Arkadaşlıktan başka hiç bi his hic bi düsünce olmadan saf bi şekilde sadece arkadaş olabilirler mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadaş olabilir güven varsa arada neden olmasın
Kız arkadaşlık mesafesini koruyorsa, erkek de dürtülerine hakim olabilecek olgunluğa sahipse neden olmasın.
erkekte bi dürtü oluyorsa zaten o dedigim saf arkadasliga girmiyor ki, demeye calistigim iki tarafın da saf arkadaslik içerisinde olmasi
İmkansız. Onun için erkeğin aseksüel bi tip olması lazım.
deme öyle ya :(
Canım benim senin arzuların yok mu, robot gibi mi yaşıyorsun hayatı? Senin varsa karşındaki erkeğin de var. Napalım doğamızı mı reddedelim bu saatten sonra :D
Kestirelim kökünden, asalım duvara Afyon sucuğu gibi. Bunu mu istersin :))
guzel abim merak ettigim mevzu su, evet benim de arzularim var ona bisey demiyorum da, genelliyorum erkekler olarak ilesisimde bulunduğunuz diyaloga girdiginiz eli yüzü düzgün olan her kiza karsi bi durtu mu hissediyorsunuz
mesela ben hiç bi zaman arkadasim dedigim insani o şekilde düslemedim
Kadın düşleyemez zaten, bunu yaptıran şey testosteron, o da sizde yok. Erkeğin hayatı ve ehlileşmesi kendi doğasına karşı sergilediği mücadele sonucu olur. Bunları vaktin varsa tek tek uzun uzadıya makaleleri ile bilimsel olarak anlatabilirim sana. Biz de siz kadınlar kadar birbirimizle yalandan dostluklar kurup arka planda hemcinslerimize haset duyup onlarla rekabete girmiyoruz mesela.
Her erkekte biraz olsun kardeşim, her kadında da biraz olsun kaşarlık bulunur.
abicim biliyorum erkeğin doğasının işleyişini üreme amaçlı evrimlestigimiz için erkeğin bilinçaltında yatan ilkel içgüdünün üreyebileceği kadar fazla dişiyle üreyip yavru yapmak olduğunu vs. Sadece basit bi arkadaslikta dahi böyle bi iç güdünün ortaya çıkıp çıkmadığını merak ettim. Ayrıca inan biz kadınlar da en az erkekler kadar düslüyoruz 😃😃 hem de nasil yani de, o gozle baktigimiz insanları sadece. Yani en azından ben öyleyim
Hah işte onu diyorum ben de, siz gözünüze kestirdiğiniz insana arzu beslersiniz, biz önümüze gelene. Erkeğin bir filtresi yok yani. O yüzden arkadaş sevgili, dost fark etmiyor.
bu bılgı kalbımı parcalara ayirdi💔💔💔💔
Kadın olması yetiyor özetle. Ha hayvan olmadığım için sadece arkadaşıma dostuma yan gözle bakmıyorum kafamda çözüyorum işi.
😩
Ama dostum, arkadaşım dediğim kız diyelim bir gün niyeti bozdu ve benimle arkadaşlığın ötesine geçmek istediğini söyledi. O dkdan sonra ne olacağını ben bile yaşamadan bilemem ;)
Gerçekler acıdır. Üzgünüm.
bugun de gerceklerden nasibimizi aldik cok sukur
Ha yaşadığım için en azından kendi adıma verebildiğim garanti şu. Dostum dediğim kişinin hayatında biri varsa ve bir gün kafası güzel olup bana sarktı diyelim kendimi geri çekerim hayatındaki kişiye olan saygımdan ötürü
Benim kız arkadaşım varsa karşı cins dostumla arama mesafe koyarım.
Başta kanka arkadaş dostum diye giriş yaptıysam bende hep öyle kalır
boyle diyen çocukluk arkadaslarim sevgilim olduğunda benle konusmayi kesti 🤡
Kendimden bahsediyorum. Banane senin sokuk arkadaşlarından 🤠
😩
Olabilir ama sadece 1 saat
hajahaıahajahahahaha
Olabilir tabi ki de
ask ben de öyle düsünüyordum, ama erkek arkadasim olduğu an çocukluk arkadasim benimle konusmayi kesti , diğer yakın arkadaşlarım soğuk davranmaya basladi. Asla yapmaz dedigim kişiler benden bi anda uzaklasti, kimisi erkek arkadasimi deli gibi kiskandi. Bu da bende herhalde biz sadece arkadas gözüyle bakıyoruz izlenimi olusturdu. Arkadasim kardeşim diye sabahlara kadar konusup en zor zamaninda yanında oldugum gülüp eğlendiğim kisi konusmayi birakti. Erkek arkadasim kalmadi resmen
olabilir bence ama çok yakın olamaz etkilenme olur
olamaz.
neden pekı
aslanla geyik yan yana gelir mi?
Zor be gülüm
niye be abicim
Arkadaşın olsun anlarsın 😂
Hayır
Oluyorrr