Geçen sene çok aşık olduğum bir çocuk vardı ve biliyordu onu kendi kendime aşırı darlamıştım ağzına sçmıştım resmen istemsizce duygularımı kontrol edememiştim valla şimdi utanıyorum hatırladıkça. Ona şunu yazayım mı?
“Geçen sene seninle çok uğraştım istemeden anlıyorsundur ve o zamanlar tepkisiz kaldığın için teşekkür ederim 💙 hepsi için özür diliyorum lütfen kusura bakma 🙏🏼”
Amacım konuşmak değil bu arada sadece utandığım için özür dilemek istedim sizce yazayım mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yaza bilirsin eğer senin kafanda ve kalbinde bittiyse.
Evet bişi hissetmiyorum ki artık ama yazma diyorlar burada anlamış değilim
Asla yazma
Neden kız bişi hissetmiyorum ki artık. Ve geçen sene yaptıklarım cidden saçmaydı
Erkek beyni öyle düşünmüyor işte , bu beni unutamamış diyecek belki egosu veya boşluğu için 1 2 hafta senle konuşmaya çalışacak. Tekrar ghosting olacak sonra.. Seni bu hale getirene kadar neler yaşadığını hatırla. Sana ulaşmasına izin verme. Bak canım. Elması kim alır? Çok Zengin (nadir bulunan biri.. ) sen bir elmassın bırak seni hakeden alsın. Böylelerine uğraşma. Başka bir şey daha söylemek istiyorum. Elini ateşe basılı tutarsan ne olur? Elin tamamen yanar gider bitersin. Ama elini çekersen yarası kalır. Bi süre acır iyilesinceye dek.. Yol yakın çek elini.. Kimsenin seni bu raddeye getirmesini haketmiyorsun. Sen sevilmeyi hakediyordun. Kendine de bunu söyle şimdi ayna karşısına geçip..
Zaten bişi hissetmiyorum ki çocuğu gerçekten çocukça rahatsız etmiştim o da ben de aynı yaştayız rahatsızlık verdiğim için şimdi duygularım geçince kötü hissettim o kadar bişi beklemiyorum ki zaten ondan bişi hissetmiyorum bile
Sen bilirsin kuzum ama şunu unutma. Kadın kadının kurdu değil yurdudur düşüncesinde olan biri olarak ben sana karşı olan vazifemi yerine getirdim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!