Eşimden çok büyük gizli bir şey saklıyorum eşim evlendiğimizden buyana bana giydiğim pantolon çok dar olmamasına rağmen dar diye sorun yaratan biriydi makyaj yapmama veya anneme gitmeme bile laf söyler kötü niyet değil beni anla derdi sonra zaman geçtikçe birbirimize hakaret küfürler eden iki toksik ilişkiye döndü ben hatalarımı kabul eden bir insandım kendi hatalarımı da evet ben bunu bunu yaptım derdim ama o hiç hatasını kabul etmezdi nu sefer soğumaya başladım herşeyden giyinmekten süslenmekten çekinir oldum bunu yapsam bir şey dermi diye tetikteydim ben bunun yalanlarını yakaladım zamanla kumar oynamış para yatırmamış ama sonra beni arkadaşlarımla görüştürmezdi kendisi görüşürdü iş yerinde yolda belde telefonda silerdi esrarı bıraktım demişti bana meğerse arkamdan gizlice içmiş birkaç defa bunları öğrendim bana yapma dediği şeyleri ben yapmazken o bana yalan söyleyerek yaptı en son ben işe girmek istediğimde eve yakın Bi yerde çalış dedi göndermek istemedi ben bunun iş yerine girdim orada eski sevgilisi ile meğerse bir iki defa günaydın günaydın kadın evlendığı zaman eşime bide gidip evleniyormuşssun doğru mu demiş eşimde evet felan demiş işte uzatmıcam ben sorduğumda inkar yalanlar sonra dedi ben konuşmadım o geldi konuştu dedi sorun ztn inkar edilmesiydi aylarca neyse ben bunu öğrendiğim de alkollü bir mekandaydık işten çıkmıştım o zaman doğruyu itiraf etmişti bide alkollüyüz ikimizde bu başladı bana k*şar felan namusum konusunda vurmaya ben ona evlendiğimizden beridir şeffaf ve dürüsttüm suçunu kabul edip özür dilemek yerine hakaret etmeye başlayınca yanındandan ayrılıp benim arkadaş gözü ile baktığım ama onun beni sevdiğini bildiğim çocuğu aradım o geldi benş aldı ama ben ağlıyorum çocuk evli olduğumu biliyor eşimede köpek gibi aşık bir insanım bu çocuk benim eliml tuttu ben elimi çektim boşan biz evleniriz demeye başladı zorla öpmeye çalıştı ben kafamı çevirdim beni bırakmıyordu gitmeme zar zor kurtuldum eşime anlatsam anlar mı niyetim aldatmak değildi benim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden anlatıyorsun sevgili ayrı şey koca ayrı şey ikisini dengeli götür
Hangimiz fırsatını bulsa aldatmaz?
Abi sevgilim değil ya canım ben bu hatayı yaptım diye intihar etmeyi düşündüm sen ne diyorsun ya
Yakalanmadın ama sorun yok pişman olacağın şey yapma ama yakalansaydın daha çok pişman olurdun onu düşün
Abi ben öğrenilsin istiyorum beniö korkacak birşeyim yok sdece eşim yanlış anlar niyetimi affetmez beni diye
eşinde hafif kekoluk sezdim söylersen senide onuda öldürür yakalanmadın işte devam et
Ya abi allahından bul yaptığım bir şey veya devam ettiğim bir şey yok senin fikrin sende kalsın sen fikir yol değil namussuzluk yapmama teşvik ediyorsun Allah ıslah etsin seni
Maalesef eşinize bunları anlattığınız zaman çok farklı yerlere gidecektir olay.
