flört ettiğim erkeği 23 yaşında bir kıza kaptırdım ben 30 yaşındayım aslında ben de güzelim ama kız hem güzel hem gençti hiç sanşım yoktu yani aslında beni sevseydi o kıza gitmezdi diyorum sizce erkekler gerçekten sevse yaşına bakarmıydı erkek kişisi de 32 yaşında.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler kendilerinden daha genç kadınlarla ilgi duyarlar.
30larindaki erkekler ile 20lerindeki erkekleri bir tutmayın.
20li yaşlarda erkekler kendi yasitlari kızlara ilgi duyabilirler çünkü kadının prime dönemi 20li yaslardir.
30lara gelince erkekler prime dönemine girer ve toplum içinde iyi bir statüsü varsa eli yüzü duzgunse 20lerindeki kızlardan ilgi görecektir. Erkek kişisi de o tarafa yönelecektir.
Senin 35 yaş altı ile ilgilenmemen lazım. Kaliteli adam istiyorsan yaş skalani biraz yükselteceksin. Kendi yasitlarin seninle seni çekici buldugu için değil daha gençlere ulaşamadıklari için seninle yetinmeye mecbur olduklarından sana gelecektir.
27 Yorumla- +1 yıl
Şaşırdım, redpill almış hatun, saklayalım bunu :D
Soran+1 yılmantıklı aslında ben de 40 yaş üstünü begeniyorum erotikde bile olgun erkek izlerdim hep 20 lerimde bile yani bu kişi bana geldi lakın bende de şöyle bir olay var hangi erkeği yanıma alsam bir anda kıymete biniyor kızlar tarafından ilgi çekiyor cunku ben de çok güzelim ve kızlar kıskanıyor bence
- +1 yıl
@_RuleMaker_ teşekkürler çok komiksin gerçekten😂
- +1 yıl
Şimdi soran arkadaşım sana şunu söyleyeyim. Bir kadın tarafından seçilmiş erkek genelde daha çekici gelir diğer kadınlara. Hatta şöyle birsey de var ki erkeğin yanındaki kadının statüsü diğer kadınların da o erkeğe ilgi göstermesine neden olur. Tam tersinde ise bu söz konusu değil.
Şöyle örnek vereyim. Sen ortaokul mezunu bir fabrika işçisi kızsın ve yakışıklı bir doktorla birliktesin diyelim. Diğer erkekler bunu görünce senin peşine takılmaz. Ama sen güzel ve doktor bir kadın olsan ve ortaokul mezunu fabrika işçisi bir erkekle birlikte olsan başka kadınlar normalde o erkeğe ilgi göstermez iken seninle birlikte olunca hemen o erkeği merak ederler. Doktor kadın işçi adamı seçmiş acaba bu erkegin ne özelliği var diye merak ederler. Kadın için ise çok kaliteli olsa kendi dengi bir adam bunu kapardi demek ki bir sıkıntısı var derler. Hemen aranıza girerler ve o erkeğin kafasını bulandirip aranızı bozarlar.
Kadının daha yüksek statüde olduğu ilişkilerin devam etmiyor olmasının nedeni budur. - +1 yıl
Kral ya tespitler on numara ahahaha hoşuma gitti
Erkekler önünden yiyor kadınlar başkasının yemeğine mi uzanıyor bu hesapla :p
Soran+1 yılkesişnlikle çok dogru. bunu taa ortaokulda tespit etmiştim yalandan alakasız bir çocugu seviyorum derdim bi bakardım kız arkadaşlarımdan biri hemen çocukla sevgili olmuş ya da adını çıkarmış :) açıkcası bu yüzden hiçbir sevgilimi arkadaşlarımla tanıstırmazdım ama bu kızla mecburen tanıstı ve olan oldu :)
- +1 yıl
@_RuleMaker_
Maalesef öyle oluyor hocam. Erkekler reelde cok bir şey yapmıyorlar en fazla sosyal medyada isyan ediyorlar o kadar. Kendilerinden daha üstün bir kız ancak çok güzel olursa onunla birlikte olamadıkları için biraz sitem ediyorlar bunun dışında taktıkları bir şey yok..
Ama bunlar istisna tabi. Çünkü genelde eğitim seviyesi arttıkça kadınlar güzellik konusunda da daha orta karar ve az dikkat çekici oluyorlar. Daha alt seviye kızlar ise daha da guzellesmeye çalışarak ortaya çıkmaya uğraşıyorlar. Daha alt statüdeki erkeklerin ilgisini de hem daha güzel olduklari için hem de statu olarak yüksekte olmadıkları için yine bu kızlar toplamis oluyor. Eğitim seviyesi yükselen erkekler de kadında daha orta karar güzellik ile birlikte entelektüel kapasite ve kültür de ariyor. Böylece herkes kendi gibi olanla eslesmis oluyor. Yani erkekler önlerinden yiyorlar ama asıl yemek istedikleri de zaten önlerinde olmuş oluyor.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılflort ederken bırden fazla kızla konusan erkodan olmaz zaten ben konustugum cocuklara dıyom bak bı sen varsın lıstemde eger yarıstıgım bırı varsa ben kacarrooo gençlıgınden gıtmemıstır o kadına o kadında onu bırakır zaten cok yaşlı verdıgınız yaş aralıgı ben kendımden max 6 yas buyuk bırıyle konustum
12 Yorumla
Soran+1 yılya zaten kız sırf bana olan hırsından rekabet duygusuyla bence kabul etti hani ben elde ederim mantığı açıkcası hemen anladım ben eğer konuşmasaydım kıymete binmezdi 32 yaşında nerdeyse amcası yasında
Cevap sahibi+1 yılvalla benım amcam 35 yasında amca gıbı gelıyor 9 10 yaş sonrası
+1 yılYaşının büyük olması bir dezavantaj değildir. Küçükleri tercih ederler çünkü daha kolay ikna edilir her şeye, daha kolay yaptırırlar istediklerini, daha saftırlar. Yani küçük birisiyle aldatıldığınız da kendinizi yetersiz hissetmenize gerek yok.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevse başkasına gitmezdi öğren bunu bende Türk kızına aşığım ama bu akşam eski arkadaşlarım Noel bayramına çağırıyor 5 kız biri Fransız biri İspanyol Portekizli ve Afrikalı kesin ilişki yaşardım ama aşığım sevgilime gitmiyorum
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
56Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 266,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBoş ver unut gitsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada herkes sevmiyor iste zart zurt ask demis , ama flort etigin kisi yani henuz bir iliski olmamis. Flort edilmis sadece , oda bakti 23 yasindaki kizla devam etmeye karar vermis. Yani seninlen alakasi yok yasinlanda alakasi yok , daha iyileri cikar karsina inshallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Ben iliski icindeki -akli basında- bir erkeğin "daha genç" arayışının olduğunu düşünmüyorum.. duyguların değişmesi, beklentilerin karşılanmaması ya da sadece yenilik arayışı belki açıklayabilir ama daha genc ve guzel kriter olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayatı ve insanları cok ciddiye almamak lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılvar ya böyle bakınca doğal zaten hayvandan bir farkı yok bazı insanların hatta çoğunun yani nasıl ki hayvanlar önüne gelenle yapıyor aynı öyle
- +1 yıl
Ben bos bi insanım mesela verene bakarım şahsen
Bakmaz tatlım aşk öyle bir şey değil. Yaşa maşa bakmıyor. Birine dokunduğunda sana hissettirdiği şeyle kimlikte yazan rakamların ne alakası olabilir ki
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. seven erkek yaşına güzelliğine bakmaz. seven erkek bunu yapmaz. bunu karaktersiz olanlar yapar. senin adına üzüldüm
20 YorumlaYani şimdi bir şey yazardım da... ceza yerim gerek yok.
9 yaş küçük biriyle sevgili olunmaz bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaşla alakası yok
Sevseydi tabiki seninle olur Du. Çünkü herzaman genc biri bulunabilir 23u bırakıp 18e mi gidecek yani?
