Okulda benden hoşlanan bir çocuk var hareketleriyle falan belli etti biraz anlamamazlıktan geldim bir süre. Ben de onun arkadaşından hoşlanıyordum. Sonra çocuk atılgan davrandı baya konuştuk telefon numaramı verdim 2 hafta sonra falan. Okul zamanı geceleri falan konuştuk sürekli. Ben lafı geçtiğinde hoşlandığım çocukla (arkadaşı olan) ilgili sorular sordum ama anlamadı ondan hoşlandığımı. Böyle baya sevgili gibiydik onunla bir gün, benim sana bir şey söylemem gerekiyor aslında bunu en başta söylemeliydim benim hoşlandığım başka biri var dedim. Afalladı biraz sonra kim falan diye sordu ısrar etti ama söylemedim. Madem başkasını seviyordun bunca zamandır, niye bana umut verdin direk reddetsen bu kadar koymazdı dedi. Çocuk iyi biriymiş vicdan azabı çekiyorum napıcam bilmiyorum?
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılCevabını bılıyorsunuz ama yınede soyleyeyım basınıza geldıgınde psıman olcagınız ve o zaman neden aypıyorlar dıye bırılerıne hesap sorup hayattan kopmuscasına uzulen bız ınsanlar cevabını bıldıgımız hatalara neden sebep olmak hosumuza gıdıyor hadı her seyı gectım sanıyormusun kı senın yaptgın senın yanına kar kalacak emın ol yanlıssın aynı seyı sen yasasaydın o zaman tepkın cok farklı olacaktı artık vıxdan meselesı olmus ve al karsına duzgun sekılde ızah et en azından adam yerıne koyda ne sacmalık yaptıgını suclarını uzerıne alarak goster en azından bır seyler yapabıldım dıyebılkı vıcdanın rahatlasın ama basına gelemsını ıstemedıgını asla bır basıkasına yapma ılerde sende uzulme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında çocuk şöyle yapabilirdi; arkadaşımı sana ayarlardım bak ne kadar iyi niyetliyim ayağına, aranızı yapardım.
Senin hoşlandığın çocuk sonuçta benim kankam ise bu gibi durumlarda kanka nı korursun ki; kankasına anlatır durum böyle böyle sana yakınlaşabilmek için beni basamak olarak kullanmış felan feşmekan, gel şuna bir oyun edelim, insan içine çıkamasın birdaha.
Bu arada hoşlandığın çocukla şansın 0 a indi, sana kötü bir şey yapmasalarda daha yüzüne bakmazlar, Onu geç birde ileri geri konuşup dedikodu kıvamına getirilirse iş çok canın yanabilir.
Bu arada çocuğun planını ifşa etmedik inşallah. :)02 Yorumla
Soran+1 yılPlan suya düştü çünkü arkadaşından hoşlandığımı söylemedim.
+1 yılya neden kıza kötü kötü şeyler söylüyosunuz bir hata yapmış tatlım sen boşver onları yaptığın biraz kötü olmuş ama şöyle güzel bir hediye al ve çocuğu bir kafeye felan çağır ona hediyeyi ver ve özür dilerimde konuşun bakalm ne diycek
07 Yorumla
Soran+1 yılÖzür diledim okulda soğuk davrandı baya
- +1 yıl
benden niye özür diliyosun çocuktan dilesene canm benim üzgünsün anladm ama çocuktan özür dilemelisin bnce
Soran+1 yılÇocuktan özür diledim zaten:/
- +1 yıl
ee ne dedi peki
Soran+1 yılBir şey demedi ifadesiz ifadesiz baktı. Sonra boşver artık dedi
- +1 yıl
hmm zamanla düzelir heralde ya sıkma canını
Soran+1 yılPek sanmıyorum ama umarım:/
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
37Cevap
+1 yılalkisliorum seni vicdan azabi cekiosun hee bir gence heleki ilk sevdigi kizmissin umut verilip sonra da boyyle kenara atilir mi ben o cocugun hislerini cok iyi anliorum su an ve o cocuk bir daha asla belkide asla kizlarla rahat iletisime gecemiyecek sevecek soylemicek cunku cocugun ilk mutlulugu ve ilk ihaneti sen oldun o cocuk bir daha unutamaz seni ve 25 yil sonra bile biraz normalse kufur ederek ama gercekten saf iyi biriyse yine sevgiyle anicak ve unutmayacak seni yaziklar olsun
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet vicdan azabi çekiyorum boyle olsun istemezdim. Hatalıyım biliyorum
- +1 yıl
nasil boyle olmasini istemezdin yaa cocuga ben baskasindan hoslaniorum dediginde cocuk kim o kiz soyle lan darilirim bak dicek mi hobaaa kurtuldum lan senden dicek mi bekliodun ne bekliodun o cocuga umit verirken o cocuktan ayrilacagini sevmedigini bilmior muydun vicdansiz ruhsuz birisin hic kusura bakma
Soran+1 yılBu kadar deger verdigini dusunmemistim. Ister inan ister inanma su durumda ben de iyi degilim.
- +1 yıl
iste sizin kafaniza nasil bir srkek modeli yerlestiyse kizim bak erkeklerin yavsak olanini gozunden anlarsin geri kalan hicbir erkek ciddi dusunmedigi kizla cikmaz buunu ogrenin hepimiz playboy ddgiliz ama belkide sen su an o cocuktan bir playboy bir yavsak yarattin
Çocuğu öldürseydin o kadar acıtmazdı
https://www.youtube.com/watch?v=azpAnpM6VZohttps://www.youtube.com/watch?v=ikyJCw9F-M800 Yorumlaayni lise yillarimda bende yasadim. kan kardesim dedigim arkadasima yakinlasmak icin kabul etmis beni sonra ikisi gozumun onunde yapmadigi kalmamisti. cok iyi anlıyorum o cocugu sizin gibiler yuzunden icine kapanik olacak o cocuk belki acilamicak bir daha sevse yine aynisi olur mu dicek senin beynin kasarlasmis
03 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki kan kardesin degilmis o cocuk
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yanlış yaptın ettin demiyecem zaten her şey ortada aklından ne geçiyordu tahmin edemiyorum.. Sonuç olarak Geçmiş gitmiş olanları unutacaksın, o da unutur zamanla
00 YorumlaSakın söyleme bare çocuğun zaten ebesini s. ikmişsin bide arkadaşından hoşlandığını söylede dünyası yıkılsın
05 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeyeceğim zaten onu.
Soran+1 yılÇok pişman oldum.
Soran+1 yılInsan kaybettikten sonra anlıyormus degerini. Özür dilemistim zaten.
+1 yılSirf senin bu adiligin yuzunden o cocuk butun aska, sevgiye ve diger butun duygulara karsi tutumunu degistircek butun kizlari sen gibi zannedicek Yaziklar olsun
11 Yorumla
Soran+1 yıl://
vicdanına tüküreyim. kusura bakma da en nefret ettiğim tipsin
38 Yorumla
Soran+1 yılKusura bakmıyorum hak ettim
- +1 yıl
defol o zaman. burayı terk et
https://m.youtube.com/watch?v=JtOf7DThcCo
Soran+1 yılBir de sen vur..
Soran+1 yılHaklısın.
Soran+1 yılHayatımın hatasını yaptım, bu kadar seven birini üzmek. Sesi falan titredi ya bu kadar etkileneceğini düşünmemiştim
+1 yılSenin gibi insanlara lanetler olsun pislik canlı allah senin gibileri bizlere orneknibret olsun diye yaratmis fahise
00 YorumlaKızlar bunu hep yapıyor. O yüzden eski sevgilimi ve ileride olabilecek bir sevgiliyi arkadaş ortamımdan hep uzak tuttum ve tutacağım.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de oyle yap
Gizli Üye(36-45)+1 yılkim bilir ne güzel hayalleri kurmuştu yazık etmişsin. kız dediğinde delikanlı olacak ya
14 Yorumla
Soran+1 yılİçine sı*tım zaten ilişkinin. Berbat hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılama o çocuk seni ömür boyu unutmayacak ve belkide senin yüzünden karşısına çıkan kızlarada hep bir korku ile bakacak.
Soran+1 yılİlkiymisim zaten. Vicdan azabı olarak çekiyorum cezamı yapacak bir sey yok.
Cevap sahibi+1 yıldediğin gibi yapacak bişey yok. ilk sen olman kötü olmuş. ama hayat devam ediyor öyle ya da böyle.
Umarım aynısını yaparlar da karalar bağlarsın yüreğine oturur.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin..
bu olay benım basımada geldı kıza cok fena sövdüm kanks bidada görmedım a m k kevaşesini eminim o arkdasta sana fena giydirmiştir.
07 Yorumla
Soran+1 yılAynı okuldayız görüyorum çocuğu. bir de ben bunu söyleyince gözünden bir damla yaş geldi içim acıdı ya
Soran+1 yılO anda pişman oldum ama yapacak bir şey yok artık.
Soran+1 yılÇok kötü bakıyor okulda. Konuşmak isteyeceğini sanmıyorum
Soran+1 yılUmarım.
canın cehenneme diyorum vicdanına basayım neresi sızlıyor kesin yalandır
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye yalan olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh hemde ilkiymişsin yapılırmı lan ego manyağı madem ilgiye muhtaçtın niye bir piçle çıkmadın sevişir vuruşurdunuz sonra keyfine bakardın günahsız çocuktan ne istedin?
02 Yorumla
Soran+1 yılİlgiye muhtac oldugumu nereden cikardin?
Cevap sahibi+1 yılO zaman çocukla derdin neydi?
+1 yılKullanmak şöyle dursun çocuğu 2. El durumuna düşürmüşsün :D
00 Yorumlahayatı öğretmişsin çoçuğa fena mı? öyle güler yüz bir iki de selam biraz da msjlaşma insanı hayatının aşkı yapmıyor bunu anlamıştır...
00 Yorumlanasıl bırısın sen ya yaptıgın cok kotu bısey sende yasa emı.
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum. Beni hayatta affetmeyecek bu da bana ders oldu.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBak bakalım istihbarat teşkilatlarına adam arıyorlarmı?
00 Yorumla Seni de o hoşlandığın çocuk kullansın da bir anla o çocuğu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatta en nefret ettiğim kız tipi. Bunun adı en hafif tabirle ahlaksızlık.
09 Yorumla
Soran+1 yılSiz sanki çok düzgünsünüz.
Cevap sahibi+1 yıl"Umut verip güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin."
Hz. Muhammed
Bize çamur atmayı bırak. git çocuktan af dile
Soran+1 yılÖzür diledim
Cevap sahibi+1 yılbu sıradan bişey değil. çocuğun bütün hayatını yıkmış bile olabilirsin. gerekiryorsa yalvar
Soran+1 yılKonuşmaya çalıştım birkaç kere kısa cevaplar veriyor soğuk davranıyor.
Cevap sahibi+1 yılbelli çok büyük hayal kırıklığı yaşamış kalbi kırılmış. o dinlemese de sen anlat
Soran+1 yılTamam konuşmaya çalışıcam
Cevap sahibi+1 yılha şunu da söylemeden de geçemeyecem erkeklere laf atıyosunuz ya bunların hepsi böyle hiçbiri masum değil hepsi aldatır falan diye. bunların hepsi senin gibiler yüzünden oluyo. ilk defa böyle bir şey yaşıyorsa ki muhtemelen öyle. bundan sonra hiçbir kıza asla o eski masum duygularıyla yaklaşmayacak ve asla eskisi gibi olmayacak. değişecek
Soran+1 yılHaklısın bisey diyemiyorum.
Senide üzmeyim ama sendr umut bermissğn be günah masum çoçukğa
00 YorumlaYaptigin seyden ben utandim lan :(
00 Yorumla
+1 yılyaptığın çok yanlış.. Kullanmış oldun tabi.
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç biriyim şu anda onun gözünde.
- +1 yıl
hemde nasıl sormaa..
2 de tokat çaksa yeridir
00 Yorumlasenin gibilere hakiki... diyoruz
02 Yorumla
Soran+1 yılBen soruyu bana hakaret edin diye yazmadım
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. o çocuğa şans vermelisin bence
012 Yorumla
Soran+1 yılKime
Soran+1 yılO bana kızgın affedeceğini düşünmüyorum
Soran+1 yılZaten çıkıyor gibi bişeydik
Soran+1 yılOkulda konuşmaya çalıştım zaten soğuk davrandı baya
Soran+1 yılBiraz uğraşmam gerekiyor bana çok kırgın
Soran+1 yılTabi ki üzülürdüm.. Affetmemekte haklı bence.
+1 yılIyi yapmamissin ama Özür dinleyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmak isteyeceğini sanmıyorum
+1 yılO da soraymış balıklama atlamış :D:Ddd
00 Yorumla
+1 yılsenin karakterine tüküreyim...
16 Yorumla
Soran+1 yılHakaret etmeden yardımcı olmaya çalışsanız nasıl olur?
- +1 yıl
bir kere ver çocuk mutlu olsun nasıl olsa karaktersizsin senin için sorun olmaz..
Soran+1 yılSeviyesizleşme
- +1 yıl
sen çok mu seviyelisin siz gibi insanlardan tiksiniyorum...
Soran+1 yılAklınız hep oraya çalışıyor zaten.
- +1 yıl
bizim mi sizin mi erkeklerin duygularıyla oynuyorsunuz karaktersiz gelmiş bana burada ahkam kesme...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanmadın o gerizekalı yanlış anlamış.
013 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Cevap sahibi+1 yılSenin hiçbir kabahatin yok en başta sormalıydı benden gerçekten hoşlanıyomusun die vicdanın rahat olsun kardeşim. O şimdi senin vicdan yapacagını bilio canını sıkmak için ugraşır cokta fifi de
Cevap sahibi+1 yılBoşver ya kullandıysanda kullsndın kendini. Üzerek. Biryere varamazsın olan oldu
Soran+1 yılSevgili gibiydik diyorum ya :/
Cevap sahibi+1 yılSen ona sevgilim aşkım dedinmi
Soran+1 yılHayır ama bayağı yakındık
Cevap sahibi+1 yılTaam benimde bir arkadaşım var her bokumuzu bilioz çok yakınız. Ama bu sevgili olmak için yeterli değil bu yanlış anlamış kendi hatası
Soran+1 yılYok ya yanlış anlamadı sonuçta sevgili muhabbeti ayrı yakın arkadaş muhabbeti ayrı
Cevap sahibi+1 yılBoşver. Gitsin yapacak birşeyin yok. Unutur bile. Sende unut cocugu
Soran+1 yılTamam ^^
Cevap sahibi+1 yılBana güven vicdan azabı yapıpta kendi canını yakma sktır et akışına brak. Off o salakta birdahaline sazana baglamaz
Soran+1 yılHaklısın artık düşünmemeye çalışıcam
Cevap sahibi+1 yılSüpersin 👏👏😜😇👍👍👍👍👍👏👏
+1 yılUmut vermissin maalesef
00 Yorumla
+1 yılvereceksın rahatlayacak oda sende
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun
Geleceğin kaşar adayı !
10 Yorumlaiyi bok yedin
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi mi yaptım kötü mü yaptım diye sormamışım farkındaysan.
İyi etmedin
07 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılEvet ama farkında olmam bir şeyi değiştirmiyor :/
Soran+1 yılÖzür diledim soğuk davrandı
Soran+1 yılAynen en doğrusu bu olacak sanırım
Özür dilemeyi dene.
02 Yorumla
Soran+1 yılYüzüne bakamam artık utanıyorum yaptığımdan
+1 yılevet biraz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılevet yazık çocuğa
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapsam beni affeder sence ya da affeder mi?
+1 yılevet senı pıslık
00 YorumlaSence?
00 Yorumla
+1 yılHaklı kullanmışsın
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!