Abi ben çocuğa dedim ki ben senden yardım istedim sen böyle bir insan değildin bekarken bile bu çocuğun elini tutmamışım evliyken mi tutucam çocuk inkar etti ben eşimde dicem dedim inkar etti sonra özür diledi mutlu bir evliliğin olur dedi felan
Ama dediğim gibi hani şu şekilde siz anlattığınız zaman eşinizin sizce size karşı güveni sarsılmayacak mı Bir de o şekilde düşünmek lazım
Haklısın abi ama kendimi aldatmış ona ihanet etmiş givi hissediyorum kendimi öldürmeyi bile düşündüm psikolojim bozuldu
Öyle düşünme sonuç olarak bir hata yapmasın çok şükür daha kötü bir şey başına gelmemiş daha kötüsü de olabilirdi bence unutmaya çalış ve bir daha da sakın öyle bir şey yapma
Yok abi ben anneme ablama anlattım bunu onlar da anlatma senşn niyetine bakmaz dedi eşimi biliyorlar ki ben yalan saklayan veya söyleyebilen bşrş olmadığım için 8 aydır vicdan azabı çekiyorum annem biliyordu ben söylerim diye kurana el bastıtrtto söyleme diye
Sakın söyleme bak ben de sana aynısını diyorum ne kadar içinde kötülük olmasa da eşin yanlış anlarsa seni çok üzülürsün. Geri dönülmez bir yola girmiş olursun. Kendi kendine söz ver Bir daha aynı şeyi asla yapmayacağım diye ve lütfen bu olayı unutmaya çalış.
Sağol abi allah senden bin kere razı olsun Allah ne derdin ne sorunun varsa seninde ne anlatmadığın varsa iyş insalar çıksın seninde karşına yragılamadıgın için çok sağol allah razı olsun
Allah senden de razı olsun güzel kardeşim benim. Niye yargılayayım ki seni yaptığın kötü bir şey değil bak hepimiz hayatımızda hatalar yapabiliyoruz hata yaptığımız zaman bu kötü bir şey yaptığımız anlamına gelmiyor. Hatta insanı mahsus, önüne bak eşine sımsıkı sarıl. Ve lütfen bir daha çok dikkat et. Unutma mutlu olmak o kadar zor ki doğru insani bulmak o kadar zor ki. Her şeyin en güzeli seninle olsun inşallah 🙏
Abi ona haysiyetsizlik yaptığımı suratına baktığım zaman onu kandırıp ondan saklamak evet hatamı kabul ediyorum aramam onu çağırmam benim suçum ben hatalarımı kabul eden insanım bugün ortaya çıksa inkar edecek biri değilim çocuğa yazdığım zaman bile çocuk özür diledi benim niyetim öyle olsaydı çocuk benden özür dilemezdi affedersin git söyle sen yanaştın sen yaptın derdi ama benim öyle birş olmadığımı biliyordu o çocuk hatta bana hiç kendini öptürmedin bana bekarken öpeyim dedi bunun dediklerini hatırladıkça psikolojim bozuluyor suçlu hissediyorum ondan dolayı ki abi ben eşimle büyüyorum öğreniyorum ben 19 yaşında o 28 yaşında biraz cahilce davrandım ben eşimle kuru ekmek bile yerim o beni biliyor para göz değilim huzur ve mutluluk odaklıyım düğün bile yaptırmak istemedim onun birikimi yok diye bir balayı bile yapmadım sdeve bana doğru dürüst olsun istedim ben kendimden ödün verdim o doğru olmayınca çok öfkelendim mantıklı düşünemedim
Bak tekrar diyorum canım kardeşim benim ne kadar güzel sözlerin var eşini ne kadar güzel düşünüyorsun eşini ne kadar güzel seviyorsun önemli olan budur. Sen hata yapmadın ama kötü bir hatadan döndün eğer hata yapsaydın zaten kendini daha çok kötü hissedecektin eşini bırak kendi kendinden nefret edecektin neyse ki bu olmadı. Şimdi önüne bak gerçekten her şeyi daha da güzel olacak bak daha 19 yaşındasın geçireceğin çok zaman var daha gençsin tabii ki hatalar yapacaksın önemli olan bu hatalardan ders çıkarıp önüne bakmak. Sakın başını öne eğme Çünkü başını öne eğecek hiçbir şey yapmadım 🙏
Abi bir şey daha diyebilirmiyim senin zamanından çaldım hakkını helal et bu çocuk tamam bir kere yanağımdan öp dedi bende bıraksın diye öptüm öperken bi anda kafasını çevirip dudağımdan öpmeye çalıştı ben kafamı çevirip napıyosun dedim sen böyle bir şnsan değildin noldu sana senden yardım istedim felan dedim ben daha boşanmadım ona haksızlık en önemlisi kendime saygım var bıraksın diye şimdi değil boşanınca felan dedim bunları dediğim içinde tiksiniyorum kendimden 😮💨
Güzel kardeşim benim bak dediğim gibi ortada bir hata var Evet daha yaşın çok genç tabii ki hata yapacaksın ama neyse ki çok büyük bir hata değil bu. Bir insan için en önemli şey kendi ile yüzleşmesidir bak sen kendinle yüzleşmişsin ve yaptığının cezasını kendi vicdanınla çekiyorsun zaten. Ama lütfen artık önüne bak bak bu şekilde vicdan yapmaya devam edersen bu eşine de yansır ve çok mutsuz olursun. Kendine yapma bunu. Bu arada ne demek zamanından çaldım olur mu öyle şey istediğin kadar iyi yazabilirsin 🙏
Çok teşekkür ederim abi bir kardeşin olarak bu dediklerini kulağıma küpe yapacagım 8 aydır dediğin gibi çok mutsuzum psikologa randevu almak zorunda kaldım dediğin gibi bunun daha kötüsü olsaydı büyük ihtimalle ben yaşamak istemezdim bunda bu kdr çöktüysem 5 aylık hamileyim her namazda sana dua edeceğim abi Allah senşn gibilerin sayısını çoğaltsın inşallah ne sıkıntın ne derdin varsa Allah sırtın da olsun her zaman seninde 🤲
Güzel kardeşim benim Allah senden razı olsun Rabbim gönlüne göre niyetine göre versin dualarını kabul etsin inşallah. İnşallah sağ salim çocuğunu kucağına alırsın. Kalbin o kadar temiz ki bu çok belli dediğim gibi onları küçük bir hata gibi gör ve kesinlikle hayatının bundan sonraki evresinde artık düşünmemeye çalış. Bak ne güzel bir yuvan var çocuğun da olacak artık geçmişi sünger çek. Bugün benimle konuştuğun bu olayı içini döktü artık bitti yarından sonra bu olay hiç yaşanmadı gibi düşün 🙏
Çok sağol abi sana ne desem az sana ne kdr dua etsem az şu an eğer yuvan varsa Allah o yuvana öyle huzur bereket versin ki dünyanın en mutlusu ol inşallah eğer yuvan da yoksa öyle bir kadın çıksın ki karşına Seni hem bu dünyada hem diğer dünyada senden başkasını gözü görmesin sana huzur mutluluk versin güzel evlatlar güzel bir yuva versin Allah sana hayırlı akşamlar abi dualarımda hep olacaksın öyle bir kardeş kazandın Allaha emanet ol abi Allah seni korusun hep
Güzel dileklerin içtenliğin beni o kadar çok mutlu etti ki Allah da senden binlerce kez razı olsun, Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah her şey gönlüne göre olur. Hayırlı akşamlar kardeşim benim Allah'a emanet ol
Ne zaman canın sıkılırsa akıl almak istersen unutma Artık burada da bir abin var 🙏
Sağol abi unutmam seni bana dünyanın en değerli şeyi zamanını ayırdın zaman kadar kıymetlisi yok bu hayatta selametle Allah seninle beraber olsun 🤚🙏
Ne demek kardeşim benim insanız bazen birbirimize ihtiyaç duyabiliyoruz. Bak ne güzel senin gibi de bir kardeş kazandım bu zamandan çok daha önemli bir şey 🙏 Allah'a emanet ol 💐
Sende Allaha emanet ol abi 🙋♀️🤲
Sen mal mısın niye sana aşık başka erkeği arıyon? Adam seni zikse napıcaktın?
