Erkek arkadaşımı anlamıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Ve size ilk sorumu sormak istiyorum. Erkek arkadaşımla 5. ayımızdayız ilk zamanlar bana mesaj atması olsun beni araması olsun buluşma konusu olsun daha fazlaydı. Geçen haftalarda bu konu üzerinde yüz yüze konuştuk ve kendisi işinden dolayı çok yoğun olduğunu bana zaman ayıramadığını farkettiğini ilk zamanlarda yeni tanıştığımız için bazı şeyleri es geçerek beni ön plana koyduğunu ama yıl sonu olduğu için her zamankinden daha yoğun olduğunu söyledi. Görüşemediğimiz zaman ya da konuşamadığız zamanlarda aramıza soğukluk girdiğini mi ya da herhangi başka bir şey olduğunu mu düşündüğümü sordu? Bende hayır ama ben ilk zamanlarda ki gibi olmak istediğimi söyledim. Sabretmem gerektiğini aramızda herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Ama ben düşünmeden edemiyorum. Bugün mesela günaydınlaşmaktan başka bir şey yapmadık ve ben aradım sesini duymak için. Normalde gün içinde 2-3 kere beni arardı. Kendisi mesajlaşmayı sevmiyor. Çok fazla sevgi kelimeleri kullanan birisi de değil. Böyle olunca sevildiğimi, önemsendiğimi ve değer gördüğümü anlayamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Erkek arkadaşımı anlamıyorum, nasıl bir yol izlemeliyim?