29 yaşındayım uzman çavuşum öyle karı kızla işim yok hayatımda hiç alkollü mekana gitmedim veya alkol kullanmadım sigara kullanmıyorum. Sivil hayatta Duygusal ama burada ister istemez disiplinli birisiyim her insan gibi bazen duygularım yoruluyor. Aşk hayatım olmadı gibi gibi diyorum çünkü 2 defa kız arkadaşım oldu birisi 4 ayımızda aldattı diğeri aslında seni sevmedim sadece başkasını unutmak için seninle çıktım dedi. Mesleğimden dolayı sosyal çevrem yok veya sosyal bi ortamda bulunamıyorum her şeyden önce birisinin de beni bulmasını fark etmesini veya şu yönün ilgimi çekti gibi şeyler demesini istiyorum. Fark edilmek istiyorum kısaca
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
E ama nasıl olucak ki böyle
Sosyal medya doğru kullanılırsa insanların tanışmasını da kolaylaştırabilir
E ama işe yaramamış işte
Maalesef öyle ama insan umudunu kaybettiği zaman yenilgiyi kaybetmeyi umutsuzluğuda kabullenir ben umudumu kaybetmek istemiyorum
Üzgünüm ama bana göre umut diye bir şey yok
Belkide haklısınızdır ama bunu başka nasıl yapabilirim ki işim gereği uzun zamandır Irak ta görev yapıyorum
Allah sabır versin başka bir şey diyemiyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Buldun mu
1 günde mi maalesef
Keşke öyle hemen bulunsa 😔😔😔
Üzdü
Umarım belki bi gün fark edilirim 😔
O kadar mı kötüsün
Fark edilmemek gölge gibi yaşamak insanı yoruyor
Yani çirkinmisin
Ben kendimi çirkin görmüyorum sadece insanların görmek istediği gibi değilim yaratılışı değiştirmek gibi bi imkanımız yok
Seni görebilir miyim
Neden?
Merak ettim
İşte bu olsun istemiyorum insanları birbirine bağlayan şey duygulardır dış görünüş değil güzel ve çirkin kavramlarını insanlar için kullanmak bi cinayettir duyguları öldürür kırar döker
Ben senin için sordum problemine cevap bulmak amacıyla
Problem sence benim dış görünüşüm mü insanların bakışı mı... Ben yaratıldığım gibiyim beni beğenmeyen yaratılışımı beğenmeyen insanlar ama sizler problemi bende benim dış görünüşümde sanıyorsunuz oysa ki asıl problem sizin gözleriniz
Bazı şeylerden önce insanı etkileyen maalesef ki bu hayatın kuralı gibi
Hiç bir şey kalıcı değildir tıpkı bulmak istediğimiz güzellik gibi... Her şey bittiğinde ruh bedeni terk ettiğinde zihnimizde kalacak olan şey görüntü değil bize hissetirdikleri onunla hissettiklerimiz hissedemediklerimiz... Ondan geriye ise sadece toprak altında kalan kemik parçaları kalacak... ya da bi kaza bi hastalık sonucu kaybettiğimiz o güzellik yerini yalnızlığa mı bırakılmalı...
Kesinlikle hayır senin bakış açın doğru ama herkes sığ
Sen herkes olmak zorunda değilsin ama
Ama bende insanım
Yazmak istesen yaz
Ama duyguların da var insan hissettiğini sevmeli gördüğünü değil herkesin görünüşü birbirinden farklı kimisi daha iyi kimisi daha kötü ama herkes aynı şeyleri hissettiremez... Görünüşü daha güzel birisini gördüğün zaman bakışlarını ona çevirirsin yanındakini unutursun ama hissetmek öyle değil gözlerinle değil ellerinle değil tüm vücudunla tüm duygularınla onu görür onu hisseder onunla bağ kurarsın
Peki sen bilirsin
İstek gönderdim...
Yazdım