Çok yakın arkadaşı kendi eliyle bizi aynı ortama soktu evimize getirdi bilse kötü şeyler yapar biliyorum ikisi de aynı kafa birbirlerine zarar verirler biliyorum
Arkadaşının kardeşine göz diken falan demeyin ben onun kardeşi değilim sapıklık olmuyor
Çok yakın arkadaşı kendi eliyle bizi aynı ortama soktu evimize getirdi bilse kötü şeyler yapar biliyorum ikisi de aynı kafa birbirlerine zarar verirler biliyorum
Arkadaşının kardeşine göz diken falan demeyin ben onun kardeşi değilim sapıklık olmuyor
Ya zarar verir derken kavga falan olabilir de bence sevgilin çıkıp adam gibi deyip dayağını yiyip oturabilir sonrada sen konusursun bence ikisi arasında önce halletmeli sonuçta öz kardeşi değilsin ki kendi getirmiş çok normal birbirinize bir şey hissetmeniz
Hafta sonu söyleyeceğim diye tutturdu o zaman daha bu eve gelemez yüzümü de göremez
Abimden gram korkmuyo arkadaşım o benim ne yapabilir diyor ama neler yapar ben düşünebiliyorum
Cevap
4Cevap
Çok alengerli bir şey bu
9 aydır ne yaşadık bize sor tansiyon hastası ettiler beni stresten
Tahmin dahi edemiyorum. Ama garanti ilişkilerde en önlerde böyle şeyler 😅
Net evleniriz herhalde bu kadar stresten sonra
Umarım mutlu olursunuz ,😊
Cok adice bisey yapmasi da lazim bence
Neresi adi sevmemizin
Arkadasi olaral evine sokmus o. onun kiz kardesine goz koymus
Anlayamazsiniz
Göz koymuşta s bırakmadı ya
Abine soyle sen boş ver
Geçmiş olsun 😂
İyi şeyler söyleyin
9 aydır anlamadı
Söylemen gerekiyor bir an önce vakit kaybetmeden
Bu eve daha b@k gelir o zaman
Abin öğrense oda ister ama kıskanır ama
İster mi gerçekten
İster tabi ki Abiler Babalar çok kıskanç başkasıyla sizi paylaşmalarına haz edemezler Abinle senin yaşın kaç ki
23 benim abim 25
Sorumu beğenir misin
Anladım olur büyük ihtamalle Baban da öyledir tamam beğendim tam anlamak için senin görüşlerini almam lazım
Attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?