Elini tutmaya niye utanayım? Üç haftadır görüşüyoruz insanlar ikinci günden sevgili oluyorlar. Elini tutmam devamı geleceği anlamına gelmiyor. Çok şükür kendimi biliyorum
Hangi erkek karşısındaki insandan yüz bulamadan öpebilir? Hangi erkek cesaret edebilir? Bunun erkeklik kadınlıkla da alakası yok. O yakınlaşmaya girmedikten sonra nasıl öpecek? Demek ki ben öyle bir vibe vermemişim. Ne kadar saçma sapan konuşuyorsun. Bu nasıl bir zihniyettir ya elini veren başka şey de verir ne? Dağ ayısı mağarada mı büyüdün
Masumiyet. d bir kadının cinsel hayatı onun masumiyetini mi yitiriyormuş? Biriyle öpüşmedim çünkü en düzgün benim demedim. Biriyle öpüşmedim çünkü tercihen benim için özel şeyleri yalnızca hayatımı birleştirebileceğim özel bir insanla yaşamak isterim. Tercihi benim gibi olmayan insanlar düzgün olmayan insanlar demek de değil bu. Nerede büyürsen büyü sapık zihniyetin tuvalet eğitimine dayanıyordur.
Ne terbiyesiz bir insansın ya. Şu uygulamayı cinsellikle ilgili bir şey okuyalım da kuduralım diye kullanıyorsunuz. O yüzden yorabileceğin her şeyi cinselliğe yoruyorsun. Tıpta bunun bir karşılığı var. Psikiyatri tedavisi al. Bu zihniyet normal değil
Elden geçen değil birlikte olan denir. ayrıca erkek , zevk alıyorsa kadın da alır kadınlar ayy bebi seviyor ben onu çok seviyorum onu kaybetmeyeyim diyip bir şey yapmıyor mal. zaten neyin ne olduğunun farkında olarak yapıyor. çoğu kadın senden daha zeki emin ol erkekler kandırarak yatağa atamaz kız kadın isterse birlikte olur. senin dediğin tecavüze girer elden geçmek diye bir terim yok.
Sizin gibiler yüzünden genelevler eskortlar işlerini kaybetmek üzereler. Evlilik öncesi verici olduğunuz için erkekler böyle yerlere gitmek zorunda kalmıyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiçbir sey hissedilmez. El tutmanın bir hissi yok 🖤
Ne diyorsun
Bence hoşuna gitmiştir senin de ona karşı boş olmadığını anlamıştır.
Çok güzel hissetmiş olabilir peki siz kızlar nasıl hissediyorsunuz?
Ben olsam mutlu olurdum
Sen elini vermişsin kolunu kaptirmaya dünden hazırsın
Ne alaka Allah aşkına
Gayet alaka utanma duygusunu aşmaya başlamışsın
Elini tutmaya niye utanayım? Üç haftadır görüşüyoruz insanlar ikinci günden sevgili oluyorlar. Elini tutmam devamı geleceği anlamına gelmiyor. Çok şükür kendimi biliyorum
Zaten başınıza ne geliyorsa şu şunu yapıyor bu bunu yapıyor kafasından geliyor. Bugün elini veren de yarın başka bir yerini veriyor.
Sizin zihniyetiniz bozuk.
22 yaşındayım daha önce de hayatımda birileri oldu öpüşmedim bile boş konuşma
Sevgililik zinaya açılan kapıdır. Daha önce öpüşmediysen bu senin düzgün bir kız olduğundan değil karşındaki erkeğin işini bilmemesindendir.
Hangi erkek karşısındaki insandan yüz bulamadan öpebilir? Hangi erkek cesaret edebilir? Bunun erkeklik kadınlıkla da alakası yok. O yakınlaşmaya girmedikten sonra nasıl öpecek? Demek ki ben öyle bir vibe vermemişim. Ne kadar saçma sapan konuşuyorsun. Bu nasıl bir zihniyettir ya elini veren başka şey de verir ne? Dağ ayısı mağarada mı büyüdün
Metropolde büyüdüm bebeğim. O yüzden en masum kızların bile ne hallere geldiklerini gördüm
Masumiyet. d bir kadının cinsel hayatı onun masumiyetini mi yitiriyormuş? Biriyle öpüşmedim çünkü en düzgün benim demedim. Biriyle öpüşmedim çünkü tercihen benim için özel şeyleri yalnızca hayatımı birleştirebileceğim özel bir insanla yaşamak isterim. Tercihi benim gibi olmayan insanlar düzgün olmayan insanlar demek de değil bu. Nerede büyürsen büyü sapık zihniyetin tuvalet eğitimine dayanıyordur.
Aynen öyle masumiyet gidiyor ondan ona ondan ona geç kendini masum gör.
Ne kadar boş yapmışsın ya sorsak en az 100 kızla beraber olmussundur burada saçma saçma duyar kasmıssın
Bu durumda kadın erkek diye cinsiyetçilik yapamazsın. Sana göre masumluğunu yitirmekse aynı şey erkekler için de geçerli olmalı.
Aha geldi bi tane daha sevgili ayağına elden geçen
Ne terbiyesiz bir insansın ya. Şu uygulamayı cinsellikle ilgili bir şey okuyalım da kuduralım diye kullanıyorsunuz. O yüzden yorabileceğin her şeyi cinselliğe yoruyorsun. Tıpta bunun bir karşılığı var. Psikiyatri tedavisi al. Bu zihniyet normal değil
Elden geçen değil birlikte olan denir. ayrıca erkek , zevk alıyorsa kadın da alır kadınlar ayy bebi seviyor ben onu çok seviyorum onu kaybetmeyeyim diyip bir şey yapmıyor mal. zaten neyin ne olduğunun farkında olarak yapıyor. çoğu kadın senden daha zeki emin ol erkekler kandırarak yatağa atamaz kız kadın isterse birlikte olur. senin dediğin tecavüze girer elden geçmek diye bir terim yok.
Tabi canım anca böyle avutursunuz kendinizi sonra da kocanız olmayan erkeklere sırayla bedava eskortluk hizmeti verirsiniz
Kendisini çok elden geçirmişler büyük ihtimalle yediremiyor
Sizin gibiler yüzünden genelevler eskortlar işlerini kaybetmek üzereler. Evlilik öncesi verici olduğunuz için erkekler böyle yerlere gitmek zorunda kalmıyorlar.
Hayırlı işler şakayla makayla başlarmış işler flört
Bu ne yani?
🤷♂️😕
El tutusmak ilk adim olarak iyidir, cok dusunme tadini cikar :)
İnan ki insanin içi cızzzz ediyor çok güzel bir duygu🤗😊
Sadece el ele tutuşmak ile kalabilmek ne romantik.
Naptınız siz dövüşmeniz falan lazımdı
Sağ ol ya cinsellik demedin
Bu site abazalarla dolu sormak istelğin şeyleri bana sor ben yol gösteririm
Keyiflidir
Sağ ol cinselliğe yormadan cevap verdiğin için
Normal değil birdaha öyle şeyler yapmayın 🤦♂️
Güzel bişey insanı güvende hissettir. normal yani
Evet normal
Normal
Bi yerden başlamak lazım
Ola bilir ya
Ay ay ay:))