• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sevgilimden soğudum. Onu üzmeden nasıl ayrılabilirim?

dadlumudadlı
dadlumudadlı Takip Et
Xper 5 Yaş: 35
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilimden soğudum fakat nasıl ayrılacağım bilmiyorum lütfen yardım eder misiniz? onu kırmadan üzmeden nasıl ayrılabilirim o beni cok seviyor :(
Sevgilimden soğudum. Onu üzmeden nasıl ayrılabilirim?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• demir77
    demir77 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

o seni seviyorsa yakanı zor kurtarırsın. hemen ayrılacağını öyle birden söyleme. yoksa bırakmaz sapığın olur. ama bak kavga et, sebepli sebepsiz küs, alın, kırıl. sebeplerini anlayamasın. ona bazen onun çok sıkıcı olduğunu söyle. onu haklı haksız eleştir. o da senden soğusun. sonra bitirmek daha kolay olur. birden söylersen ve seni seviyorsa "oldu, madem istemiyorsun ayrılıverelim" demez. mücadele eder. ama bak o seni seviyorken onu terk edersen onu, onun içindeki sevgiyle başbaşa yapayalnız bırakmış ve ona çok acı vermiş olursun. onu kendinden soğut ! eğer onu düşünüyorsan !

19
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• natuka
    natuka Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 47%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.

Hiç bir ayrılıkta üzülmeme olmaz,bunu beceremezsin.

1
    6 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ya kendine bişi yaparsa

Yorumla
    • natuka
      natuka
      +1 yıl

Beni çok seviyor diyorsun.Ayrılmak istemenin sebebini biraz daha açarsan,farklı yorumlar yollar sunabilir herkes.Buradaki çoğu insan sevenin tarafında haklı olarak.Onun olmazlarını sebeblerini biraz açabilirsen,ve haklıysan haklı yönde yorumlar gelecektir emin ol.Başka tutunacak dalın falanda varsa,burada istediğin cevapları bulamayabilirsin de..

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

sebeler bir cok o cok seviyo ve bende emn değilim seviyormuyum sevmiyormuyum ii birisi ama huyları inat olaması ve dik baslı olaması beni anlamıoo bir tartısma olsun o konuda ben haklıyım ya onu kendi bildiğine götrmeye calısıo mantıksızca düşünüo benm dşündmle onun dşündüğü uymuyo bi insan hatası olunca ben ne yaptım ki bu böle der ya o onu yapmıo işde :(

Yorumla
    • natuka
      natuka
      +1 yıl

O zaman tez kurtul,Şakka len dur..Aslında seviyorda gibisin,zıt kutuplar çeker aslında birbirini ama farkında olmazlar.Ne zaman ayrılık gelip oturursa araya o zaman en kötü anlar bile gülümseme bırakır yüzde,ve acı tabi göz kenarlarında..bence acele etme,konuşmayı dene açıkca.farkında olmadan bunların sizi zedelediğinden bahset,üzüldüklerinden vs.işte..

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

tamam tsk ederim deneyeceğim

Yorumla
    • natuka
      natuka
      +1 yıl

rica ederm:)yardımı olursa..

Yorumla
  • eqwerty
    eqwerty Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

canım ben de senle aynı durumdaym.anlaşamyrz.ayrıldk ama yne barıştık.ama bizim ilşkmzde mantklı düşünen o ben çok duygusalm bırkmak istemyrm dha doğrusu cesaret edemiyorum.s resmen dedi ilişkmzn geleceği yok diye ama kendmi çok kötü hissdyrm onsuz çok karasızm..eğer seviyo muyum die düşünüosan zaten çok da sevmiyodrsun dicem ama bnd öyle sanıyodum bunu ayrılmadan anlayamzsn :/ en iyisi bikaç gün görüşmeylm konuşmylm de bakalm nasl hssetcksn kendini,zaten ara vermek istdğni duynca senn niyetni anlcktr..hayrlısı olur inşallah :)

0
    0 Yorumla
  • Mutlulukvar
    Mutlulukvar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Niye soğudun ki ? Kaç senelik bir beraberlik?

