Karşı taraf abimin arkadaşlarından birisi, öyle her gün buluştuğu can dostu olmasa bile. Çocuğu tanıyordum ama ilk 2yıl önce araba yolculuğunda gördüm (6saat aynı arabada geldik ve o andan itibaren ona tutuldum sanki. çok tuhaf çünki birebir hiç konuşmamız bile olmadı, ya da oturup dikkatlice yüzünü bile inceleyemedim. bi kaç gün sonra takip isteği atdım, kabul edip geri atdı. Öyle fotoğraf beyenmeleri storylere bakmakla iki yıl geçti. hevestir, hoşlantıdır deyip durdum.
geçenlerde bir kedi paylaşmıştım, storye emoji atdı. bir konu açıp 10-15mesajlık bi şeyler konuşturdum. sonra tüm gece ne kaybederim deyip durdum, ona sana önemli bir şey söylemek istiyorum ve sana güvenip bunları söyliyecem diye mesaj atdım. amma bildirimleri kapamış. okumadı ben de gece rüyadan ayılır ayılmaz yeniden baktım hala görmemiş hatamı yaptım deyip sildim
Yeni birileriyle karşılaşıyorum amma dönüp dolaşıp sürekli aklıma o geliyor, napmalıyım sizce? 1yıl içerisinde yurtdışında mastera çıkıcağım. onu unutamamaktan ve içimde upte kalmasından çok korkuyorum. ya 4/4lük biriyle karşılaşırsam, evlenirsem yine aklımın bir köşesinde o olursa?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer