Geçmişi kötü olan biriyle evlenmeyi düşünür müsünüz?

ben açıkcası geçmişimde gerçekten hatalar yaptım. nereye gitsem bir popülerliğim vardı. o zamanlarda gerçekten saftım ve bir sevgilim iki sevgilim derken bir baktım ben alkol kullanıyorum sevgilimle öpüşmeler sevişmeler :( utanarak anlatıyorum. o zamanlar o kadar aptalmışım ki güzelliğim var ama geçmişim gerçekten kötü. onları nasıl yapabildim diye vijdan azabı çekiyorum. öyle bir azapki utanıyorum içim acıyor hergün ağlıyorum. şimdi çok başkayım tevbe ettim bidaha alkol içmedim sevgilimde olmadı. hatta kız arkadaşlarımı dahi silip yalnız kaldım.yapayalnız. arkadaşlar durumum gerçekten içimi çok acıtıyor. evet seviştim ama bakireyim. ama tenime dokunanlar bir diğil iki diğil. şimdi asla yapmam ama en büyük sorun şu ki akrabamdan biri benimle evlenmek istiyor ve bende onunla evlenmek istiyorum. fakat geçmişimi anlatsam mı anlatmasammı bilmiyorum. anlatsam ya giderse ya da evlenip yüzüme vurup durursa? anlatmasam ya başkasından duyarsa. o kadar utanç ve vijdan azabı içerisindeyimki şu an ona adım atamamın tek sebebi geçmişim. aylardır yalvarıyor ama adım atamıyorum. siz olsanız geçmişi kötü ama sonradan gerçek manada tevbe edip düzelmiş bir kızla evlenir miydiniz onu iyi görürmüydünüz =(
Geçmişi kötü olan biriyle evlenmeyi düşünür müsünüz?