2
    9 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

10 aylık bi beraberlik onun beni anlamaması hep kendini dşünmesi :(

Yorumla
    • Mutlulukvar
      Mutlulukvar
      +1 yıl

10 ay boyunca hep mi böyleydi hiç mi değiştirmeye çalışmadın niye 10 ay bekledin neyse Allahtan seneler geçmeden farketmişsin.Sen mutlu değilsen ve düzelmicekse bundan sonra bitirilmesi gerekir

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

kendini yeni yeni tanıtıo ama olmustu bi kac kez düzelcem demişdi olmadı :(

Yorumla
    • Mutlulukvar
      Mutlulukvar
      +1 yıl

benmde sevgilim arada bir ilgisiz bencil olurdu zaman geçtikçe tamamen yok olur dedim olmadı çokta bencil olmasada vardı ve noldu ayrıldık hemde 3 seneden sonra şuan nasıl yine gururlu burnundan kıl aldırmz ama sıkışınca hepsinden vazgeçiyo.tabi ayrıyız

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

anladım canım benmde öyle gbi bi ayrılık korkusu olsun hemn alttan almaya baslıo ama tabi yıpranan kim ben :(

Yorumla
    • Mutlulukvar
      Mutlulukvar
      +1 yıl

Alttan almıyo ben ne dersem oda aynı kısasa kısas durumu ama ilgi gösterme msj atma kısa cevap ver falan hatta konuşmak istemediğini biraz yalnz kalmak istediğini falan söylersen aklı başına geliyo 2 saat msj atmadım bana şey dedi ben ona benm sevgimi haketmiyorsun demiştim oda dün dediklerini düşündüm ben seni haketmiyorum dedi.Ayrılmak istemiyorum falan ama ben hala ısrarcıyım.ikili davranıyorsa hem seviyo hem umursamaz sende aynısını yap ben yapıyodum msj attıkçada öyle yazıyorum.

Yorumla
    • Mutlulukvar
      Mutlulukvar
      +1 yıl

şimdi ise bana biraz zaman ver yalnz kalmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum dedim bıktım herkesten yoruldm falan.geçen gün bendende mi dedi evet sendende bıktım sıkıldm herşeyden yoruldm dedim.Üzüldü ama hak yani amacın onun düzelmesi ise dene yok bitircem dersen tamamen bitir

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

tamam canım nerdeyse konualar aynı gbi deneyeceğim inş. olur çünkü 10 aylık bi ilşkiyi bitrmk istemiyorum ve ailesiyle falanda tanstım inş. düzelir :(

Yorumla
    • Mutlulukvar
      Mutlulukvar
      +1 yıl

inşallah

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

12

Cevap

• qizemlii
    qizemlii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 60%
    +1 yıl

neden soğudun ? başka birini bulduysan o ayrı konuda bi soğudun diyede ayrılınmaz demekki sen hiç sevmemişsin.soğuduğun konu neyse onu ele alıp konuşmayı deneyebilrdin ama seni malesef şımartmış sevgisinden. zaten kim daha çok sevse diğeri en ufak şeyde soğuyor dengesiz bir sevgi biçimi hayatda bu şekilde yürüyor. ne demiş şair sevdiğimiz kişiyle sevildiğimiz kişi her zaman aynı olmazmıi.

2
    2 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ya içinde olmadın için analyamazsın tamam mı ön yargılı davranma ele alıp konusmadığımı nerden biliyorsun da kousuyorsun

Yorumla
    • qizemlii
      qizemlii
      +1 yıl

tamam çnyargımı geri alıyorum senin görüşünce ön yargı ama yazdıklarından çıkartılacak sonuç oydu. neden soğuduğunu yazmamıştın

Yorumla
  • jukekim
    jukekim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

aynı sorun bende de vardı bır zamanlar sogumustum dıkkafalıydı hıc bır dusuncemız uyusmuyodu ama ben caba gosterdım bıraz ben alttan aldım herseyı zamanla oda almaya basladı sen bırseyler verıceksınkı oda versın bence senı seven bırını bulmusken hemen bırakma derım bıraz kafamı toparlamaya ıhtıyacım var de yoksa benı kaybedersın de bıraz ayrı kalınca sende anlarsın onun degerını :)