Abi alkollü kafa ile onu düşünmedim ben çocuğa bekarken bile mesafeli arkadaş gördüğüm bir insandı bekarken bana yanaşmamış o gşn orspu çoçuklupu tuttu ben ona dedim eşimden bir şey saklayan birş değilim anlatıcam dedim inkar etti sonra özür diledi
Sen erkekleri Hiç mi tanımadın kocandan kaçıp böyle bir erkekten Yardım istersen Adam sana her şeyi yapar elinden iyi kurtulmuşsun Sakın bir daha böyle bir şey yapma
Abi 19 yaşında evlendim ve kendim gibi iyi sanıyorum insanları tek suçum bu Buda 8 aydır saklaya saklaya içimde yara kaldı onun yüzüne bakamıyorum ondan birşeu saklıyorum diye eşimide çok seviyorum o yüzden ben ona bu kdr güvenerek evlenip ailemi karşıma aldım o yüzden zoruma gitti artık yalanları bende çaresiz hissettim aradom beni kardeşimin yanına bırakıpcaktı
Sakın bi daha kimseden yardım bekleme
Çok haklısın abi keşke o gün polisten veya başka şekilde kendimi eve bıraktırsaydım keşkeler çekiyorum ama zamanı geriye alamıyorum
Ne polisi manyak mısın. Kocanı üzme
Tamam abi
Çocuğa verseydin bi kere
Allah uzun ömür versin inşallah sizin gibilerinde başını gelir inşallah ama sizin gibiler pişmanlık yaşamaz
Evet yaşamam. O kadar apttal değilim. Bana bunları yaşatacak adama acıyacak kadar kafayı yemedim
Abi eşim bana yalan söyeldi etti evet bana neler neler dedi hiç birini kabul etmedi özür bile demedi ama o kendine yapar bende kendime yaparım Bu yüzden pişmanlık çekiyorum aciz bir insan givi fikir alıyorum senşn dediğin insanca birşeh değil anan bacın da mı yok empati yapasın
Ben kısas yapmayı seven biriyim. Yalan söyleyene yalan söylerim, aldatanı aldatırım. Bu dünyaya bir kez geldim ve onu da başkası için harcayamam. Kimsenin benden fazlası yok kimse benden özel ve önemli değil. Benim kimseden üstün olmadığım gibi…
Yalan söylemek gizlemek inkar etmek illa fiziksel olmasına gerek yok insan kandırmak ztn aldatmadır ben o en son ki kızla konuşmuş konuşmasına kızmadım eşimin niyeti ne olursa olsun inkar etmesine kabul etmeyip bana hakaretler edip bu hale getirmesi kendisi yaparken ben yapmadığım halde yalan söylemediğim halde duymıcak şeyler duydum sinirle yaptım herkesin bakış açısı farklı sende kendince haklısın
Benden önce ne yaptıysa yaptı ama benden sonra arkamdan iş çevirirse karşılığını alır. Eşim diyeceğim kişi benimle olmalı ve bana karşı göz zinası bile yapmamalı. Yoksa misliyle karşılığını alır. Kendine güvenmeyen ya da birine Sadık olamayan kişi evlenmeyecek.
Ben öyleydim ztn eşimin böyle olmadığını görüncezamanla gözüm döndü
İşte bir saattir anlattığım şey bu. Sen saf ve arı bir şekilde sevip sadakat gösterirken aynı karşılığı alamadığın için üzülüyor ve yanlış yapmaya meylediyorsun. Önce kendini sevmelisin ve kendine saygı duymalısın. Kendini sevmeyeni kimse sevmez.
Kendime sevgim ve saygım yok abi sınır çizemiyorum bu konuda haklısın hatta bu dediğin şey de komple haklısın şimdş anladım seni kendim gösterirken o göstermediği için ztn öfkem bundandı
Öfkeni kontrol edip akıllıca düşündükten sonra hakkını almaya çalışmalısın. Beraber olduğun kişi sana yeri gelince dost olmalı yeri gelince düşman. Her halini göstermelisin. Sana yanlış yapacağı zaman 40 kez düşünmeli
Sağol abi ama yok çocuğa verseydin felan demen yanlış ben öyle bir insan değilim bu hatayı yapıcak insanda değildim pişman olduğum birşeyi akıl almak için anlattım ha dediğin givi evet öfkemi kontrol etmem lazım bana yapana ztn hakkımı almaya çalışmam lazm İnsanız çünkü
Ama bu hak almak aldatma ile olmuyor bu insanın kendine yaptıgo bir saygısızlık eşim beni aldatsa bile allah beni o yoldan korusun benim namusum kendime kimseye değil allahtan korkarım ondan dolayıdır bu pişmanlığım
Bunu yapmayacağını zaten sende belirmişsin. Yapacak olsaydın şimdi onun pişmanlığını anlatıyor olurdun. Ben dikkatini çekmek için ironi yapmıştım.
Anladım abi allah razı olsun zamanınj ayırdın o kdr sağolasın
Allah selamet versin abicim. Mutluluklar
Teşekkür ederim abi Hayırlı akşamlar.