Ben bazen daha çok çıtırım diyorum. Yaşın kaç dediklerinde 19 diyorum slsjks 😂😂😂🙈
“Neden evlenmiyorsun?” sorusuna genelde ne cevap veriyorsunuz?

Ben bazen daha çok çıtırım diyorum. Yaşın kaç dediklerinde 19 diyorum slsjks 😂😂😂🙈
“Neden evlenmiyorsun?” sorusuna genelde ne cevap veriyorsunuz?

İkinci kez evlenmeyi düşünmüyorum diyorum 😂
Şaka şaka bana hiç neden evlenmiyorsun diye sorulmadı
Hep evlenmeyi düşünmüyor musun dendi
İlk başlarda okul dedim
Sonrasında daha erken dedim
En sonunda da zaten nişanlıyım dedim
Hep bir hazır cevaplılik vardı bende
Gerçekten evlenmeyi düşünmüyorum. Birisiyle evlenmek için birisine güvenmelisin, sevmelisin, inanmalısın Sadık kalmalısın bunların olmadıgı zaman evlilik olmaz. benim bu dünyada kimsem yok , ailem yok , arkadaş edinmiyorum, Bir sevgili istemiyorum. veya birisiyle evlenmek istemiyorum.
Genelde kızı olan kadınlar soruyo bende
Kendi kızını evlendir sonra sıra bana gelir 😂
Kızlar sorunca
Seni vermeden olmaz 😂
Ailem sorunca da
Çok meraklıysanız evlenin tutan mı var 😂
Diyorum 😂
Şerefsizlerle sınanıyorum sapıklarım var ve ben 23 yaşındayken plan kurmuşlar çünkü şerefsiz kuzen yatamamış pislik arkadaşını da alet etti oyuna o oynadı 2021 kuzen oynadı yine bu sene şerefsizler
Cevap
78Cevap
Kime güvenip evleneceğim herkes o kadar rahat olmuşken, güvendiğime bin pişmanım
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş...
Yüzde yüz
Doğru zaman değil ayrıca şu an sevgilim de yok diyorum ama zaten soran olmuyor olsa da zaten onları ilgilendirmez
Neden evleneyim? diyorum. Çünkü gerçekten de öyle. Çevremde evli olan çoğu insan mutsuz, birbirini aldatiyor ya da mutsuzluktan antidepresan kullaniyor. Mutlu olan 30 senede tek 2 çift gördüm. Bence bu büyük bir şans. Herkese denk gelmez. Gerçekten bana değer veren, seven, saygi duyan birine denk gelmeyene kadar toplum baskısını kabul edip de evlenmem. B. ok yesin toplum.
30 yaşında misin cidden
Evet, neden?
Aşırı genç Vibe verdin muhtemelen ruhun genç kalmış genç derken zaten gençsin dee böyle anladın işte 🥰
Teşekkür ederim 😊 30 çok da bir sey fark ettirmiyor, ruhumu karartmalarina izin vermedim diyeyim :)
💓💓💓
Direkt söylediğim kelime “kimle?”, bence çok mantıklı bir cevap. Sevgilisi olan insana sorabilirsin; hani e yeter ama sevgili sevgilide bir yere kadar evlenin daaa dersin ama sevgilisi olmayan insana niye evlenmiyorsun diye sorulması çok saçma. Bazılarına “para ver” diyorum, ne alaka diyorlar “bakkala gidip kız alıp evlenicem” diyorum. Sanki çok kolay basit bir şey doğru kişiyi bulmakta biz evlenmiyoruz sanki.
Manitan yok mu diyor arkadaşlarım önce okul iş diyorum kaderime teslim oluyorum ben de. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum?
Zaten direkt yürüsem sapık ibaresi yerim soğuk yapar filan yürümüyorum. bu zamana kadarki tüm ilişkilerimde kızlar bana açılmıştı zaten.
Yani bilmem kısmet bu işler şu an bu durumdan memnunun Allah hayırlısıni versin Geç olsun güç olmasın daha çok evlenmek isteyenler evlensin ( ıste aynen bunu diyorum )
boşanma davaları çekişmeli sürüyor bakalım boşansin evleneceğiz diyorum karşılığı hiiii oluyor jsjs
uzamadan bitiyor
Baba evinde misss gibi yaşıyorum bu konforu kimse sunmaz bana diyorumjxbdjddn
Hanımefendiler kaslı uzun boylu zengin erkek seviyor ben ise bakire sadık ve kanaatkar kadın seviyorum. Ben onların aradığı kişi değilim onlar da benim aradığım kişi değiller. Herkese sevdiğiyle bana da yalnızlığımla mutluluklar...
Sana ne lan benim evliliğim sana mı kaldı orul orul orrr çocu (aklımdan geçen) söyledigim kısmetimizi bekliyoruz
Evlenmeden sevisiom bn teyzeee. Diye bı replik vardı bı filmde o geldi aklıma kadın da buna benzer soru sormuştu 😄😄
kalbimi sevecek biri lazım, para her ikimizin de kimse muhtaç olmaması için gerekli bir araç fakat olmaz olmaz değil...
Bir çok farkı cevap veriyordum. Bazıları saygısız gergin cevaplardı.
