Güncellemeler
+1 yıl
Hiçte böyle bir insan değilim ama erkekle konuşunca sert ve kaba olabiliyorum keşke de kaba davranmasaydim kimseyi kırmak istemem umarım gönlünce olur hayatı bana iyi niyetli olan insanları bile korkumdan itiyorum elimin tersiyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet sert olmuş belli iyi niyetli söylemişti herkesi aynı kefeye koyma
Yani öyle sert konuştuktan sonra hesabını gizliye aldı kırılmış mıdır sonra kusura bakma falan da dedim cevap vermemiş
Yani küstürmüş olabilirsin
Yanlış anlamayın ama size karşı cins öyle dese çekimser olmaz mıydınız korkardıniz da belki
Korkabilirsin tabi ama o yorumu hemen değil düşündüğün gerçekleşirse yapardın acele etmişsin
Bazen fevriligim tutuyor umarım kırılmamistir kimseyi kırmak istemem
Bu site bir üye kaybetti senin yüzünden 😃
Neden
Gizliye almış galan
Gizliye alınca sayısı mi azalıyor üyenin
Şaka demiştim sonunda gülme var omjadar ciddiye alma
Ama herkesi aynı kefeye baştan koyma biraz tart bakarsın düzgün biri çıkar çıkmazsa tepkini koyarsın
Anladım teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım gönlünüzce olur her şey
Rica ederim sizinde…
Tanışmak istediği belli sende kişilik özelliği olarak tepkini vermişsin doğal bir durum ama bu karşı tarafın niyetinde bağlı o yüzden kaba mı yumuşak mı bilemeyiz
Bilmiyorum ya korktum dediğim gibi
Olur öyle şeyler takma bu kadar bu arada sorudan iyi huylu temiz kalpli biri olduğunu anladım umarım kendin gibi insanlarla tanışırsın
Umarım ama bilmiyorum hep kırıcı insanlar çıkıyor karşıma
Hayat çoooookkk uzun daha kimler çıkar karşımıza zaten doğru kişi hiç beklenmedik anda çıkar gelir
Bilmiyorum ya kimsenin seveceğine inanmıyorum
İllaki birisi çıkar beş parmağın beşi bir değil dedim ya o sevecek kişi hiç beklenmedik anda gelir
O da değil ben çok fevri konuştuğum halde o sakince mantıklı bir şekilde cevap verdi bilmiyorum belki de dediğiniz gibi doğru insan çıkar
Hepimiz sapi değiliz ya kanka
Hahahaha cok tatlisin 🤣
Olur oyle
Bayağı hemde
Ama bilmiyorum öyle davranınca bilmiyorum biraz çekindim korktum gibi oldu o yüzden de biraz sert oldum
O işte biraz olmamış. Dövsen daha hafif olurdu yani.
Sapik mısın dediğimde sadece derdini dinlemek istiyorum dertleşmek istiyorum demişti. Hicte kaba bir insan değilim aslında
Bilmiyorum. Bana birisi öyle dese engellerim. Net yani
Sapik mısın dediğinde mi ama hayat belli insan korkuyor yanlış anlamayın ama
Ciddi şekilde tepki verenler var. Man. yak etti beni burası. Dışarıda tek kadın görünce yolumu değiştiriyorum korkudan o hale geldim. Ne ruh hastaları var bir bilsen
Başka birine verdiğim yanıt.
Her erkek aynı değil ama haberleri falan görünce çok tedbirli olmalıyız sizde haklısınız ama bizde korkmakta haklıyız bence
Bende korkmakta haklıyım
Sizde haklısınız kendinize göre ama böyle bir coğrafya da kadın olmak daha zor akşam saatlerinde sürekli arkamıza baka baka eve gitmek falan
Bu şehirde öyle bir şey yok ki kadınlar saat 3 4 gibi elini kolunu sallaya sallaya evine gidiyor kafa zil zurna dünya umurunda değil
Haklısın erkeklerle konuşma hepsi aynı
Bilmiyorum ben herkesi kendim gibi iyi kalpli iiy niyetli zannediyorum
Yok yok öyle sanma hepsi aynı
Ne sormuştun peki