1
    0 Yorumla
  • şeripar
    şeripar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 46%
    +1 yıl

benımde dık baslılıgımdan bıttı ayy senı sımdı bogasım geldı onu dusunerek sogumus ıyıde hemen nasıl soguosun alttan al hıc mı sevmıomusun bana soledı valla catcattt son bı sans ıstedım vermedı bende ah ettım o gunun gelmesını beklıorum

0
    1 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ama canım benim ben 10 aydr cıkıorum ve verdim sans bir cok asıl o sabretmsini bilmeli çünkü sorun ikimzn sorunu her zamn konusmk görşmek ask bu değil göremesnde onu kalbinde yastmak ben ailevi nedenlerden dolayı pek görüşemiorum ve sebepler bu yüzden büyüdü

Yorumla
  • Nanany
    Nanany Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bunu en kısa zamanda ona söylemelisin çok geçmeden. çunku zaman gectıkce sana baglanacak ve ayrılmanız daha cok zorlaşacak onun açısından daha zor olur. baglandıgn bırısınden ayrılmak cok acı verici en kısa zamnda guzellıkle söyle. kırmadan ..

0
    0 Yorumla
  • AdamGibiAdm
    AdamGibiAdm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

mumyala ve bi kenara koy:) böylelikle kesin olarak kırılmadan ayrılırsınız... ya üzülmeyen birini söyle ayrılıkta... gırgırında bile insan üzülüyor...

0
    5 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

peki ne yapmayalıyım

Yorumla
    • AdamGibiAdm
      AdamGibiAdm
      +1 yıl

ne yapmalısın... konuş... 10 yıl diyorsun... demek ki boşuna yaşamışsınız 10 yılı... hiç konuşmadan çözülür mü... yuh ya ne mide 10 yılı sileceksin... ben 2 yılı bile daha silemedim:S

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

10 ay 10 yıl değil

Yorumla
    • AdamGibiAdm
      AdamGibiAdm
      +1 yıl

ha pardon... o zaman uzlaşamadığın veya iyice soğuduğun konuyu konuş sonra dileğini söyle... madem yürümeyecek zorlamanın bi manası yok dğeilmi?

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ewet o zm suan için bi sorun bulmalıyım ve içimi dökmeliyim ona ama suclu o olmalı yoksa kabullenemz ayrılığı ben sulcluyum der ceklr

Yorumla
  • umay16
    umay16 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 56
    +1 yıl

kırmadan ayrılmak gibi durum olamaz...sizi anlıyorum kalbi kırılsın istemiyorsun ama yapacakta birşey yok..

siz genede şuan için arkadaş kalalım filan de...bir müddet böyle idare et...sonra yavaş yavaş haytından çıkar...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Soğukluk her ilişkide illaki oluyor bi süre sonra Canm ilk günkü gibi olmaz hiç bir şey bi süre snra duygular yıpranıor bnde 4 yıldır çıkıorum illaki soğuma oldu ama aşılamıyacak bi konunuz var ise mutlu değilsen ayrılman gerekir elbette karşı taraf üzülecektir.

0
    0 Yorumla
  • Erdem
    Erdem Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 57%
    +1 yıl

Soğumuşmuş... Naapsın adam ısıtmak için? İlla fırını yakıp mercimeği fırına mı sürsün?...

0
    1 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

sacma seyler yazmyın lütfen

Yorumla
  • godisanastronaut
    godisanastronaut Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Kırılmadan ayrılık olmaz, hatta duvara balyoz vurur gibi parçala ki hemen toparlanıp geri gelmeyi aklından geçirmesin.

1
    4 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ama cok seviyo ve hataalrıda var ben onu yeni yeni tanımaya baslıorum cok dik baslı bi insan ömrümün sonunu onunla gecericeğime innmıorum insanlık olark ii biri ayrılırsam kenedene bişi yapmasından cok korkuorum :(

Yorumla
    • godisanastronaut
      godisanastronaut
      +1 yıl

Kendine bu yüzden bir şey yaparsa -kusura bakma ama- salaktır. Yapacaksa yapsın, ne senin ne de dünyanın kaybı olmaz öyle bir durumda.

Eğer taraflardan biri istekli değilse bitmesi daha iyi, başka bir yolu yok.

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

haklısınz aslında ama cok kararsıızm kafam cok karısık

Yorumla
    • godisanastronaut
      godisanastronaut
      +1 yıl

Kararsızlık en kötü karardan daha kötüdür, fazla uzun tutma.

Yorumla
  • ILoveYou55
    ILoveYou55 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.

soruma cevap ver lütfen özel değilse niye soğudun ve ne kadardır berabersiniz

0
    5 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

10 aydır beraberiz anlayıslı değil ve kendi dedim olsun istio hep benm dedklermn hiç bi faydası olmuo cahilce davrnıo benm düşüncelermle onun dşünceleri uyşmuo olması hersey kafamı kurcalıo ve bunlr da soğmamı sağlıyo :(

Yorumla
    • ILoveYou55
      ILoveYou55
      +1 yıl

bak kardeş biraz düşün derim ve özelliklerini değişmesini iste eğer yapmıyosa çok sevmiyor olabilir ama değişiyo sa sakın bırakma MUTLAK ADALET VARDIR buna inan çok iyi düşün

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

birazda beni bağımlılık haline getirdi die düşünüorum çünkü hep sürekli görüşmek konusmak istio beni hiç düşünmüo ailemi pek saymıo kincilik yapıo

Yorumla
    • ILoveYou55
      ILoveYou55
      +1 yıl

bende çok sevdim ama terkketti ben enişte gibi şeylerde yapmadım ama ben ne ahh nede beddu ettim hep çok mutlu olsun ve benden karşısına 1000 kat iyileri çıksın dedim o sana böyle diye bilir mi

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

hayır ondan iisini bulamazmısım kendini bulunmayan hint kuması sanıo bu ara özellkle cook sinr bozucu birisi oldu :(

Yorumla
  • xnick
    xnick Takip Et
    Xper 2 Yaş: 48
    +1 yıl

Açık söyleyeyim bu işin kolay yolu yok.

Tek bir yolu var o da karşına alıp konuşmak.

Bitireceksen kararlı birö şekilde konuşup bitirmelisin.

Geriye hiç umut kalmamalı yoksa boşuna acabalar ile daha çok acı çeker

1
    0 Yorumla
  • vitamin
    vitamin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl

seni seviyosa üzülmeme gibi şansı yok ne yaparsan yap yaralanacak.

1
    0 Yorumla
  • yokoylebisey
    yokoylebisey Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

sounlarınızı aşacak her yolu denedıysenız.. Artık olamıyoruz uyuşmuyoruz demek en mantıklısı..

0
    0 Yorumla
  • burcummm
    burcummm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

her ayrılık üzer.korkma kırılsın.toparlanır.icinden geceni söyle bence.

0
    5 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ama cok seviyo kenedene bişi yapmsından korkuorum .(

Yorumla
    • Phoenix_of_Justice
      Phoenix_of_Justice
      +1 yıl

kenedene oy kenedene

Yorumla
    • burcummm
      burcummm
      +1 yıl

bisey olmaz.kim terkedilince kendine bişey yapmıs..o kadar karaktersizse zaten hemen bırak.

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

tamam cok tsk ederim :(

Yorumla
    • burcummm
      burcummm
      +1 yıl

bende tesekkür ederım:)

Yorumla
  • viyan
    viyan Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

bence sogumadin biktin (. sogumana sebep olan sey ne? () bu tamam simdi baska dala kon degilmi?

0
    1 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

soğumamaı gerektiren tk sey onu inat ve benm sözlermn faydası olmamsı baska dal olmasını gerkten bişide yok

Yorumla
  • sarsıntı
    sarsıntı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

valla bu işin üzmemesi kırılmaması yok üzülücek te ağlıcakta yapacak bişi yok buna..

