Ne insanlar var selamlaşmayı bilmiyor anasını satayım. Lan uzatırsın elini temizse sıkarız karnıma ne dokunuyon pisivenk.

Tesettürlüsün seninle selamlaşırken de sıkıntı diyen kova burcu bi mal vardı onu aklıma getirdi soru 🤦🏻♀️ yabancı bi karşı cinsle tokalaşmayı sevmiyorum zaten de, tanıdıksa bizim aile kuzenler falan fazla içten mecburen sarılıyorsun sevgilim olsa eşim olsa tokalaşma dese pardon kocam kızıyor der miyim kardeşim bildiğim insanlara bilmiyorum. İki ucu b.. oklu değnek bi konu tokalaşma benim için. Kıskaççç denk gelmesin aman
Ahajajaj selamlaşmayla karnının ne ilgisi var. Erkekler ve kadın selamlaşırken erkek kadının el uzatmasını beklemeli, kendisi uzatmamalı. Onun dışında tabikisi de selamlaşırken el sıkışıyoruz 💃🏻
Yeni tanıştığım biriyse, bakışları düzgünse, elini uzattıysa mecburen. Bakışları düzgün değilse (özellikle bazıları yiyecek gibi bakıyor) elini havada bırakmayı tercih ediyorum.
Samimiyet varsa birde elini bırakmıyor seni çekiyor ya kendine 😂 aynen şöyle oluyor 😂
Cevap
20Cevap
ben genelde el sıkarım evet mesela kuzenlerle el sıkmak yetmezdi kafaları da tokuştururduk. kardasım hoş geldin diye :D
Herkesle değil hayır. Müşterilerle ya da aile bireyleriyle oluyor zaman zaman.
Tanımadıklarım ile el sıkışırım. Tanıdıklarımla sarılırız.
Hayır uzaktan uzağa yeter
Herkesle selamlaşmam...
Ya birde elini nonoş gibi el sıkanlar var. Ulan erkek gibi sıksana şöyle hissedelim gücünü.
Hiç sorma parmak ucuyla tutan var erkek adam dediğin eli tutacak şaapss diye ses gelecek önce
Bunu söyleyen ilk kişi sen değilsin
Temas sevmiyorum ama mecburen el sıkma olayını yaşıyorum.
Miribi cinim nisilsin derler bir de
Erkekse evet kadınsa elimi kalbime götüruyorum, elimin başka bir kadına deymesini istemediğim için bunu tercih ediyorum...
Samimi olmadığım insanlarla selamlaşırken el sıkıyorum mecbur. Samimi olduklarıma sarılım. İkisini de hiç sevmiyorum aslında ama napalım
Böyle sıkıyorum
Uzatırlarsa sıkıyorum bir de gevşek gevşek el sıkışmalarına uyuz oluyorum bence el uzattıysan sıkacaksın 😃
El sıkmama olayı pislikten midir başka bir şeyden midir bilmiyorum da ben saygıdan tokalaşırım
evet genelde, tanidiklarim ve samimi olduklarimla sariliyorum onun disinda boyle
Genelde sıkışırım. Duruma ve ortama göre değişiyor
😁😁😃😃😃
Sıkıca tutup tokalaşırım. Bunu yüzde 15 ihtimalle yapamadığım da olur.
Yeni tanıştığım biriyle el sıkışırım, tanıdığım biriyse öper sarılırım..
Mecbur kalmadikca kimseyle selamlasmiyorum 😂
İnsanlara temas etmeyi sevmem. Ama el uzatıldığında da maalesef el sıkışıyorum
Hiç sevmem ya karşı taraf uzattıysa mecburen işte
Evet, hoşuma gidiyor. Sanki kendimi resmi makamlarda çalışan birisi gibi hissediyorum, harika bir şey bence
El sıkılmalı selamlaşma için nazik bir eylem bence.
Samimiyete bağlı olarak değişir
Nasıl değişir
Kimisine sadece başımla merhaba kimisine el sıkışma kimisine sarılma..
İyi bariğ
Hayır ben kafa atıyorum
Diyosunn
Evet beğenemedin mi hı? Hı?
Gözümde canlandı komik 😂
Lisede felsefe hocam derdi ki "bir erkek sizinle tokalaşmak için elini uzatmadan sakın siz uzatmayın" 😂😂 aklımda kalmış bak bu soruyu görünce aklıma geldi
Ne alakaymış peki 😂😂
Bilmiyorum 😂😂
Yok sen şike atıyorsun
Samimi olduklarımla sadece
Karşımda ki kişi kim olduğuna bağlı 😅😅
Asghkfhs bir de direkt çekip öpenler var
Hayır çok tercih etmem
Uzatrsa elini mecburen sıkıyorum
Kişilerle teması sevmiyorum özellikle elle
Ben bazen kararsız kalabiliyorum😂
Evet..
Olabilir