AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Valla abiciğim polise git diyenler olmuş, onlarla bile sorunun varsa hanginizin haklı olduğunu biz nerden bilelim? Allah yardımcın olsun ne diyeyim...
Haklılık yok ki. Sadece tartıştık ve küfürleştik. Beni öldürecek mi kesecek mi belli değil. Küfür ettim diye ölmek istemiyorum
Lütfen yardım et
Ne üzerine tartıştınız?
Bunu söyleyemem. Bu konuda ben haksızım.
Tamam anlatmazsan kimse yardımcı olamaz ki ve kaç yaşındasın?
Bana mesaj atsanız olur mu? Lütfen?
Hayır. Buradan anlat ve sonra sil.
Yalvarırım. Sitede ki bazıları görürse ban yerim. Lütfen lütfen lütfen. derdim dışında bir şey anlatırsam engelle beni hemen
Hayır dedim. Anlatıyorsan anlat bekliyorum burada sen yazdıktan hemen sonra silcem
Abla benim yaşım biraz küçük. Ben şimdi ilk aileme anlatsam olur mu? Sen buralarda kalacak misin?
Buradayım ben
yemez bir şey yapmak kanka, alttan al özür dileyip kendisini affetmesini söyle biraz dil dök sonra iletişimini kes
Kanka bu tip beni çok korkutuyor. Laf olsun diye demiyor. Anlayabiliyorum. Özür vs de dinlemiyor. Çok korkuyorum.
ozur dile dil dok ve iletişimi kes bir şey yaparsa emniyet biner tepesine dedigimden baska yapabilecek bir şey yok
Çok korkuyorum. Çok korkuyorum. Çok korkuyorum.
yazar mısın bi bana
Takip attım..
Dün sadece 12 kişi tehtid etti.. evim yurdum belli dedim hepsine boşver, vuracak adam gelir vurur kolpa tehtid eder hiç takma
Ne yapacağı belli değil. Sadece akşamı bekle diyor. Ve karşımda ki kişi tanıdığım biri.
Bı bok yiyemezler. Benimde hepsi tanıdığım ve psikopat olan kişiler hepsi adam vurmaktan ceza almış , yatmış kisiler. Lan öldürün diyorum beni , intiharı beceremiyorum diyorum ya sonra hepsi sustu hala gelecekler. Kardeşim bende dengesizim tehtid etmem. Giderim yaparım icraaatimi kalırım. Tehtid eden kisi korkagin tekidir sadece karşı tarafı huzursuz etmek kendini yüksekte göstermeye çalışan aşağılık kompleksi kişidir. Takılma. Rahat ol. Adam gerçekten sana takmıs olsa tehtid etmez hatta senin çok rahat olmanı bekler sonra icraatını yapar. Çocuğun birini rahatlasın açık versin diye tam.2 sene bekledim. Sonra hastanelik ettim bacajlarini kırdım tam 6 ay yürümedi. Tehtid eden kisi den hiç korkma bu hayatta sakın tamam derse işte o zaman kork.
Kim ediyor hayırdır polise söyle
bazıları bilerek yapıyor umursama engel at
Abla abla bilerek değil. Çok korkuyorum.
Saçmalama be
Sen kimseye bisey dedin mi?
Emin ol hıc bisey olmayacak 😀😀 güleceksn hatta
suç duyurusunda bulun
Pek polislerle iyi değilim. Polissiz kurtulamaz miyim?
ikinizde gayri meşru işlerdesiniz o zaman çok çok ölürsün korkma
Ben değilim. Daha önce suç işlemedim. Sadece polise sıcak bakmıyorum. Zaten illegal işler yapsam burada soru mu sorarım
ciddi birşey varsa suç duyurusunda bulunmayıp sen çözersen suç işlemeden nasıl çözeceksin tabi çocukça saçmalıklarında sorulabilme ihtimalini unuttum :D yani trollsün veya boş yapıyorsun evine hırsız girsede polise gitme tehdit dediğin nasıl birşey kim bilir
Ne yaptın da tehdit ediliyosun
Biriyle tartıştım. Şimdi beni çok ciddi tehdit ediyor.
Polis var ülkede
Polis denen bişey var
Noldu gız
Yardım et, lütfen.
Napiyim gız
Of, mizah sırası değil. Can güvenliğim tehlikede olabilir.
Karakola git
Pek polislerle iyi değilim. Polissiz kurtulamaz miyim?
Kaale almayacaksin o zaman karsindaki kisinin huyunu suyunu biliyosan ona gore davranabilirsi. Onemli olan mevzu ne neden dolayi tehdit ediliyosun
İnternette küfürleştik.
Bi cacik olmaz 😁 klawye delikanlisi cok piyasada ve sende ayni sekli yapmissi. Yanlis anlama da internette kufurlesmek nedir yani coxuk gb ergen isi resmen sonucu hic birsey takma o kadar engeli bas gitsin.
Dostum, tanımadığım biri olsa haklısın derim. Hatta biri bir saat önce bu soruyu sorsa seninle aynı cevabı verirdim bende. Ama çok farklı. Çok.
Tanidigin biriyse eğer huyuna gidicen mevzu daha kotu olmadan kendi haksiz yanini soylicen onun haksiz yanini sicen orta yolu bulacaksiniz ozurunuzu dileyecek konuyu kapatacaksiniz :) detayli bilgi vermek tam net yardim almak istersen ozele yazabilirsin sıkıntı yok
Takip attım mesaj atar misin
Tabi
Kardeşim, şakamı yapıyorsun🙁🙁
Phone call 911...
Neden tehdit ediliyorsun
Burdan birimi