Bazı insanlar neden gözümüze olağan üstü gelir öyle bakakalirsin gözünü almak istemezsin?

Çok merak ediyorum bazı kişiler o kadar dikkat çekici gelirki insana onları bu dünyaya ait hissetmezsin karşındakinin rahatsız olmayacağını bilsen sabahlara kadar izlemek istersin bu olağan üstü güzellik ve yakışıklılık garip gelen var mı sanki bir masaldan gelmişler gibi hissediyorum ve bu kişilerle aynı ortamda bulunmak istemiyorum aşırı dikkat çekici kişiler var ve kendimi ne kadar bakımlı yaparsam yapayım o kişilerin yanında sövüyorum gibi hissediyorum bu paranın kaynağı mı yoksa özgüven mi yoksa aura dediğimiz şey mi bir kaç yıl dışarı çıkmadığım olmuştu özellikle bu yazın herkes renkli renkli herkes cıvıl cıvıl herkes kendisinin en güzel en iyi versiyonunu yaratıyor benim suratımı beğenenlerde var ama yetersiz hissediyorum kendimi dünyaya hiçbir yere ait hissetmiyorum neden içten içe imreniyorum kıskanmıyorum taklitte yapan biri değilim
Bazı insanlar neden gözümüze olağan üstü gelir öyle bakakalirsin gözünü almak istemezsin?