Özellikle dindar insanlara soruyorum. Geçmişi kirli biriyle evlenmek ister misiniz? Sizin geçmişiniz temiz bu arada öyle düşünün. İster miydiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır asla istemem aynı benim gibi hiçbir şey yaşamamış birisi olmasını istiyorum, ne öpüşme ne cinsellik tamam hadi öpüşme olduysa ona bir şey demem ama cinsellik yapmaması benim için çok önemli
Kaderime yazılı insan için ben bekliyorsam o da beklemelidir evlenene kadar, şu an Allahıma çok şükür namazı da öğrendim kılıyorum 🤲 dua ederken her zaman kaderimde ki insan ile evlenebilmeyi nasip eyle diyorum, temiz insan temize rast gelir derler inşAllah öyledir
Öpüşmek normal mi sence?
Öpüşmek de zinaya yaklaşmak değil midir?
Peki neden bu normal dedin anlayamadım?
Normal kabul edenler var işte...
Normal görülmesi kadar anormal bir sey yok
Hayırlısı...
Dinlere olan inanç seviyem YOK hükmündedir. Bu yüzden insanları kirli ve temiz diye sınıflandıracağım kriterler kendi vicdanıma ve kriterlerime göre belirlenir. İnsanları geçmişleriyle zaten çok fazla yargılamam ancak alışkanlık olacak davranışları da göz ardı etmem.
Cevap
9Cevap
Hayatıma arkadaş olarak dahi almam. Normal sohbet bile olamaz aramızda
Sanırım tek normal cevap bu...
sen bu cümleleri kurarak temizlenmişssin zaten etrafta evlenenlerin çoğunun geçmişi senden daha kirlidir bence takılma böyle şeylere iyi tarafından bak en azından düşüncelerin temiz
Senden daha kirli derken?
herkes sütten çıkma ak kaşık değil diyorum yani herkesin kirli bir geçmişi var artık
Ama yok
Hayır hadi yallah her b*ku yiyip bir de temiz çocuk mu arıyorsunuz işimiz olmaz.
Kime diyorsun abi manyak mısın?
Karekteri kirli olmasın
Çok seviyorsam ne önemi varki
Benim kararım benim tercihim evet evlenirim
Evet ama söz vermeli bi daha olmamali
Evlenirim
Yok yok kalsın
Hayret
Maalesef
Yani?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?