Ablamla, ailem erkek muhabbeti yüzünden küsmüştü, şimdi tekrar barıştılar. Ablam anneannemin evinde oturuyor ve maaşı çok az kiraya yetmeyecek kadar, eve erkek almayacağına dair anlaşma yaptılar yoksa evden atacaklar. Ablam kabul etti ama buluştuğu birini eve almış. Aileme söylemeyeceğim dedim ama yaptığı resmen aptallık, yapma dememe rağmen yaptı. Tekrar küsmelerini istemiyom ama sinir oluyom hatırladıkça saklıyorum. Sizce söylemeli miyim?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ablana söyle onu otele atacak kadar parasi olan erkekler bulsun
Otelde kalsın yüz verme ona, seni görmek isteyen her türlü gelir dedim, çocuk beleşciydi. Yok ya o kadar geliyor masraf etmesin bosuna demis eve almis, evden atılma riski olduğu halde. Kaç defa dedim eve alma onu diye. Çocuk da zaten ondan hoslanmiyormus takılmakmis amaci. Simdi de ablam vicdan yapiyor neden yaptim ben diye. Sinirimi bozuyor. Ailem öğrense hem küserler hem de evden atılır. 2 kere affettiler, 3. de evlatliktan reddebilirler bile
Abla da hizli belli seviyor bu isi
Kendi hayatını mahvedecek canım
soyleme ablan senın sonucta sonra vıcdan azabı cekersın.. evden olursa
Bu hayattaki en güvendigi kisi benim o yüzden olay cikarmak istemiyorum :(
ablan kendıe evıne erkek alacagına erkegın evıne gıtsın neden rıske gırıyo
Daha önce gittigi icin ailem öğrendi ve 5 6 ay hic konusmadilar
Bunun üzerine bir de kendi evine aldı, simdi de diyor bir daha yapmayacagim diye
ımkansız alıstı erkege yapamaz...
Yapamazsa annemle babam bizi unutsun dedi, evlatlıktan reddedilebilir
evlensın cok ıstıyosa
Evlenmek istemiyor, asla evlenmem diye geziyor etrafta
İnsanların kavga veya tartışma yapmasını sağlama fikri hoş değil.
O zaman şu anlık söylemeyeyim bir daha böyle bir şeye kalkışırsa mı söyleyim? Tartıştırmak tabiki istemiyorum ama ben her zaman dürüst bi insanım. Resmen evden atılmayı göze aldı boş yere
Ablani boş ver, hoşlanmıyorsan kendi haline birak. Bir süre sonra kendi başını yakar zaten.
Ablamı çok ama çok seviyorum ama bu erkek hevesi beni sinir ediyor, huzursuz ediyor. Ben onun hep yaptığı saçma şeyleri saklamak zorundayım
Şöyle düşün "bir gün ben onun hatasını söylemem, başka bir gün de o benim hatamı söylemez" bu mantıkla gitmek daha iyi gibi.
Haklısın boşu boşuna arayı bozmak istemiyorum ben de evde huzursuzluk en çok beni etkiliyor. Ama tam affedilmişken yaptığı bu canım davranış sinirimi bozuyor. Annemle babama ihanet ettiği için onu kendi içimde affedemiyorum bu yüzden söyleyesim geliyo ama daha önce yaşadıklarımı bir daha yasamak istemiyorum. Annem bana dedi ki ablanın yaptigi hatalari bizden asla saklama, ileride kötü bir sey gelmesin basina biz onu düşünüyoruz ben dedim tamam. Olay bu yani
Yaparsa ablan kendini yakar, sen hiçbir şey yapma. Benim felsefem kimseye dokunmamak, başkaları da bana dokunmasın diye
Haklısın o yüzden söylemeyeceğim beni değil kendini etkiliyor sonuçta bana yakınıyor sonra da ama kulak asmam ona da artık
Evet, bu güzel kararın için tebrik ederim🤠
Teşekkür ederim ☺️ Ablam normalde beni sık aramıyor, başına dert alacağı zaman veya aldığında beni çok sık arıyor
Tamam diyip geçiştirirsin artık
Çok teşekkür ederim, çok mantıklı tavsiyeler verdin iyi akşamlar diliyorum
Teşekkür mü edersin iyi akşamlar😊
Bir kez mi yaptı sürekli mi yapıyor
Bir kez yaptı ama ben onu uyarmama rağmen kendi de biliyor öğrenilirse evsiz kalcağını
Ablan neden sizle kalmıyor
Tek yaşıyor anneannemin evinde, kendi düzenini kurdu. Ama anneannemin evine erkek alamaz öğrenirsek evden atarız dediler ona. Evden atarlarsa ve üstüne küserlerse o zora gircek ve ailem de üzülecek o yüzden saklamayı tercih ediyorum şu an ama aklıma geldikçe içim rahatsız hissediyor
Sevgilisi mi aldığı sen nasıl öğrendin ablan evlenip boşandı mı
Hayır ablam bekar, eve aldığı da hoşlandığı biri ama çocugun amacı takılmakmış sorunca öğrendi sonradan ve şu an vicdan azabı çekiyor ben neden bunu yaptım diye ama ben ona 1000 defa onu eve alma gitsin otelde kalsın ya da en kötü tanıdığı var onda kalsın dedim. Beni dinlemiyor, sonra da bana dert yanıp duruyor
Kaşınıyor gibi ama bence bu sefer idare et
Öyle yapacağım, simdi arayip uyardım eğer bir daha yaparsa söyleyecegim
Ama tekrar yapar bence
Yaparsa söylerim aileme hicbirimiz konusmayiz artik ablamla, cok seviyorum ama sinirimi bozduktan sonra sevginin bir önemi kalmaz
Ablan hep mi böyle
Tabi bir daha yapinca bana söylememezlik yapar mı omu bilmem artık, cünkü bir daha yaparsa onu savunmayacagimi söyledim ona
Söylemez tabi ki sürekli yapmadığını nerdeh bilcen
Ablam bulustugu erkeklerle ilk bulusmada duygusal seyler yasiyor. Sonra da bana neden yazmıyorlar, beni neden kimse sevmiyor diye bana yakınıyor
Gercek gün yüzüne cikar o yaparsa sehir kücük yer duyulur merak etme sen
Özelden konuşsak mı böyle zor oluyor
İş işten geçince ama