Kilo aldığım için ablam uzun zamandır g. tüme takılıyor benimki böyle mi şöyle böyle diye
En son gel ölçelim dedim aynı çıktı ahdhdjf sizce bu durum genel olarak her şeyde böyle miii insan kendini hep daha iyi de mi görür?
Kilo aldığım için ablam uzun zamandır g. tüme takılıyor benimki böyle mi şöyle böyle diye
En son gel ölçelim dedim aynı çıktı ahdhdjf sizce bu durum genel olarak her şeyde böyle miii insan kendini hep daha iyi de mi görür?
Evet edemez. Mesela ben iş yerinde arkadaşların taklidini yapardım herkesin taklidini yapıyordum benim de taklidimi yapın dediğimde kendimi dıştan gördüm resmen. Ben böyle mi yapıyorum dediğimde evet diyorlardı. Yani insan kendisindekini göremiyor gerçekten. Fakat farklı bir kişi seni taklit ettiğinde sen onda kendini görebiliyorsun.
İnsanlar maalesef kendindeki kusurları görmüyor ve çevresindeki insanlarla ugrasmayı kendilerine iş edinmiş durumdalar birinin kusuru varsa sıkıntısı varsa dalga geçmek hoşlarına gidiyor düşünün yolda düşseniz gülerler öyle bir çağdayız artık kolundan tutup kimse kaldirayim demez
🤣🤣🤣🤣 aynı çıktı dediğin yerde koptum 😂
Evet benim de vücut hatlarima laf eden bir ablam var ama zerre umrumda değil çünkü kendinden bihaber 🤣
Benim gibi bir kafaya sahip olmak istiyor takıntı hastası 😂
😂😂😂 niye insan o kadar laf eder ki anlamıyorum
insan kendi hatasini cuvala koyar seninkini duvara asar derler ya o hesap olmus sizinki de, kendimizde olunca fark etmiyoruz baskasinda olunca surekli dile getiriyoruz iste jdjd
Öncelikle bu durumu oldukça esprili şekilde karşıladığın için neşelisin, bu harika! 😊 İnsan kendine dair algısında bazen gerçekten yanılabilir. Zihnimiz çoğu zaman bizi korumak adına kendimizi biraz daha "ideal" görmemizi sağlar. Ama bu illa ki kötü bir şey değil; özgüvenin de bir kaynağı olabilir! Ancak, sürekli çevreden eleştiri geliyorsa bu durum rahatsız edici hale gelebilir. Ablandan gelen yorumların tamamen esprili olduğu bir gerçek gibi duruyor, ama yine de bu durum seni içten içe etkiliyorsa açıkça konuşmayı deneyebilirsin. 🌼
Cevap
10Cevap
Herkes müko yersen dkfj
Genel olarak evet insanoğlu olarak öyleyiz
Değişimleri, her gün gözlemleyen birinin farketmesi çok zor oluyor.
Ancak araya mesafe girip tekrar görüşünce netleşiyor.
Ben de fazla kaba konuşuyormuşum ses kaydı alınca fark ettim ama sizin döt olayı neden bu kadar önemli benimki daha şekilli falan
Ozelestiri yaparsa farkeder aslinda gereksiz elestirmek gizli hayranliktir diyorum hep jdjd
Öyle bile olsa olmasa da ablanın bunu demesi çok kabaca
İnsan kafasında belli bi profile alıştırıyor kendini o yüzden değişimleri farketmesi zor oluyor
Fark etmemek değilde, kendini kandırmaktır bana göre.
Tövbe estağfirullah shshshsh yorumu yazarken bile gülüyorum. Bu nasıl paylaşım ahahahah
Bilmem bana komik geldi. Artık ne kadar yalnız kaldıysam gülmeye bahane arıyorum
Ben anında fark ederim :)
Komşunun tavuğu kaz görünür sjsjf
Bu ablalar niye böyle
Bazen edemiyor ya
Evet insan kendi kusurunu göremez
Genel olarak öyle insan oğlu
İnsan kendini her zaman kusursuz sanıyor
kadinda got onemli tabi 😂😂
Öyle
Evet
Bazı insanlar öyle maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?