Erkek arkadaşımı nasıl elde tutacağımı bilemiyorum?

Şimdi size şöyle anlatayım 7 aylık bir ilişki içerisindeyim ve erkek arkadaşımı çok fazla seviyorum fakat işler göründüğü gibi değil. İlk 2 hafta ben el üzerinde tutuldum ne istediysem oldu hoş davranıldı peşimden koşuldu derkeeen 2 hafta sonra biz ilk cinsel ilişkimizi yaşadık. İlk ilişkim onunla oldu fakat onun ki ben değilim. Çok basit bir taktiği ona çok güvendiğim için yedim. Yemin ederim evde dürüm yiyip film izleyeceğiz diye gittim amacım oydu. Ama onun amacı o değildi sanırım. Her neyse ilişki yaşandıktan sonra ben gardımı aldım ve çok gergindim. O çok rahatttı benim aksime. Dediğim gibi ilk ilişkim olduğu için ne yapmam gerektiğini nasıl davranmam gerektiğini kestiremiyordum. İlgisi bana gün geçtikçe azaldı. Hep ben koştum peşinden. Her ayrıldığımızda yanına ben gittim. Her ayrıldığımızda barışmak için efor sarf eden bendim. Böyle böyle 7 ay bitecek ve ilk başlarda ki halime dönmek istiyorum. Ne derse olan bir dediği iki edilmeyen. Peşimden koşsun istiyorum kadın olduğumu hissetmek istiyorum. Beni kaybetmekten korkmuyor. Ben kimseyi kaybetmekten korkmuyorum diyor. Yalan da söylüyor. Kırmızı çizgimdir yalan ama ondan soğutmuyor beni. Başkası olsa 40 kez soğumuştum. Nolur bana bir çözüm bulun ya da yardımcı olun.

Erkek arkadaşımı nasıl elde tutacağımı bilemiyorum?