26 yaşında erkeğim. Hetero bir arkadaşıma saplantılı derecede bağlılığım var. Kurtulamazsam kendimi öldürücem. Ne yapmalıyım?

26 yaşındayım. Kendi hemcinslerimden hoşlanan bir erkeğim. Hetero bir üniversite arkadaşıma saplantılı derecede bağlılığım var. O çok erkeksi ve yakışıklı. Ben sivil hayatımda mantık çerçevesinden çıkmış biri değilim. İnsanlar gelir bana akıl danışır ama ben ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Ona taparcasına bağlıyım. Bunu söylerken bile utanç duyuyorum. Psikoloğa da gittim iyi geldi ama sonradan gene böyle oldu. Bazen ben karar verip kaçsam bile o gene yazıyo ediyor. Her zaman yanındayım diyor. Bana cano, gülüm diyo hoşuma gidiyor. Ben düşermiydim bu hale. Ama onla konuşunca dilim lal oluyor. Dünya gözümde oluyor pul. Yastığın kılıfı değişir de insanın kaderi değişmez dedikleri bu olsa gerek. Kendimi öldürmek istiyorum. Yurtdışına da geldim yinede kurtulamadım. Ne olur bana yol gösterinnn

26 yaşında erkeğim. Hetero bir arkadaşıma saplantılı derecede bağlılığım var. Kurtulamazsam kendimi öldürücem. Ne yapmalıyım?