Sevseydi seninle olurdu, genc olması tabii avantaj ama maalesef seni de sevmemiş. Kafana takma ve yoluna bak!.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaşla pek alakası yok. Sen daha en başta kendini kızdan aşağı görüyorsun. Kendine sevgisi değeri saygısı olmayan insanı bir başkası neden sevsin ki
10 Yorumla
+1 yılBoş ver. Sevmiyormuş demek ki. Daha iyisini bulursun.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aslında sen kaptırmadın o senden kaçtı ve kendi karakterini ortaya çıkardı, kötü birinden kurtulmuşsun seni hemen bıraktı gerçekten sevseydi seni yarı yolda bırakmazdı
00 Yorumlabunun yaşla alakası yok neresi poh pohlarsa ordalar arayış ve karaktersizlik meselesi benimkide ben 24 yaşındayım 37 yaşında kadınla olmuş hemde evli karakter ve mide çok önemli hayatım :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
m +1 yılErkekler yaşa bakar. Bakmıyorum diyen eğlencelik arıyordur. Kızlara 100 kez söyledim, bin kez daha söylerim
10 Yorumla
+1 yılKanka sen baştan yenilmişsin zaten. Kendine güvenin yok ne 30larında olan kadınlar var 20lik kızlara bin basıyorlar 😃
00 Yorumla
+1 yılYaş pek önemli değil, önemli olan dış güzellik. 24 yaşında alırsın babaannem kadar kırışık olur, 40 alırsın taş bebek olur. Yaş önemsiz
00 Yorumla
+1 yılKızı kendime yapayım, sen de 32 yaşındaki aşkını geri al. 5000 dolar teklif veriyorum. 😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılnapcan benimkinin üstünden geçtiği kızı :)
- +1 yıl
0 km lazım bana da zaten ama 5K doları aldıktan sonra ayrılırım. 😄😄 Sen de o sırada hemen düğün hazırlıklarını yapar evlenirsin. Damadın 0 km kız kardeşi de benim olur ama.
Aşk İlişkileri konusunda 16,6b cevap paylaştı. Olayı sadece yaşa güzelliğe bağlamak kezbanca bir düşünce tarzı. Senin karakterin belki kötüdür bunu hiç düşündün mü?
00 Yorumla
+1 yılyaşına bakmazdı tabi. güleryüzlü tatlı dilli olana giderler. cinsellik olduysa da hevesini almış olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
@Serbanu yok bu ndan olmaz. ama uzak mesafe bir süre sonra tıkanır
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adamın açgözlülüğü ve akılsızlığı sadece. O yaştaki biriyle en fazla 1 ay sevgili kalabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılEee bizim yaştakiler çıtır istiyor. Milfçi olarak bir ben kaldım sanırım😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl20-25 yaşındaki genç kızlar her zaman bir adım öndedir ama söyleyince inanmıyorlar
10 YorumlaOlabilir iyi tarafından bak kurtulmuşun sana değer vermeyen birinden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaştan ziyade kişilerle alakası vardır. Mesele sadece yaş değildir, birçok etken var. Her 32 yaşındaki adam da ergenlik çağındaki birini tercih etmez.
00 Yorumla
+1 yılErkek arkasin yanlis yamis ama boş ver kendisi birlir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 39 yaşımdayım şu an 27 yaşında biri ile rekabet halindeyim. Adam kararsız arads kaldı bence çok aptalca.. ben olsam direkt o kizla devam ederdim.
08 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna mı gidiyo bu durum
Cevap sahibi+1 yılyok ya ne hosuma gitmesi , adama resti cektim
Soran+1 yıldimi ya kadınlara çok acımasız hayat yaşlandıkça değerimiz düşüyor :(
Cevap sahibi+1 yılhayat değil erkekler acimasiz
Cevap sahibi+1 yılbence sende ondan daha varlikli biri ile olmalisin
- +1 yıl
Erkek mantık çerçevesinde dusunuyo yoksa yaşla alakali değil
Soran+1 yıl20 li yaşlarımda benim de talibim çoktu o zaman hoşuma giden durumdu evlenmediğime yine de pişman değilim çökmedim hiç. çünkü 30 da olsam 18 gösterdiğim söyleniyor cidden minyon bir tipim var ama kimlik yaşına yinede bakıyorlar
- +1 yıl
Hiç evlenmediniz mi
- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılYaş önemli ama sadece o yetmez, dişilik en büyük etken.
00 Yorumla
+1 yılVerilmiş sadakan varmış ablam boş ver daha iyilerine layıksın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sevmiş olsa gitmezdi ama erkekler zaten küçüklere bakıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sevse yaşa bakmaz ama senin durumunda başka bir şey de olmuş olabilir
00 YorumlaSevgili olmadığın için ve o yakınlığı erişmediğin için senden uzaklaşmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan yaşa takılmaz tabi absürt bir yaş durumu yoksa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılSen sevilmemişsin ki sevse öyle bir şey yapmaz zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğurganlık genç yaştaki kızlarda her zaman daha yüksektir. Kadınlar bi yaştan sonra gebe kalamama riskleri artabiliyor
00 Yorumla
+1 yılKendine güvenin yok nasıl kaptırma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboş ver önemli olan senin için genc olması ve bakımlı olman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşlardakiler genelde nene olgun seviyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevse gitmezdi demek ki amacı sadece cinsellikmiş gittiğine üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcitit kizi bulmus affetmez.. tercih edeceknolsam bende onu secerim
00 Yorumla
+1 yılEvlilik erkekler hep gençleri tercih eder daha nişan vs derken senin yaş geçecek diğeriyle 2 sene bile sevgili olup evlenebilir çünkü kız genç
00 YorumlaErkek severse yaşa güzelliğe konumuna bakmaz. Yani üzülerek söylemek zorundayım ki seni sevmemiş Buda hayatın gerçekleri
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBıldırcın lar fena 😂 kaparlar
13 Yorumla
Soran+1 yılayy kesinlikle yeni nesil çok rahat her seye okeyler erkeğin her istediğine ben ağır kalıyorum yanlarında
- +1 yıl
Valla oyleler bide çok deneyimliler yani hoşumuza gidiyor 😃
Soran+1 yılaids hastalığı zaten çok artmış üst katımda da var bir tane her gün sevişiyor :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevse gözü başka bişey görmez
13 Yorumla- +1 yıl
erkekler sevmez ya
- +1 yıl
onlar kim onlara kazik attiysa onlari severler
maalesef genc kiz her zaman avantajlidir yasi buyuk olana gore.
00 YorumlaŞanslısınız, çünkü seven için, ikinci kriter, seçenek asla olamaz.
00 Yorumla
+1 yılhadi ordan et qitsin tepiqi yer döner qeri ozamanda sen basarsın hadi ordan.
01 Yorumla- +1 yıl
Ulan KS
Sktr et gitsin demistim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl32 yaşında adamdan çocuk diye bahsetmen peki
20 Yorumla
+1 yılO ilişki yürümez yaş farkından merak etme
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten kız yanında kardeşi gibi duruyor yani sadece kızdan faydalanmak için bir daha nerde bulcak 23 lük kızı :)
- +1 yıl
Anladım kıza yazık üzüldüm iki istediğini yaptırıp bırakır merak etme ama o adamdan bi cacık olmaz ben diyim
+1 yılçıtır seviyor demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılo kızda yaşlancak bu sefer yine çıtıra yönelcek açıkcası güvenli bulmuyorum bu tipleri iyi ki gerçek yüzü ortaya çıktı
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Peki nasıl bu raddeye kadar geldi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kız ortamına yeni girmişti maalesef arkadaş yüzünden benimde flörtleştiğim erkek gelip gidiyordu yanımıza kızda beni kıskandı bence zaten çok rahat bir kızdı her açidan giyim kuşam vs. numaralaşmışlar ve işi pişirmişler bir an da sevgili oldular kızın evinde kalıyor erkek şu an.
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDüşüncelerinizde haklısınız gibime geldi
00 Yorumla
+1 yıl35 yaşında ne flörtü
00 Yorumla
+1 yılO sizi sevmiyosa kaptırmanız normal
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyeni sende istemeyeceksin
00 Yorumla
+1 yılSizin cinsellik varmıydı
00 YorumlaErkeklerin değerini bilen kapar
06 Yorumla- +1 yıl
alakası yok kim güzelse erkek ona gider
- +1 yıl
bitse nolur sonuçta gittiği o olduktan sonra, olan geride bırakılan daha güzeli için terk edilene olur
- +1 yıl
bunların hepsini yaparsın daha güzeli gelir erkeği elinden alır mesele bu :D
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSalla bea giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
00 Yorumla O da daha minnak mış büyüyunce onuda bırakır artık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılStandart erkek kişisi knk takma kafana
00 Yorumla
+1 yılBide asker miydi abinin arkadasi miydi neydi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAltın takarsın işte. 😀😀
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim çocuğu benden küçük birine kaptırdım, sizce normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım