Çok merak ediyorum bazı kişiler o kadar dikkat çekici gelirki insana onları bu dünyaya ait hissetmezsin karşındakinin rahatsız olmayacağını bilsen sabahlara kadar izlemek istersin bu olağan üstü güzellik ve yakışıklılık garip gelen var mı sanki bir masaldan gelmişler gibi hissediyorum ve bu kişilerle aynı ortamda bulunmak istemiyorum aşırı dikkat çekici kişiler var ve kendimi ne kadar bakımlı yaparsam yapayım o kişilerin yanında sövüyorum gibi hissediyorum bu paranın kaynağı mı yoksa özgüven mi yoksa aura dediğimiz şey mi bir kaç yıl dışarı çıkmadığım olmuştu özellikle bu yazın herkes renkli renkli herkes cıvıl cıvıl herkes kendisinin en güzel en iyi versiyonunu yaratıyor benim suratımı beğenenlerde var ama yetersiz hissediyorum kendimi dünyaya hiçbir yere ait hissetmiyorum neden içten içe imreniyorum kıskanmıyorum taklitte yapan biri değilim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Çünkü o an o kişide görmek istediğin şeyleri görürsün gadası yani şöyle düşün ihtiyacın olan şey neyse o an onu görürsün
kendini baskalariyla kiyslarsan hic bir zaman mutlu olmasin, kendine bak sporunu yap, kendini en iyi sekline getir ve o seklinle sen cok iyisindir, her zaman senden daha güzel birisi olucaktir, ama bu senin cirkin oldugun anlamina gelmez, kiyaslama kendini
O kişinin kendisinden kaynaklı