Artık sadece nasip diyorum. :)
Evlenenlerin bağı göğe mi ermiş diyorum, sabah akşam cocuk bezi mi değiştiricem ya da işten gelmiş hizmet bekleyen bi adama hizmet mi edicem.
Bulamiyoruzki adam akıllı oturması kalkmasını bilen geçmişi benim kadar temiz ve en az benim kadar eğitimli birini diyorum
Babannem haricinde kimse bana bu soruyu sormadı artık evlen diyenler oldu ama nedenini soran olmadı 📿📿
Ben evli seviyorum diyorum bir daha sormuyorlar sonra😄
🤣🤣
İstemiyorum bu kadar basit. Ne kadar büyürsem büyüyeyim evlilik için hala küçük olduğumu düşünüyorum. Benimseyemiyorum hiç bu güne kadar hayalini kurmadığım için sanırım.
Evlenirsin sonrada ne zaman çocuk derler çocuk olmaz kısır bu derler derlerde derler!!!
Utanmazlarsa pozisyona karisacaklar 🤦♂️
Onun tadına vardığım için bana bu soru sorulmuyor..
Mutluysan ne güzel
Bitti gitti vaktinde..
Bize hayırlısı demek düşer🙌🏻
Bana bu soruyla gelemiyorlar çünkü evlendim yeniden evlenmeyi de düşünmüyorum ya
Yok
Evde kaldım diyorum hadi buyurun sevinin alay edin diyorum..
Sevdiğimi alamadım, aldığımı da sevemem diyorum 🤫
Öyle bir sorumluluğum mu var? Evlenip evlenmememden kime ne?
Yaşım daha gelmediği için bana böyle bir soru soramıyorlar
" Sen neden ölmüyorsun " (şaka şaka aklıma birden geldi ) kdkdkdjddkdk
Bana "Neden evleniyorsun?" diye saçma sorular soran bir çevrem yok çok şükür.
* "Neden evlenmiyorsun?"
Ne evlenecek kadar param var ne evlenecek kadar seveceğim kadın var nede param var.
Cünkü evlenince erkekler cepte görüp başka kadinlar ile sevgili olmaya meylediyorlar
Dengimi bulamadim sevdigimi bulamadim ya da param yok cok fakirlesti milet
Dürüst insan yok hepsinin geçmişi kalabalık diyorum.
Masrafları karşılayın evleneyim diyorum susuyorlar 😅
Daha on yedi on yedi diyorum 😂 bana kimse sormuyor valla yaşımı göstermediğim için olsa gerek
Daha küçüğüm diyorum 😅😅
Evlenenler ne hayır görmüş sanki, bir bir boşanıyorlar diyorum.
Demezler ama demiş olarak varsayarsak hmm Türkiye'de erkek yok derim sanırım 😅
En son bu soru sorulduğunda evlendim, tuzak soru sakın bu soruya aldanmayın 😂
"Bunu sorgulamak sana mı kalmış hıyar" diyorum artık 😂
Siz evlendinizde ne oldu görüyoruz halinizi diyorum.
şu an düşünmüyorum aklıma yatanı gelmedi yok diyorum ahsjdjf
Daha yaşım 20 ayolll..
Hiç böyle bir soru soran olmadı ayrıca
Evlilik kumardır bende hiç risk alamam diyorum. Risk varsa ben yokum
Diyosun. 2 gün sonra "biz şimdi neyiz" diyosunuz sonra
Nasıl bildin. Senden korkulur ancak
Sanane diyesi geliyor insanın ama dilini ısırıp içine atıyorsun işte hsjsjsksk
Param yok diyorum kiz yok diyorum garibanim diyorum
Düğün masrafını karşılayacaksanız evleneyim diyorum zaten daha da sormuyorlar. 😅🤪
Sipariş yola çıktı, geliyordur..
Aklı selim bir insan bulamıyorum ayıraca şuanda ideallerim var diyorum
Yaw 31 yaşındayım bu yaştan sonra kadın tribi ve kıskançlığımı çekilir
Valla o soru aşamasını geçtim de çocuk soranlara daha zamanı var diyorum genelde :D
İlkinde hain e cattik 2. Sinde üfleyerek yiyoruz derler ya öyle...4 yıldır yalnızım.
Zor yalnızlık ama bilmiyorum yaa güven duyabileceğim biri Çıkarsa 2. Bahar için yola çıkabilirim.
Yoksa yalnızlığa devam :/
bakire olmadığım için şu an değil, önce iş vs diyip geçiştiriyorum yoksa isterim evlenmeyi yuva kurmayı falan
hmm seni böyle kabul edicek birini bulursun umarım
29 yaşındaki bir adam 19 göstermez 🙄 kuculunde cebime girin 30 yaşındasiniz
@Aybuke6 soranlara böyle açıklama yapıyormuş yazdıkları şeylerde kendisini hala çocuk görüyor
Kanka soruyu boş ver de o profildeki yazı ne öyle efso @mrgyc
Bayıldım 😊
Karar veremiyosun biriyle evlensen diğerinde aklın kalır mı filan
Karsi taraf bana guvenmiyor bende karsi tarafa diyorum
Tercih meselesi, henüz kimse beni tercih etmedi diyorum 😅
Nasip diyorum doğru kişi henüz denk gelmedi demekki
çünkü bana evlenme teklif eden biri yok :D:D
Aman benden uzak olsun çalışıp kadına mı yetecem birde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?