbir konuda şüphe duymaz dürüst insan olduğumuzu bilir bizi öyle yetiştirdi ve ben babamdan hayatımda olan insanı saklamam. hayatıma esimden sonra 2. aldığım insan (flortyok. Ve ben bu konuları açtığımda ailen ne zaman bilecek diye hayatım zamanı var dedi bir iki kez ama bir daha sormak istemiyorum bu sefer de merakliymisim gibi gözükür. gizli görüşmekten hoşlanmıyorum ama onu seviyorum oda beni önemsiyor merak etmesinden anlıyorum benimle ilgili detaycı oluşundan anlıyorum sizce ne yapmalıyım?
Baktığın da bende bir sıkıntı mı var?