Çok sevdiğim sevgilimden soğudum artık kalbimi dinleyemiyorum yardım edin?

onu çok ama çok seviyordum o ne istere ilişkim için mutlulğumuz için yapmaya hazırdım. yanlış anlamayın cinsel anlamda değil tabki. Fakat bani o kadar yıprattı ki tam 6 aydır zindan etti bana hayatı ne ilgilendi ne beni sevdiğini belli etti. sadece bunlar değil çok üzdü benii. aldatma falan olmadı tabıkı ama çok üzüldüm cok agladım bunu bile bile çektirdi bana. ona çok güvenmiştim onun boyle yapması beni gercekten cok yıprattı eskiden boyle değildi. benden ayrılmadı da. düzelmesi için çok ugrastım ama artık gücüm kalmadı. ondan ayrılmayı planlyorum cok kararlıyım artık kalbimi değil mantığımı dinliyorum ve onsuz da cok mutlu oldum uzun süredir hiç bu kadadar mutlu hissetmemiştim kendimi. Ona henüz soylemesem de bu kararı aldığım andan itibaren cok mutluyum ondan kurtulduğumu düşünüyorum. acaba ondan tamamen ayrılınca pişman olur muyum? şu an cok kararlıyım arkama bakmadan onu terkedebilecek gücü kesinlikle hissediyorum sizce ona ayrıldıgımı soyleyince sonradan pışman olur muyum onu aramak ister miyim düşünceleriniz neler yardm edinn lütfenn
Çok sevdiğim sevgilimden soğudum artık kalbimi dinleyemiyorum yardım edin?