Güncellemeler
+1 yıl
Sözde bir hacker beni tehdit ediyormuş yani tehdit ettiren kişi hacker tutmuş. Az önce tehdit ettiren kişi bana yazdı "kusura bakma hacker a para verdim bir şey yapmayacak" Yazdı. Candan atıcam kendimi deyince korktu sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
numarası cıkıyorsa eger kapat ve polisi ara hemen
Konu basit. Elinde bir şey olmadığını iddia et konuştur. O elinde bir şey varsa illaki bir ipucu gösterecek. Gösterdiği anda polise git içeri tık
Kızım sen saf mısın 155 niçin var
Kardeşim rezil edici bir görseli falan varsa ne yapacak ailesiyle yüz göz olmak istemiyor demek ki
Has hadi ordan ayağım la ezerim kim köpek lan o
Cesur olun
Cesaret önemli fakat her iki taraftanda yanıyor arkadaş eğer ailesiyle yüz göz olursa kız.
Biliyorum bu durumu bu mağduriyete düşen çok fazla insan var gerçekten zor bir durum...
Başıma geldi benzer olayı ve yalan dolan yani ben ne resim paylaşırım ne bişey wp durum hariç oda zaten kapalıyım neyse buldum onu o şerefszi il dışına yollattim
Kızım korkma aile kızar ama silmez atmaz korkma
En iyisini yapmışsın senin kendinden şüphen yok işte bir hata sonucu paylaşmış olabilir bir yerde anlatabiliyorumdur umarım : )))
Ya ben zaten ailem yüzünden bu yola düştüm ne düşündükleri ne yapacakları umrumda değil ailem yok ki benim
Cahillik etmişsede bulsun o iti saplasin b... cagi
haahahh😂
süpersin cesaretine hayran oldum kardeşim gerçek türk kadınısın...
İş yerime ve okuluma etrafımdaki tüm insanlara elindekileri vereceğini söylüyor
Benim korkum bu işim okulum olmadan bir şey yapamam zaten ailem olmadan geldim buralara
Numarası yok telegram dan tehdit ediyor
Ne yapacaksın ki
Daha da kötü olmasından korkuyorum
Şu an yumuşadı kusura bakma hacker bir şey yapmayacak yazdı
Ya vallaha öteki türlü sen bu korkuyla biraz zor yaşarsın ama bana verirsen belki bir şeyler yaparım : )))
Sallıyor hacker macker yok o arka planda bilgilerinin ele geçirildiği sözüde düpedüz yalan...
Hacker olayı yalan dediğin gibi kendi yazdı bana başka hesaptan
yapmak çok isterim ama gerçekten ne yapacağını bilmem gerek
Kim bu kişi tanıdığın birisimi?
Evet ben bu kişiyle birlikte oldum sabah uyandığımda gitmişti fotoğradlarımı çekmiş olabilir
Telegramıyla ne yapacaksın
Tehditleri ss al ağzına sıcarsın
Ne gibi şeyler varmış elinde
Avukatım
Neyle tehdit etti
Elinde görüntümün ses kaydımın ekran fotoğrafımın olduğunu söylüyor
Attın mı birilerine nude falan
Nude yok ben bu adamla gece birlikte oldum sabah uyandığımda gitmişti belki fotoğrafımı çekmiş olabilir
Daha sonra bana başka hesaptan yazıyor beni denemek için mesajlarımda da uygunsuz şeyler var
Ama başka hesaptan yazan kişi hackermış sözde. Ve benim bu yazdıklarımı ss alıyor attığım fotoğrarları ss alıyor fotoğraflar normal fotoptaf ama konuşmalar hoş değil
İş yerime ve okuluma çevremdeki herkese vereceğini söylüyor
Ya ss al suç duyurusunda buluncam de yaz bana ozelden bi
Yine bir faişelik vakası
Max panelden doğum tarihini bulmuştur ya
O nasıl oluyo
@DasİstNoooo1 panel bilmiyonmu
Yok bilmiyorum gerçekten
@DasİstNoooo1 bende bilmiyorum ama discordcu 16 - 17 yaş aralığına sahip ergen ktlenin birbirini korkutmak için kullandığı paralı veya beleş program doğum tarihi vs bulunuyor ama adını soyadımı bulman lazım öğrenmek istediğin kişinin
Anladım şimdi , degisikmis bu çocuklar deli olmalı. Teşekkürler
@DasİstNoooo1 öyle gereksiz boş işler ergen sürüsü ahsshqj
@aleymii evet harbiden öyle ama :D hahahs ergen surusu diyosun he eskiden böyle değildi ya
@DasİstNoooo1 ay evet bu nesil değişik, discord ortamında deep web videoları, cp (çocuk videoları +18) uysturuc. kacakciligi gibi birsuru olay varmış bunların anneleri babaları deccal mi ya böyle çocuğun olduğunu dusunsene
Harbiden haklısın anne babanın haberi yok neler donuyo o telegramds falan çok sakata gidiyo ortalık bakalım görcez izlicex
@DasİstNoooo1 çocuk yapma bence sidldjlew
Ama bitane kız istiyom ben ya minik paytak paytak yürüsün kucağıma alayim , senin ismin ne bagişlarmisin
@DasİstNoooo1 kiz cocugu en çok babasını sever ama ilginden eksik etme sevgiyi başka erkeklerse arayıp hayatını mahvetmesin:) aleyna senin ismin ne
Yok canimi veririm kızıma yapmam öyle seyler , Aleyna memnun oldum bende Ali , profil fotoğrafında ki sensin değil mi
Numara ver
Kim bu şahıs?
Ben hacker'ım kardeşim şu şahısın numarasını verirmisin bana yardımcı olacağım sana o kimi korkutuyor aşağılık köpek?