herkese merhaba. Bayramınız kutlu olsun bugün bayram diye yazlığa gidelim dedik ama bir anda sis oluştu bizde evde tıkılı kaldık ben eşim görümcem damat ve kayınbiraderim kaynanam hep birlikte yemek falan yedik eşim sürekli beni tersleyen bir tiptir bu arada her an her fırsatta azarlar beni ilgi alaka zaten yok 11 aylık evliyim zaten ama düşündüğüm gibi olmuyor yani çok değişti herneyse evde oturup tavla okey kart oyunları falan oynadılar bende bu tarz şeyler sevmediğim için bilmiyorum oynamayı zaten ikili ikili eslestiler ben kaldım arada ee haliyle kırıldım ama bir saat oynarlar bir şeyler yaparız sonra dedim ama dediğim gibi olmadılar onlar oyundan oyuna geçtiler bana da ya hadi sende gel öğrenmiş olursun diye bir teklifte bile bulunmadilar bende doldum konuşmadım artık çünkü bayram ve ailemle değildim ee haliyle böyle olunca doldum ve ağladım bende eşime bir daha benimle konuşmasını bana bakınca midemi bulandirdigin söyledim o da çekti gitti uyumaya gereksiz mı yükseldim sizce
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailenden ayrı geçirdiğin ilk bayram galiba biraz üzücü olmuştur senin için
Evet biraz öyle oldu
Tahmin etmiştim peki ailenden uzak sehirde misin
Yarın onların yanına gidebilirsin bence bir kaç gün onlarla kalarak kendini mutlu edebilirsin ailen senin yanindayken kendini yalnız hissetmezsin huzur bulursum
Uzak bir yerdeyim 20 saat sürüyor
İşte bu kötü olmuş peki sen çalışmıyorsan eşinden 10 günlük izin alıp gidebilirsin
Siz görücü usulü mü evlendiniz peki ve yaşlarınız kaç
Görücü usulü evlendik sayılır o peşimdeydi hep ailesi istiyordu falan ben tanımıyordum daha sonra babam istemiyordu ama babası ısrar etti ne oldu bitti anlamıyorum sozlendik 2 yıl öyle kaldık hiç böyle değildi cidden nasıl böyle oldu anlamıyorum söylediğimde abartiyorsun diyor ve şu an ailemin yanına gidemem çünkü herşeye karışan bir annesi var
Anneside sizlemi yaşıyor
Sen ev kadınısın galiba yaşlarınız kaç
Öğrenciyim 20 yaşındayım annesi bizimle yaşıyor evet
Okuyorsun yani
Hem okul hem ev işi ikiside aynı anda zor olmuyor mu
Peki eşin kaç yaşında ve evde sizden baska kim yaşıyor
Zor olmuyor sadece eşim neden bu kadar kaba ve hantal sıkıcı bilmiyorum o zor geliyor
Belkide seni sevmiyor görücü usulü olduğu için evlilikler genelde böyle geçimsiz olur severek evlenseydiniz o seni hiç kiramazdı üzülmeni istemezdi
Beni görücü üsuluyle istemedi zaten bana aşık olan oydu ben görücu usulü kabul ettim az önce de midemi bulandiriyorsun dedim kırdım mı bilmiyorum
Peki dier sorularımada cevap verirmisin ilişkinizi analiz ediyorum şu an
Cevap
Eşim 24 yaşında bir de erkek kardeşi yaşıyor bizimle
Peki babası yokmu
Ve sen o evde nasıl rahat ediyorsun kardeşi ve annesi varken ne bilim giyim konusunda tuvalet banyo konusunda rahat mısın
Hayır yok
Giyim konusunda her konu da rahatım kardeş gibiyiz yani
Esinle cinsel hayatınız nasıl peki zor olmuyormu annesi kardesi varken yapmak
Cok açık giyinebiliyor musun evde yani
Annesi sorun deilde erkek kardeşi varken nasıl rahat ediyorsun giyim konusunda
Evde çok açık giyinmiyorum hayır
Peki ne giyersin evde
Şort askılı göğüs dekolteli şeyler giyebiliyor musun
T shirt bir eşofman bazen pantolon falan
Hm anladım rahat deilsin okadar keşke ayrı evde yaşamayı isteseydin aile üstüne aile kurulmaz
Mesela sanırım siz yatak odasından baska yerde cinsellik yaşamıyorsunuz ve beraber banyo yapamıyorsunuz
Oğlan bir iki sene sonra evlenir annesi kalıyor işte babası yok ya o yüzden annesi kalıyor işte
Söylediklerim doğru deilmi sence yanlışsa söyleyebilirsin
Niye sustun
Beraber banyo yapabiliyoruz yatak odası dışında başka yerlerde de ilişki yasayabiliyoruz
Mesela yatak odasından baska nerde ilişki yaşıyorsunuz ve ev boskenmi doluyken mi oluyor bunlar
Cinsel hayatınız nasıl peki doğruyu söyle
Uyudunmu
Ev boşken bazen ev doluyken ilişkimiz ise Ramazan ayından dolayı durgundu ama normalde çok iyi
Peki normalde haftada kaç kere oluyor
Hafta da 5 in altına düşmez
Yatak odasından baska nerde yapıyorsunuz
Güzel bir ilişkiniz var ozaman
Peki evden baska yerde yaptınızmı hic
Bütün sorularımı okuyup tek tek cevap verirsen daha iyi olur
Cevapp
Bence haklisin sonuna kadar krndini kucultme bence
Teşekkür ederim ❤️
Rica ederim ama inan sana yapilan saygisizlik
Konusmak istersen dinlerim