Aldatıldığımı öğrendim, dünyam başıma yıkıldı. Kendimi yetersiz hissediyorum ne yapmalıyım?

8 ay önce birisine asık oldum ama oyle bi ask ki onsuz nefes alamayacak kadar gozumu kapatiyorum o aciyorum o baslarda takiliriz sadece vakit geçiririz diye dusundum ama olmadi 12 saat çalışıyorum o yorgunlugun uzerine bi de isten sonra onun yanina gidiyordum oda hep benleydi izin gunlerim de ya da is cikislarimda ben gelemezsem o gelirdi beni halalariyla kardesiyle tanistirdi benle fotograf da paylasmisti ama 4 senelik iliskisi varmis 8 ay benleyken 4 senedir de onlaymis kız polis okulunda baska sehirdeymis oda o yokken benleydi en son ki iliskimizden sonra regl olmadim hala onun gerginligi var ve bunu ogrenimce ben kiza her seyi attim cocugu da engelledim kizla konustuk aglastik ikimizde ama onun icin her seyi yapmama ragmen kizin yanina gitmis baska sehire beni ne aradi ne yazdı icimi okadar yakiyor ki nefes alamiyorum artik kendimi yetersiz hissediyorum kadin gibi hissedemiyorum ne yapicam nasil unutucam onu yardim edin nolur
Aldatıldığımı öğrendim, dünyam başıma yıkıldı. Kendimi yetersiz hissediyorum ne yapmalıyım?