1
    5 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ama o cok sevio siz bi erkek olarak cok sevdiğiniz bi kız olsa karsınza gecp senden soğdum istemiyoruma rtık dese ne yaparsınz

Yorumla
    • sarsıntı
      sarsıntı
      +1 yıl

üzülürdüm tabi bir türlü anlam veremezdim birden gidişine hatta başka şeylerde gelirdi aklıma başka biri var gibi...ya bunlar olucak bunlardan kaçarın yok ne dersen de ne söylersen söyle o üzülücek kırılıcak başka bi yolu yok bunun..

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

nasıl söleyim peki :(

Yorumla
    • sarsıntı
      sarsıntı
      +1 yıl

artık sana karşı bişey hissetmiyorum soğudum vs. ya bu arada ben böyle yazıyorum ama kurtarmanın yolu yokmu bunun insana gelir bazen soğukluk hemen karar vermesen..

Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

aslında vardır belki ama bilmiorum insana dedniz gbi gelr bazen ama ben bu ara ondan tiksinir gibi oldum ne görüşmek nede konusmak istiyorum yapmacık davranıyorum :(

Yorumla
  • eylemsiz
    eylemsiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

her halükarda üzülen bir taraf olacak sen yanarak buz olmuşsn o da ha alev birinin söndürmesi gere bu yangını ...

0
    0 Yorumla
  • 060606
    060606 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

insan durduk yere soğumaz.çok seviyor diyosun.ne yaptı da soğudun ki

0
    2 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

ya beni anlamıo her zmn ben ne desem kendi dedini haklı cıkrmya calıso ben haklıyım ya onu kabullnemio üstelio ve her zmn görsmek konusmak istio benmde ailevi nedenlerden dolayı pek görüşemiyorum sebepler böle gidio asıl sebep beni anlamaması dik baslı olması :(

Yorumla
    • 060606
      060606
      +1 yıl

hımmm zamanla alışır ya nelere alışmıyor insan.üzmeden ayrılmanın bir yolu yok zaten.bir taraf mutlaka yaralanıyor

Yorumla
  • xnilllss
    xnilllss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    +1 yıl

Bende ayrılmak istiyorum beni çok seviyo
    Benim ve onun ilk ilişkisi pek benlik bir şey değilmiş böyle “ aşkım “ deme muhabbetleri nasıl ayrılıcam bilmiyom

0
    0 Yorumla
  • sadecebakmıştım
    sadecebakmıştım Takip Et
    +1 yıl

onu üzmeden ayrılman imkansız...öyle yada böyle üzülecek,madem sogudun bunu güzellikçe söyle..

0
    0 Yorumla
  • proxima
    proxima Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

Bir gece yarısı mesaj at,"ilişkimizi gözden geçirmek istiyorum, çünkü çok mutsuzum"

0
    1 Yorumla
    • dadlumudadlı
      dadlumudadlı
      +1 yıl

şoka girer kaafyı yer valla :(

Yorumla
  • ThENaMe
    ThENaMe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Sevgilimden soğudum. Onu üzmeden nasıl ayrılabilirim? ama bni çok sewiyor acil cvp lütfen:(

1
    0 Yorumla
  • gizemli7
    gizemli7 Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Neden soğudunuda yazsaydın keşke.

0
    0 Yorumla
  • BlmboS4life
    BlmboS4life Takip Et
    +1 yıl

ısıtıcı al ısınırsın...

0
    0 Yorumla
  • LostLust
    LostLust Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

sogumanin belli bir sebebi var mi?

0
    0 Yorumla
  • uzakyerlerde
    uzakyerlerde Takip Et
    Yoda Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.

son birkez ısıt

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden soğudum. Onu üzmeden nasıl ayrılabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimden soğudum, onu üzmeden nasıl ayrılabilirim? 7 cevap verildi
Sevgilimden soğudum nasıl ayrılıcam? 15 cevap verildi
Sevgilimden soğudum nasıl ayrılırım ki? 45 cevap verildi
Sevgilimden uzaklaşmaya başladım soğudum gibi ne yapmalıyım? 2 cevap verildi
Sevgi̇li̇mden soğudum. Onu üzmeden nasıl ayrılırım? 11 cevap verildi
Sevgilimden soğudum ama ayrılırsam çok üzülecek ne yapmalıyım? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