Ağır bir ihanete uğradım ve çöküntüye girdim?

Merhabalar ben 20 yaşında bir gencim. Üniversite ye yeni başladım ve ilk aydan kendi sınıfımdan biri ile sevgili oldum. Daha iyi tanıyamadım ve hızlıca sevgili olduk daha doğrusu ben zorladım. İlk 1-2 ay sarıldık heyecanlı günler geçirdik ama sonradan benden kendini sogutmaya başladı. Sonra benimle beraberken sosyal madya aracılığıyla başka insanlara epeyce kişi ile kalplestigini öğrendim. Bunu öğrendikten sonra kendisi ile epey kavgalı oldum ama kendisinin hiç umranda değildim. Neyse gel zaman geç zaman bana bir eşya aldırdı ve onu benden almadı aynı sınıfta olmamıza rağmen. Bende almazsan kırar önüne atarım dedim ve öyle de yaptım. Bunu yaptıktan 5 gün sonra bir çocuk geldi kolumdan tuttu ben nişanlısıyım dedi ve bir sürü tehdit etti ve kışkırttı. Daha sonra final haftam da bu nişanlısı ile sinifimin kapısının önünde pis pis kucak kucağa oturdular gözlerimin önünde. Ben kendisi ile barismayi düşünürken böyle olunca kendimi çok kötü hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım, neden böyle oldu ve ben bir şey mi hakettim

Ağır bir ihanete uğradım ve çöküntüye girdim?