Aldatıldım ve darp edildim?

Eşimin 3 ay önce benimde onunda az çok tanışıklığı olan tanıdığım bi kızla telefon görüşmelerini gördüm 1 hafta arayla 11 dk 40 dk ve en son 3 dk ve mesajlaşmalar olmuş kızın yanında ikiside inkar etti bize iftira atıyor karaktersiz dedi çok zoruma gitti ben uygulamadan çıkarttım tabi eşim bunları ben görürsem yanlış anlarım diye silmiş. İşte abi napıyosun vs mesajlarıymış. Bunu gördüğümde kavga ettik bana kafasıyla kafama vurdu. Ben mesajlarını çıkarttım hepsi ailene göstericem deyince telefonumu kırdı sözde kendi aldığı hiç bir eşya bende kalmayacakmış o yüzden kırmış. O kız önce beni babalar günü için aradı sonra beni iş için aradı fazla gevzek ordan burdan konu açtı dedi. Asla kabul etmedi. 2 hafta sonra başka biriyle (bu kişi yabancı normal kapalı bir kız) gecede konuşmaları yakaladım. Kıza gözlerin güzel vs diye konuşmaya çalışmış. Herşeye rağmen kızım için denemek istedim ama bana yaptığını unutamadım çok kavga ettik bugünde beni aradı ben seni sevmiyorum beni kendinden soğuttun vs dedi yarın boşanıyoruz dedi. Siz olsaydınız kadın erkek ne yapmamı önerirdiniz?

Aldatıldım ve darp edildim?